سلام
دوست عزیز اگه دستگاهتون سرعتش خوبه و مشکل افت سرعت ندارین کسپر بریزد.ولی اگه خیلی کند میشه آویرا یا نورتون بریزید چون مشکل سرعت ندارن.قوی هم هستن.جی دیتا مشکل نبود سریال نامبر داره یعنی خیلی کمیابه.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام
دوست عزیز اگه دستگاهتون سرعتش خوبه و مشکل افت سرعت ندارین کسپر بریزد.ولی اگه خیلی کند میشه آویرا یا نورتون بریزید چون مشکل سرعت ندارن.قوی هم هستن.جی دیتا مشکل نبود سریال نامبر داره یعنی خیلی کمیابه.
Last edited by mehrshadmmm; 25-05-2012 at 23:51.
پاندا رو من پیشنهاد نمیدم به 2 دلیل . 1 _ویروس پیدا کنه خود به خود پاک میکنه و اجازه نمیگره و حتی به قرنطینه هم نمیفرسته 2 _ ویروس شناسی خوبی نداره اگه اینا برات مهم نیست خوب خوبه چون سبک و سریع هست و اپتودیت های کم حجمی داره کلود اسکنش از همه قوی تره و به کرک و پچ ها کم گیر میده
اوریا _ خیلی قویه تقریبا سبک هست ولی سرعت اینترنت و دانلود رو کم میکنه که میشه درستش کرد و به کرک و پچ ها خیلی گیر میده و اگه یک ویروس رو خطرناک تشخیص بده حذف میکنه و دیگه نمیتونی برش گردونی ولی اگه سطح خطرش بالا نباشه قرنطینه میکنه
جی دتا _ خیلی سنگینه و اپتودیت هاش هم خیلی سنگینه و اگه با اینا مشگل نداری نصبش کن
کاسپر _ تقریبا سنگین هست البته نمیدونم چرا برای من هیچ سنگینی ایجاد نمیکنه یعنی اصلا کامپیوتر منو کند نمیکنه
و بنظر من کاسپر از همه بهتره
قوی هست و شناسایی خوبی داره
فالس تقریبا کمی داره
کلود اسکن داره
سند باکس داره
و اما سرعت اسکن پایینی داره
Last edited by pedram_01; 26-05-2012 at 00:01.
یه پیشنهاد
مستونین برای اینکه مشکل سرعت اینترنت نداشته باشید یه آنتی ویروس مثل آویرا که نسخه مجانی هم داره رو در کنار فایروالی مثل کمودو که مجانی هست بریزین.دقت کنید که حتما آنتی ویروس باشه و اینترنت سکیوریتی نباشه.این ترکیب رو من دارم استفاده می کنم و اصلا مشکل سرعت نداره.
سلام دوست عزیز،مرسی بابت راهنمایی های مفیدتون.
Kaspersky از bitdefender بهتره؟؟؟الان روی سیستمم bitdefender نصبه،از همه لحاظ خوبه،سرعت اسکن و قدرت شناسایی ویروس و ... فقط تنها مشکل من با bitdefender آپدیت مکررشه،ترافیکمو تموم کرد از بس آپدیت میکنه.Kaspersky که زیاد آپدیت نمیکنه؟؟؟قبلا از Avast استفاده میکردم که خیلی راضی بودم تا اینکه الان آپدیت نمیشه.
یه آنتی ویروس میخوام که کامل باشه.فایروالش قوی باشه و سرعت اسکن خوبی داشته باشه(مثل آواست) و تعداد دفعات آپدیتش در روز کم باشه و همچنین قدرت تشخیص و حذف ویروس خوبی داشته باشه.
کاسپر هم زیاد اپتودیت میکنه اما از بیت دفندر کمتر اپتودیت میکنه و قدرتشان تقریبا یک سان هست
اوست هم اپتودیت نمیشه مشگل از جایی هست که شما ازش اینترنت میگیرید اگه از اسیاتک یا شاتل اینترنت بگیرید این مشگل وجود ندارد
پس نورتون بریزید.ولی ترکیبی که بهتون پیشنهاد دادم خوبیش اینه که به خاطر فری بودنش مشکل کرک نداره و یه محافظ کامل میشه.
حتی کسانی که علاقه ای به محصولات نورتون ندارن اذعان میکنن که نورتون خیلی سریع(کمتر از یک دقیقه) و آسون نصب میشه.
من آموزش اونا رو نگاه نکردم ولی رو حرف من حساب کنید.
فایروال نورتون خیلی قوی نیست ولی از آواست هم بدتر نیستیه آنتی ویروس میخوام که کامل باشه.فایروالش قوی باشه و سرعت اسکن خوبی داشته باشه(مثل آواست) و تعداد دفعات آپدیتش در روز کم باشه و همچنین قدرت تشخیص و حذف ویروس خوبی داشته باشه.در مورد بقیه مواردی که گفتید مشکلی وجود نداره.
بیت دیفندر آپدیتهاش زیاده چون دیتابیس بسیار خوبی داره . آنتی ویروسهای زیادی زیر چتر بیت دیفندر قرار دارن.
نمیدونم چرا آویرا و آواست دچار مشکل شدن چون خودشون گزینه های خیلی خوبی هستن.
Last edited by *Batman*; 26-05-2012 at 00:54.
سلام
من یه پیشنهاد دارم
هر کسی با سویتی که نصب داره بیاد داخل یه تاپیک جداگانه یه پست با ویژگی های زیر بگذاره
عنوان تاپیک باشه مثلا رزومه آنتی ویروس ها یا ویکی آنتی
بعد داخل هر پست اطلاعات زیر باشه
آنتی : کسپر
کشور : روسیه
قدرت شناسایی : 5.5 از 6
قدرت تعمیر : 6 از 6
کاربر پسندی 5 از 6
فایروال : 4 از 5
آپدیت اولیه : 300 مگابایت
آپدیت روزانه : 1 مگابایت
قیمت : 75000 تومان ( از وب سایت های معتبر فروش )
و یک سری اطلاعات دیگر
برای اون سه تای آبی رنگ از AVtest و آخرین ورژن ها کمک بگیرند
برای قدرت فایروال و غیره از سافت پدیا یا مراکزمعتبر دیگه
بعد هر کسی هم مرتب پستش را با اطلاعات جدید آنتی بروز کنه
تاپیک خیلی توپی میشه برای کاربری که اطلاعات میخواد
موفق باشید
سلام.
اسم و کشور تولید کننده تو پست اول تاپیکها اومده و جزو اطلاعات عمومی محسوب میشه.
در مورد امتیازات و تستها هم در تاپیک اختصاصی اعلام نتایج خبررسانی میکنیم.
در مورد سایز آپدیت و قیمت(با رعایت قوانین انجمن) و مسائل متفرقه میشه در تاپیک هر محصول صحبت کرد.
در نتیجه ساختار پیشنهادی شما مفیده.کاربر حرفه ای یک محصول میتونه اطلاعات مورد نظر رو در قالب یک پست در تاپیک اختصاصی محصول مربوطه ارائه کنه.
البته لینکش رو برای سهولت دسترسی در پست اول هر تاپیک قرار میدیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)