سلام. بذار رو تنظیمات پیش فرض خودش باشه. اینجوری بهتره. واسه کم کردن رزولوشن هم داخل تنظیماتش میتونی رزولوشن رو یکی یکی کم کنی و به نتیجه دلخواهت برسی.
سلام. بذار رو تنظیمات پیش فرض خودش باشه. اینجوری بهتره. واسه کم کردن رزولوشن هم داخل تنظیماتش میتونی رزولوشن رو یکی یکی کم کنی و به نتیجه دلخواهت برسی.
سلام.ممنون جواب دادین....
روی کمترین رزولوشن هم که خودش گزاشته لگ میزنه.کسی تا حالا با سیستمش این بازیو انجام داده؟؟؟؟؟
سلام. خواهش میکنم. من انجام دادم ولی هیچ مشکلی نداشتم. فکر کنم تو مایه های 1200، 1400 بود. یادم نیست. هیچ مشکلی هم نداشتم. گرافیک انویدیا رو حتما آپدیت کن. واسه من که بدون لگ بود. البته تو رزولوشون بالا یکم لگ میزد که من کمترش کردم خیلی خوب شد
شما برو تو ستینگ بازی .جزییات گرافیک رو بزار روی کمترین حالت .ریزولیشن زیاد تاثیر گذار نیست.
آها از اون لحاظ....
والا من آپدیت نکردم از روز اول تا حالا...!!!!!!!!
یه آپدیت از یه سایت داخلی گرفتم که مشکل داشت.
بعدش اینکه آپدیت کردن چجوریه؟؟؟ تا حالا آپ نکردم بلد نیستم!!!!!
باید قبلش پاکش کنم؟؟؟ گرافیک آنبوردش هم باید آپدیت کنم؟؟؟
میشه لینک آپدیتی که دانلود کردین رو بدین و بی زحمت بگین چجوریه آپدیتش.سایت ایسوس که قربونش برم مث اینکه یادش رفته...ممنون
نیازی به آپدیت گرافیک اینتل نیست. هرچند آپدیت بشه بهتره. نیازی به پاک کردن قبلی هم نیست. همین که نصب کنی خودش جایگزین میشه. اگر n56jr با گرافیک gtx760 هستین این لینکشه. البته باید با چیز شکن برین و دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعله بشکن بشکن دارم...
بعله جی آر هستش...
خیلی ممنون راهنمایی کردین الان امتحان میکنم ببینم درس میشه یا نه
من وقتی لپ تاپ به شارژ وصل میکنم و روی بدنه دست میکشم منظورم بدنه کنار تاچ پد قسمت نقره ای حس میکنم برق داره وزوزی میشه زیر دستم در این حد ولی وقتی به شارژ نیست این حس ندارم و اینطوری نمیشه میخواستم بدونم برق خونه ما مشکل داره یا لپ تاپ شما هم همینه؟
مشکلی نیست طبیعیه . لپ تاپ وایو منم اینجوریه . به خاطر سیم کشی ساختمونه که ارت نذاشتن براش .
برا منم همینه.
ارت نمی زارن دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)