تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 311 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    چند روزه با انواع مختلف دارم یه دیتابیس که حدود 4600 مخرب داره روی نود ورژن 6 تست میکنم.هم توی محیط مجازی هم محیط واقعی.توی سون و ایکس پی.توی شادو دیفندر...
    چون شنیده بودم پاکسازی و کلینینگ نود 6 مورد داره...عکس خودش گویاست...
    میشه دوستان حرفه ای نود بگن اشکال کار کجاست؟؟؟؟با دیتابیسهای دیگه هم تست کردم.شناسایی عالیه اما پاکسازی مورد داره...
    دوستان دیگه هم تست و نتیجه رو اعلام کنن...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با سلام. من به تازگی ویندوز 8 نصب کردم و میخوام روی اون نود سی و دو نصب کنم ولی وقتی اونو نصب میکنم دیگه کامپیوترم به اینترنت وصل نمیشه یعنی وقتی روی کلید connect کلیک میکنم، همه موارد رو(مثل رمز و از اینچیزا) بررسی میکنه وبدون هیچ اروری تموم میشه ولی علامت زرد رنگ کنار اون تلویزیونه ی تو تسکبار نمیره. اینم بگم که ADSL دارم.لطفا کمک کنید. راستی یه جایی خوندم که مال فایروالشه.

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام :
    چند روزه با انواع مختلف دارم یه دیتابیس که حدود 4600 مخرب داره روی نود ورژن 6 تست میکنم.هم توی محیط مجازی هم محیط واقعی.توی سون و ایکس پی.توی شادو دیفندر...
    چون شنیده بودم پاکسازی و کلینینگ نود 6 مورد داره...عکس خودش گویاست...
    میشه دوستان حرفه ای نود بگن اشکال کار کجاست؟؟؟؟با دیتابیسهای دیگه هم تست کردم.شناسایی عالیه اما پاکسازی مورد داره...
    دوستان دیگه هم تست و نتیجه رو اعلام کنن...
    ممنون

سلام!
    من که با نود32 هیچ مشکلی نداشتم و هر چیزی را که پیدا میکرد حالش را میگرفت حالا نمی دانم چرا نود32 برای دوکاربر که تا به حال دیده ام چیزی را پاکسازی نمیکند!
    به نظر من شما باید تمامی قدراتی که مال اسکن است در تنظیمات نود32 را روی آخرین درجه بگذارید!
    بعد یک جای دیگر هم بود که نوشته بود اسکن فول و پاکسازی فول اون را بگذاری روی پاکسازی فول تا به جای اسکن کردن آن را پاکسازی کند!
    من الآن نود32 ندارم که خوب براتون بگم تازه این هایی را که گفتم از روی تصوّری بود که هنوز از تنضیمات نود یادم هستش!
    Last edited by ali.reihani; 20-01-2013 at 19:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام!
    من که با نود32 هیچ مشکلی نداشتم و هر چیزی را که پیدا میکرد حالش را میگرفت حالا نمی دانم چرا نود32 برای دوکاربر که تا به حال دیده ام چیزی را پاکسازی نمیکند!
    به نظر من شما باید تمامی قدراتی که مال اسکن است در تنظیمات نود32 را روی آخرین درجه بگذارید!
    بعد یک جای دیگر هم بود که نوشته بود اسکن فول و فول اون را بگذاری روی پاکسازی فول تا به جای اسکن کردن آن را پاکسازی کند!
    من الآن نود32 ندارم که خوب براتون بگم تازه این هایی را که گفتم از روی تصوّری بود که هنوز از تنضیمات نود یادم هستش!
    سلام علی :
    بالاخره روی تنظیمات پیشفرض باید از 460 تا مخرب یکی رو پاک کنه یا نه؟
    در ضمن نود برای پاکسازی گزینه ای ندیدم داشته باشه که مثلا دیلیت یا کلین یا قرنطینه کنه...
    توی آندیماند اسکن (اسکن دستی) گزینه ای برای کلینینگ و (مثلا) گندزدایی داره که من در هر سه حالتش تست کردم.شاید 8 بار این پوشه رو با تمام تنظیمات تست کردم و چند دیتابیس ویروس دیگه رو هم تست کردم اما پاکسازی صفر صفر صفر بود....
    جالب اینجاست که توی سایت AV-COM نوشته پاکسازیش 86 درصد شده که نسبت به نسخه 5 که 74 درصد گمونم بوده خیلی هم پیشرفت کرده...
    در ضمن من اونو توی ویندوز ایکس پی مجازی تست کردم...
    دوستان با چند تا مخرب تستش کنین ...نتیجه رو هم بذارین
    ممنون

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام علی :
    بالاخره روی تنظیمات پیشفرض باید از 460 تا مخرب یکی رو پاک کنه یا نه؟
    در ضمن نود برای پاکسازی گزینه ای ندیدم داشته باشه که مثلا دیلیت یا کلین یا قرنطینه کنه...
    توی آندیماند اسکن (اسکن دستی) گزینه ای برای کلینینگ و (مثلا) گندزدایی داره که من در هر سه حالتش تست کردم.شاید 8 بار این پوشه رو با تمام تنظیمات تست کردم و چند دیتابیس ویروس دیگه رو هم تست کردم اما پاکسازی صفر صفر صفر بود....
    جالب اینجاست که توی سایت AV-COM نوشته پاکسازیش 86 درصد شده که نسبت به نسخه 5 که 74 درصد گمونم بوده خیلی هم پیشرفت کرده...
    در ضمن من اونو توی ویندوز ایکس پی مجازی تست کردم...
    دوستان با چند تا مخرب تستش کنین ...نتیجه رو هم بذارین
    ممنون
    من تا همین چند وقت پیش نود 32 اسمارت داشتم نسخه 6 هر ویروسی که پیدا میکرد پاک میکرد بدون کوچیک ترین مشگلی حتما یک جای کار شما میلنگه

