اومده ، پیغام OTA میده
اومده ، پیغام OTA میده
یعنی چی؟؟؟باید چی کار کرد؟
واس من پیغامش نمیاد!!!
واسه من که پیغام داد 40 مگ دانلود کرده و با تایید 4.0.2 تبدیل به آخرین ورژن ICS یعنی 4.0.4 شد. فعلا هم خبری از 4.1 نیست و با Check پیغام Up To Date میده. گمونم مربوط به منطقه گوشی باشه. منم عجله ای برای آپدیت ندارم و از اشکالاتی که رفع شد مثل تشخیص شماره، امکاناتی که اضافه شد مثل حالت های دکمه پاور و کارایی که بالا رفت مثل دوربین راضیم.
Volume Down + Power
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Screenshot
توی mxplayer واسه اینکه گیر نکنه decoder رو بزار روی s/w decoder اگه روی این حالت هم لگ داشته باشه یعنی cpu کم میاره که باید از H/W decoder استفاده کنی
حالت H/W از GPU واسه رندر استفاده میکنه و حالت S/W از CPU واسه رندر استفاده میکنه. وقتی روی S/W باشه استفاده از باطری خیلی زیاد میشه. حالت S/W fast mode باعث کاهش کیفیت فیلم میشه.
روی حالت H/W decoder نباید هیچ لگی باشه ولی توی mxplayer واسه یعضی فیلما لگ داره یه جور باگ باید باشه واسه خودمم پیش اومده یه فیلم 800mb با bitrate 700kbit روی H/W لگ داره در حالی که یه فیلم 11gig 1080p با bitrate 10mbit کوچکترین لگی نداشت واسم. پس ربطی به قدرت سخت افزار این گوشی نداره که بگیم ضعیف هست.
فکر میکردم mxplayer قویترین برنامه باشه ولی با چند تست که گرفتم انگار مشکل داره یا حداقل روی این گوشی.H/W decoder که استفاده میکنه از همون خود سیستم هست اگه فیلمی توی گالری لگ داشته باشه توی mxplayer هم لگ داره ولی با دو برنامه دیگه dice player و bsplayer همون فیلمی که توی mxplayer با لگ نشون میداد توی این دو برنامه خیلی راحت بدون افت فریم نشون میداد.
Last edited by hassanshaikhi; 10-08-2012 at 03:15.
بله کاملا درست می فرمایین..ولی من فیلم 480 رو به راحتی تو mx میتونم ببینم..وباh/wبه خوبی باز میکنه..ولی یه فیلم 720 که 893 Kbps بیت ریتش هست رو با لگ زیاد باز میکنه..و اینکه اصلا هیچ فیلم 1080 رو درست باز نمیکنه...ولی نرم افزار dice به راحتی فیلم اول رو که 720 به راحتی باز میکنه..خیلی روون..ولی 1080 رو نه باز نمیکنه...پس شما میگین پردازش فیلم ربطی به قوی یا ضعیف بودن گرافیک نداره؟پس چرا s2 باز میکنه؟شما میگین چاره ای دیگه نداریم تا فیلم های 1080 یا 720 با کیفیت ببینیم؟
جداگانه خودتون آپدیت کنین کاری که من کردم
فایل رام 4.1.1 الان جداگانه برای فلش هست
با برنا مه ی
یه امتحانی کن ببین نشون میده...
من الان فیلم های 1080 رو خیلی راحت حتا با پلیر خود گوشی راحت باز میکنم
منظور من توی این گوشی بود اینکه بعضی فیلما با لگ نشون میده دلیل این نیست که گرافیک این گوشی کشش نداره و کم میاره نه اینکه کلا پردازش فیلم ربطی به گرافیک نداره. چون وقتی یه فیلم 720p با بیت ریت 800kbit با لگ نشون میده ولی یه فیلم 1080p با بیت ریت 10 برابر رو به راحتی بدون کوچکترین لگ پخش میکنه این نشون میده مشکل سخت افزاری نیست و نرمافزاریه.یه فیلم 1080p با خود گالری گوشی خیلی روون نشون میداد ولی یه فیلم 1080p دیگه با لگ نشون میداد واقعا نمیدونم مشکل از چی هست .
با diceplayer انگار نمیشه فیلم 1080p پخش کرد ولی با bsplayer به راحتی پخش میکنه فقط مشکلی که باهاش داشتم زیرنویس فارسی رو نشون نمیداد.
Mobo player چطور؟
توی XDA هم یک تاپیک توی قسمت General گوشی G nexus بزن
همین الان تستش کردم خیلی داغونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)