تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 201 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

از کمک های این ماشین خیلی بد میگن

خیلی تحقیق کردم افراد زیادی از این خودرو تعریف و بسیاری هم که دارند از کیفیت متوسط ساختش می نالند ولی ماشین به نظر ماشین بروز و نرمی باشه که در بخش فنی خوب ولی در کمک ها و هندلینگ متوسطه (در کل خانوادگیه تا اسپرت و جوان پسند)

در کل به نسبت قیمتش و چینی بودنش و اینکه هنوز تستشو بخوبی پس نداده به نظر بنده نمی صرفه
    دوست عزیز
    من خودم قصد خرید این ماشینو تا 20 روز پیش داشتم ,اما بعد از چندین بار تست با چندتاشون به این مشکلات پی بردم
    1- ماشین بی نهایت از نظر قرار گرفتن دنده نامناسبه و دنده بلنده
    2-توی دنده 2 صدای زوزش شنیده میشه ,یکی از دوستام از واسکازین با غلظت بالا هم استفاده کرد ولی برای یه مدت بهتر شده بود ,دوباره به صدا افتاده
    3-کمک های ماشین واقعا افتضاحه ,توی چاله اگه ناگهانی بیوفتید احساس میکنی ماشین جلوبندیش مرخصه در صورتی که مشکل فنرهاست

این ماشین اصلا با قیمت31 تا32 میلیونی که توی بازار داره به هیچ وجه توصیه نمیشه و خریدش هیچ توجیحی به جز خاص بودن به نسبت پژو ,سمند و...نداره

2. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان کسی درباره پزو اس ال ایکس و اینکه واقعا براساس ادعای شرکت ماشین کم مصرف تر و پرقدرت تر از مدل های قبلیش شده چیزی میدونه

کسی که خودش تست کرده باشه TU5 رو

با تشکر
    بله
    ماشینه کم مصرفیه ,قدرت موتورشم خوبه
    ولی توی 2 مورد که من تست کردم ترمز ها ضعیف بودند
    ماشینه خوبی با این بازار ارزش خرید داره

4. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.دیروز رفتم نمایندگی سایپا گفته 132فول126000داریم تحویل 30روزه.امروز رفتم گفتن نداریم تا4مشخص میشه شرایط فروش اما گفتن احتمالا میخان1تومن دیگه گرونش کنن.رفتم یه نمایندگی دیگه با هزارالتماس گفت131exکه همون فوله قیمت نقد12700.منم ابی تیره روگرفتم12900.منظورم ازفول ایربگ و ای بی اس وهیدرولیکه.بنظرشما خوب خریدم الان تونمایشگاه این مدل چنه.البت با بیمه بدنه یکساله شد اینقدر.12900

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

واقعا دلم به حال خودمون میسوزه که تو چه کشوری هستیم. یک ماشین بدون امنیت و بدون کیفیت باید 12 میلیون پولش بشه ای خدا اینارو باید به کی گفت آخه! حالا جالبش اینه که روز به روزم گرون تر میشه. آخه این انصافه که 206 رو تو فرانسه با 6 میلیون ایران سوار میشن و تو ایران یک پراید اینقد پولشه. هی . . . چی بگم بخدا

7. این کاربر از $even boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قصد خرید صفر داشتم

ولی با این اوضاع می ترسم بخرم و ضرر کنم.

بعضی ها جو درست کردن که فلان و بهمانه و بخر و روز بروز گرانتر میشه . ولی تجربه نشون داده در زمان گل آلود بودن آب نباید به آب زد.. همیشه در این شرایط خریدار ان ضرر می کنند

قدری صبر

در کل خواستم عرض کنم ما بی خیال صفر خشک شدیم و به یه جی ال ایکس مدل پایین بسنده می کنیم تا بعد.

پیروز باشید.

در پایان لازم میدونم این رو هم بگم نخرید بخدا اگر ما ها نخریم علیرغم تحریم و .... قیمت ها اینقدر دلال بازی نمیشه...

نظر شما دوستان رو نمی دونم.؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با 14 الی 15 تومان چه مدلی از پزو جی ال ایکس بخرم بصرفه است.

دوستان خواهشا راهنمایی کنن.