بالای 2000 هزار ویروس باهاش تست کردم حتی کامپیوتر خودم رو ویروسی کردم تا بببینم نود چکار میکنه از پس تمام ویروس ها بر امد و بعدش نورتون و کاسپر ریختم هیچ ویروسی پیدا نکردن یعنی نود32 واقعا دخل ویروس هارو اورده بود

6. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام

منم با نظر دوستمون aylar6888 موافق ام نود انتی ویروس جالبی نیست حداقل تجربه من که اینطور بوده در مورد نسخه 4 خودم 6 ماه روی 5 کامپیوتر نصب کرده بودم
    با یک کرک درست و حسابی هر روز هم اپدیت میکردم ولی چون زیاد بهشون فلش الوده میخورد همیشه 3-4 تا ویروس توشون بود همین چند روز پیش یکی از دوستانم یک لپ
    تاپ برام اورد که نود کرک شده ورژن 5 روش بود من کامل اپدیتش کردم بعد کل سیستم رو باهاش اسکن کردم چیزی نشناخت ولی وقتی فلش بهش زدم و به سیستم
    خودم فلش رو اوردم نورتون بالای 3 مدل ویروس مختلف رو فلش بنده شناسایی و پاک کرد .
    با تمام این تفاصیل دو احتمال وجود داره یا چون ما همیشه از نسخه کرک شده استفاده میکنیم اون کارایی که باید نداره و ویروسها رو نمیشناسه یا کلا این انتی ویروس به قول
    یکی از دوستان فقط ویروسهای خیلی خفن رو شناسایی میکنه و با بقیه کار نداره ، البته این نظر شخصی من بود و من اصراری به 100% درست بودنش ندارم

موفق باشید علی .

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر چی یوزر نیم یه نود میدم قبول نمیکنه کلافه ام کرده چیکار کنم؟
    یوزر نیم های 10 سایت رو هم استفاده کردم

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام

منم با نظر دوستمون aylar6888 موافق ام نود انتی ویروس جالبی نیست حداقل تجربه من که اینطور بوده در مورد نسخه 4 خودم 6 ماه روی 5 کامپیوتر نصب کرده بودم
    با یک کرک درست و حسابی هر روز هم اپدیت میکردم ولی چون زیاد بهشون فلش الوده میخورد همیشه 3-4 تا ویروس توشون بود همین چند روز پیش یکی از دوستانم یک لپ
    تاپ برام اورد که نود کرک شده ورژن 5 روش بود من کامل اپدیتش کردم بعد کل سیستم رو باهاش اسکن کردم چیزی نشناخت ولی وقتی فلش بهش زدم و به سیستم
    خودم فلش رو اوردم نورتون بالای 3 مدل ویروس مختلف رو فلش بنده شناسایی و پاک کرد .
    با تمام این تفاصیل دو احتمال وجود داره یا چون ما همیشه از نسخه کرک شده استفاده میکنیم اون کارایی که باید نداره و ویروسها رو نمیشناسه یا کلا این انتی ویروس به قول
    یکی از دوستان فقط ویروسهای خیلی خفن رو شناسایی میکنه و با بقیه کار نداره ، البته این نظر شخصی من بود و من اصراری به 100% درست بودنش ندارم

موفق باشید علی .
    سلام!
    اولا خدا بیامرزه نسخه 4 را شما بگیر نسخه 6 را نصب کن و ببین چی کار میکنه؟!!!
    دوما شما آنتی ویروس را کرک کردید و 100درصد اون کیفیت اولیه را ندارد؟!!!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    نود من کاملا اکتیو و با سریال 3 ماهه EVA از یه سایت نمایندگی تو دانمارک گرفتم و کاملا معتبره....
    من نرم افزاری که ارتباط مستقیم با نت داشته باشه رو بمیرم کرک نمیکنم چون بی معنیه و اینجور کرکها 90 درصدشون مورد دارن(یا آلوده هستن یا منبع آلودگی میشن یا ترافیکی نامشخص و آپلود به مقاصد و منابع نامعلوم دارن)..انتی ویروس که دیگه کرکش نوبر میشه....
    قبول دارم که یه جای کار میلنگه.منم همین لنگیدنشو میخوام بدونم از چی ناشی میشه...والا نود اینجوریم نیست که تو دیتابیس 4600 تایی هیچی پاکسازی نداشته باشه.لااقل باید بالای 300 تا رو بشناسه چون دیتابیسی که تست کردم مخربهای همه فرمه توشه اما مال 6 ماه پیش به اونوره و فقط برای تست آندیماند اسکن و قدرت دیتابیسها استفاده میکنم...

11. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان برای نسخه 6 هنوز کرکی ارائه نشده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •