جالبه من تو فیفا 12 بروفایل داشتم ولی اینجا که اومدم منو نشناخت...
mike martini عزیز ممکنه بگی طوری میتونی با ایکس باکس کریر مود هم بری؟چون ماله من در صورتی که ام بی تری هم اجرا می کنم باز هم میاد بیرون
جالبه من تو فیفا 12 بروفایل داشتم ولی اینجا که اومدم منو نشناخت...
mike martini عزیز ممکنه بگی طوری میتونی با ایکس باکس کریر مود هم بری؟چون ماله من در صورتی که ام بی تری هم اجرا می کنم باز هم میاد بیرون
بنظر من سطح لجندری اسونتر شده نه سخت تر...تو این سری از بازی ها بی سی به هر حسابی داره برنده ی بازی باشه...خیلی بازی فکری تر شده...حساب شده تر...فیفا داره به سمت و سویی می ره که بازی ها واقعی تر و رئال تر باشه...اما اینکه نمی تونم کریر برم عذاب اوره...
Last edited by soheilnouri; 25-09-2012 at 22:58.
بازی باید اورجینال باشه حتما
به نظر میرسه اسکیدرو بازی رو کرک کرد!!!!!!
تا دقایق دیگه معلوم میشه...
================================
من اگه سی دی کی رو بخرم می تونم با همین کبی برم بازی کنم و خیالم راحت باشه که دارم ارجینال بازی می کنم؟
چطور نمیشه کریر بازی کرد؟
من در مورد xbox اطلاعی ندارم... اما در مورد pc میدونم که میشه !
=========
فکر کنم یه سری خبرهایی هست! سایتی که مرتبط با گروه اسکیدرو هست ، تا 1-2 ساعت پیش جای کرک نوشته بود wait اما الان نوشته .... !!
احتمالا تا 1-2 ساعت دیگه بیاد کرک.
اقا تو سایت ارسان نوشته بود که 90 هزار تومن بازی فیفا رو میدن...میگه که سی دی کی رو واستون میل می زنیم...خوب بازیو چطوری میدن دست ادم...دی وی دی بازیرو میگم...ماله من غیر مکس برنر تازه کریر هم نمیتونم برم...داشتن سی دی کی با این وضع فایده نداره که....
الان فهمیدم اون سایت فقط واسه بی سی هستش...اقا کسی میدونه کی و از کجا میشه سی دی کی اصل بازی رو واسه ایکس باکس خرید؟نسخه ی اولتمیت 12 تا زبان گزارشکری داره....
Last edited by soheilnouri; 26-09-2012 at 00:12.
چه جالب . یک لحظه کرک منتشر شد ولی دوباره از توی سایت برداشته شد ! فکر کنم مشکل داشته لینکش رو برداشتن تا دوباره بررسی کنن.
احتمالا ساعت 2 یا 3 کرک بیاد . اگر نه میره برای فردا ...
سلام دوستان
اینم کرک بازی برای PC ؛ در ضمن خودم هنوز امتحانش نکردم هنوز چون بازی رو گذاشتم دانلود فردا صبح دستم میرسه.
اینم لینک کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)