میشه باهاش پارس خرید.؟ میگن خرج پارس خیلی گرونتره از جی ال ایکس نظر شما چیه؟

در آخر چه مدلی با چه رنگی بخرم بجز مشکی؟ ممنون از پاسخگویی هر عزیزی که وقت میزاره برای این سوال حقیر.... باز هم ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    اگه بخوای با این پول پارس کارکرده بخری خوب مال چند سال پیش میشه و قاعدتا خرج بعدشم بالاتره!! ولی فکر کنم glx سال 89-90 بتونی با 15تومن بخری، رنگ دلفینی یا نقره ای

11. این کاربر از Guidance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.دیروز رفتم نمایندگی سایپا گفته 132فول126000داریم تحویل 30روزه.امروز رفتم گفتن نداریم تا4مشخص میشه شرایط فروش اما گفتن احتمالا میخان1تومن دیگه گرونش کنن.رفتم یه نمایندگی دیگه با هزارالتماس گفت131exکه همون فوله قیمت نقد12700.منم ابی تیره روگرفتم12900.منظورم ازفول ایربگ و ای بی اس وهیدرولیکه.بنظرشما خوب خریدم الان تونمایشگاه این مدل چنه.البت با بیمه بدنه یکساله شد اینقدر.12900
    مبارک باشه ، چرخش براتون بچرخه ، نمونه EX در نمایشگاه تا 14.200 هم قیمت خورده ( متالیک )
    قیمت خوبی خریدید و احتمال زیاد تا هفته آینده باز هم رسما قیمت خودروهای داخلی تا 20 درصد گرانتر خواهد شد ( به دلیل کاهش 80 درصدی خودروهای داخلی)

با 14 الی 15 تومان چه مدلی از پزو جی ال ایکس بخرم بصرفه است.

دوستان خواهشا راهنمایی کنن.

میشه باهاش پارس خرید.؟ میگن خرج پارس خیلی گرونتره از جی ال ایکس نظر شما چیه؟

در آخر چه مدلی با چه رنگی بخرم بجز مشکی؟ ممنون از پاسخگویی هر عزیزی که وقت میزاره برای این سوال حقیر.... باز هم ممنونم

مدل 88 تمیز گیرتون میاد . پارس ارزش خرید نداره و برتری هم نسبت به 405 نداره . بازار 405 از پارس خیلی بهتره .
    405 رنگ نقره ایی بیشتر توی بورس هست و اس ال ایکس سفید و نوک مدادی .
    رنگ مشکی زیاد پیشنهاد نمیشه .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون اقای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده این مدت خیلی زحمت دادم.دیدم واقعاکمه اگه فقط دکمه تشکر رو بزنم.ویه توصیه به دوستان البت کوچیک همه هستم منم اصلا پرایدوماشین حساب نمیکردم با هزار دردسر17تومن جمع کردم پژویا یه206بخرم وقتی دیدم اینقدربازار خرابه پرایدو گرفتم بقیشم ذخیره کردم.بازم میگم در بند ماشین خاصی نباشید اگر الان میخواهید بخریدمکث نکنیدکه اینا روزانه گرون میشن.
    موفق و سربلند باشید.یاعلی

15. این کاربر از ALHO777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون اقای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده این مدت خیلی زحمت دادم.دیدم واقعاکمه اگه فقط دکمه تشکر رو بزنم.ویه توصیه به دوستان البت کوچیک همه هستم منم اصلا پرایدوماشین حساب نمیکردم با هزار دردسر17تومن جمع کردم پژویا یه206بخرم وقتی دیدم اینقدربازار خرابه پرایدو گرفتم بقیشم ذخیره کردم.بازم میگم در بند ماشین خاصی نباشید اگر الان میخواهید بخریدمکث نکنیدکه اینا روزانه گرون میشن.
    موفق و سربلند باشید.یاعلی
    خواهش میکنم .

اتفاقا من خودم توی این یکساله سمند EF7 دوگانه داشتم ، 206 تیپ 6 داشتم و حالا پراید دارم .
    سمند زیاد اذیت نکرد اما توی سرما موتورش لگد میزد و بد روشن میشد . ترمزهاش هم بسیار افتضاحه .
    206 که به حدی اذیتم کرد باوجودی که صفر خریدم اما از این ماشین متنفرم . همه چیزش افتضاحه . کابین تنگ و جای پدال گاز چسبیده به کنسول . موتور پر ناله و گیرباکس خشک .
    این پراید زبون بسته یه 4 ماهیه زیر پامه خداروشکر خیلی خوب بوده ، اصلا هیچ اذیتی نکرده ، موتور و گیرباکسش خیلی نرمه و مصرفش هم عالیه . کولر به طرز عجیبی سوز داره و بینظیره شاید خنده دار باشه اما از مزدا 3 هم که قبلا داشتم بهتره .
    روزهای خوبی با پراید EX داشته باشید . فقط احتیاط کنید و سرعت و سبقت نگیرید .

17. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •