شما هم کشتی ما رو با این zip بازیت .سعی کن راحتی دیگران رو به راحتی خودت ترجیح بدی.![]()
چشم دیگه سعی میکنم لینک نذارم .گفتیم زیاد جا نگیره...
شما هم کشتی ما رو با این zip بازیت .سعی کن راحتی دیگران رو به راحتی خودت ترجیح بدی.![]()
چشم دیگه سعی میکنم لینک نذارم .گفتیم زیاد جا نگیره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دوسته عزيز چرا نارحت ميشی اونطوری که بچه ها هم راحت تر ميشن
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها همون عکس به صورت Thumnail بهتره. چون اول عکس کوچیکشو میبینیم بعد Large Image.
آخه با این سرعت لاک پشتی که نمی شه همه عکسها رو بزرگ ببینیم.
موافقم
عکس ها را هم نه کيفيتش زياد پايين باشه و نه زياد بالا باشه الان من با سرعت 28 کيلو 20 دقيقه طول کشيد تا اين کربن را سيو کنم
از بازي کانتر هم بزاريد
Counter-Strike
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه کسی این ها رو داره بذاره :
-------------------------------------------------------------------------------
اینها هم مال شما : (اگه یکم کم کیفیت به نظر میان تقصیر سایت آپلودس ولی وقتی کلیک کنین بزرگشون رو با کیفیت بالا میبینی ،ریمن جدید حتما بازیش کنین میبینین )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)