خیلی از شما ممنونم که در مورد این موضوع مهم ما رو راهنمایی میکنید
خیلی از شما ممنونم که در مورد این موضوع مهم ما رو راهنمایی میکنید
با سلام و خسته نباشید
یه آپارتمان 110 متری دارم که برای خرید پکیج به شدت دچار مشکل شدم.واقعا نمیدونم چه مارکی بخرم که هم راندمان بالایی داشته باشه و هم کم مصرف باشه
هر جایی هم که سوال میکنم مارکی که خودشون کار میکنن رو سفارش میکنن
عاجزانه ازتون تقاضای کمک دارم
ممنون
سلام خدمت دوستان گرامی بخصوص آقای تعمیر کار
لطفا اگر در مورد پکیج والترو اطلاعاتتون بدید
میخوام نمایندگی ازش بگیرم برای فروش و خدمات
مشکلاتی که ممکنه در آینده با والترو روبرو بشم بگید ممنون
مارکایی مثل فرولی و بوتان و.... توی شهر ما هست به همین دلیل رفتم سراغ والترو و مشخصاتش خودم تو سایتشون باید سیستمای خوبی باشه اگر تو عمل خبر دارید خوبه یا بد بهم اطلاع بدید
ممنون از راهنمایی شما
با سلام خدمت اقای تعمیرکار
از بین پکیج های والترو، یونیکال، بوش و وایلانت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
والترو یک پکیج چینی خوبی که دفتر مرکزی این شرکت توی شهر یزد قرار داره . و مدل های فن دارش پکیج های خوبیه . ولی قیمتش در ایران در رنج پکیج ها ی نامبر وان که به نظر من نمی ارزه.
یونیکال خدماتش خیلی ضعیفه و قیمتش هم بالاست .
بوش های موجود در بازار کلا محصولات کشور ترکیه هستند و از اوون بوشهای اصل آلمان خبری نیست .
وایلانت یک شرکت آلمانی خیلی خوبیه،و پکیج های این شرکت کیفیت بسیار بالای دارن.ولی متاسفانه خدماتش در ایران؟؟؟؟؟
آقای تعمیر کار عزیز تو سایت والترو زده قطعات ایتالیا
دلیل اینکه میگید والترو چینی هست چیه ؟ من شنیدم قطعات ایتالیا و کارخانه منتاژ یزد ؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدید اگر نمایندگی بگیرم دردسر نشه ؟ مصرف کننده های والترو راضی هستند ؟ عیب هایی که تو مصرف داره برام بگید
ممنون
والترو کاملا چینیه و شکی در این نیست . و این ها قطعاتشون را از چین میارن و در ایران مونتاژ می کنند. والترو پکیج خوبیه و شرکت وارد کننده این پکیج هم نظم و قانون خوبی داره و خدماتش بد نیست. فقط تنها اشکالی که داره اینه که قیمتش خیلی زیاده و الان یک پکیج 24 هزارش حدود 2500000 تا 2600000هزار تومنه و تقریبا با بوش و ایمر گاز و فرولی و آریستئون تقریبا برابره ؟؟؟؟؟؟
تعمیر کار عزیز سلام
تو سایت دما تجهیز قیمت مدل هایی که گفتین هست بغییر از ایمر
والترو با حداکثر توان گرمایی 24000 کیلو کالری ===> قیمت حدود 2400000 تا 2800000 هست
و بوش با حد اکثر توان گرمایی 24000 کیلو کالری ===> قیمت حدود 3680000
آریستون با ... 21800 ... ====> 3200000
فرولی با ... 20600 ... =====> 2600000
اگر قیمت ها تو این سایت درست باشه و مقایسه من بر اساس حد اکثر گرمایی مقایسه صحیحی باشه قیمت والترو بالا نیست
لطفا نظر خدتون بدید ممنون از راهنمایی شما
سلام ما یک پکیج دیواری بوتان داریم
که قبلا فشارش به مرور 10-15 روز کم مشد که با شیر هواگیری پکیج می آوردمش بالا
الان چند روزه که فشارش داره زیاد می شه
طوری که مجبور شدم با باز کردن پیچ هوا گیری شوفاژ فشار رو کم کنم
شیر هوا گیری پکیج هم بسته است
به یک تعمیر کار گفتم کاری بلد نبود
الان می گین چکار کنم؟
هر چند روز یک بار فشارش میره میره بالا؟مثلا اگر شما امروز فشار را روی 1/5 تنظیم کنید چند ساعت یا چند روز دیگه فشار بالا میره؟موقع هواگیری آب میاد یا هوا هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)