دوستان یکی کرکی که باعث میشه کیفیت بازی بره بالاتر بزاره تا همه استفاده کنند
دوستان یکی کرکی که باعث میشه کیفیت بازی بره بالاتر بزاره تا همه استفاده کنند
صفحه ی اول اینو نوشته
دوستانی که از کرک Reloded استفاده میکنند بازی خودش با گرافیک خوب و بدون مشکل اجرا میشود.
دنبال این کرک باش که از همه بهتره
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟
سلام
ویندوز من 7 ultimate سرویس پک 1 هست.می خوام بازی را نصب کنم بعد از انتخاب زبان ارور میده بسته میشه.اما رو xp ارور نمیده و نصب میشه.
این 7 چی کم داره که نصب نمیشه؟
ارور common_mp ماله وقتیه که میخوای مالتی بازی کتی. تو google اسم فایل رو سرچ کن ؛ دانلود کن بریز تو zone/english
سلام دوستان....وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم اتفاقی نمی افته ! مشکل چیه ؟
انی بادی ایز در ؟![]()
بابا یکی بیاد کمک کنه
حتما آنتی ویروستون کرکو پاک کرده ،آنتی ویروس رو آف کنید بعد کرک رو کپی کنید ،حله!سلام دوستان....وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم اتفاقی نمی افته ! مشکل چیه ؟
دوستان من تو قسمتsoecal opsاون بخش که مربوط هست به اون دو نوع بازی یکیsurvivalو اون یکی هم اسمش یادم نیست.
من میتونم اونی که اسمش یادم نیست رو برم ولیsurvivalوقتی یه مپ رو انتخاب میکنم اصلا لود نمیشه و صفحه سیاه میشه میپره بیرون چی کار کنم؟
خیلی واجبه
با سلام
من بازی رو توی سه دی وی دی گرفتم توی نصب بازی در دی وی دی 2 و3 ارور میاد که من با ایگنور انها رو رد کردم وقتی بازی میکنم توی بعضی مراحل خطای iw3sp.exe has stopped workin میاید و از بازی میاد بیرون تمام کرکها روامتحان کردم و سیو بازی رو هم دانلود کردم اما دیدم توی بیشتر مراحل این مشکل هست و نمیشه بازی کرد
کدوم نسخه این بازی مشکل نداره من اون رو بگیرم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)