تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 146 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اومده ، پیغام OTA میده

2. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

یعنی چی؟؟؟باید چی کار کرد؟

واس من پیغامش نمیاد!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واسه من که پیغام داد 40 مگ دانلود کرده و با تایید 4.0.2 تبدیل به آخرین ورژن ICS یعنی 4.0.4 شد. فعلا هم خبری از 4.1 نیست و با Check پیغام Up To Date میده. گمونم مربوط به منطقه گوشی باشه. منم عجله ای برای آپدیت ندارم و از اشکالاتی که رفع شد مثل تشخیص شماره، امکاناتی که اضافه شد مثل حالت های دکمه پاور و کارایی که بالا رفت مثل دوربین راضیم.

Volume Down + Power

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Screenshot

5. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان..
    من این گوشی رو بیشتر به خاطر دیدن فیلم تو ماشین به خاطر کیفیت صفحه نمایش عالیش خریدم..ولی الان حتی با نصب mx هم فیلم های اچ دی رو با لگ بسیار زیاد نشون میده..مثل اینکه اسلوموشون هستش..راستی یکی میگفت به خاطر جی پی یوی ضعیفش هست که نشون نمیده..میگفتن که اس 2 به روونی نشون میده..آیا این حرف واقعیت داره..خواهشا یکی راهنماییم بکنه..
    توی mxplayer واسه اینکه گیر نکنه decoder رو بزار روی s/w decoder اگه روی این حالت هم لگ داشته باشه یعنی cpu کم میاره که باید از H/W decoder استفاده کنی
    حالت H/W از GPU واسه رندر استفاده میکنه و حالت S/W از CPU واسه رندر استفاده میکنه. وقتی روی S/W باشه استفاده از باطری خیلی زیاد میشه. حالت S/W fast mode باعث کاهش کیفیت فیلم میشه.
    روی حالت H/W decoder نباید هیچ لگی باشه ولی توی mxplayer واسه یعضی فیلما لگ داره یه جور باگ باید باشه واسه خودمم پیش اومده یه فیلم 800mb با bitrate 700kbit روی H/W لگ داره در حالی که یه فیلم 11gig 1080p با bitrate 10mbit کوچکترین لگی نداشت واسم. پس ربطی به قدرت سخت افزار این گوشی نداره که بگیم ضعیف هست.
    فکر میکردم mxplayer قویترین برنامه باشه ولی با چند تست که گرفتم انگار مشکل داره یا حداقل روی این گوشی.H/W decoder که استفاده میکنه از همون خود سیستم هست اگه فیلمی توی گالری لگ داشته باشه توی mxplayer هم لگ داره ولی با دو برنامه دیگه dice player و bsplayer همون فیلمی که توی mxplayer با لگ نشون میداد توی این دو برنامه خیلی راحت بدون افت فریم نشون میداد.
    Last edited by hassanshaikhi; 10-08-2012 at 03:15.

7. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

توی mxplayer واسه اینکه گیر نکنه decoder رو بزار روی s/w decoder اگه روی این حالت هم لگ داشته باشه یعنی cpu کم میاره که باید از H/W decoder استفاده کنی
    حالت H/W از GPU واسه رندر استفاده میکنه و حالت S/W از CPU واسه رندر استفاده میکنه. وقتی روی S/W باشه استفاده از باطری خیلی زیاد میشه. حالت S/W fast mode باعث کاهش کیفیت فیلم میشه.
    روی حالت H/W decoder نباید هیچ لگی باشه ولی توی mxplayer واسه یعضی فیلما لگ داره یه جور باگ باید باشه واسه خودمم پیش اومده یه فیلم 800mb با bitrate 700kbit روی H/W لگ داره در حالی که یه فیلم 11gig 1080p با bitrate 10mbit کوچکترین لگی نداشت واسم. پس ربطی به قدرت سخت افزار این گوشی نداره که بگیم ضعیف هست.
    فکر میکردم mxplayer قویترین برنامه باشه ولی با چند تست که گرفتم انگار مشکل داره یا حداقل روی این گوشی.H/W decoder که استفاده میکنه از همون خود سیستم هست اگه فیلمی توی گالری لگ داشته باشه توی mxplayer هم لگ داره ولی با دو برنامه دیگه dice player و bsplayer همون فیلمی که توی mxplayer با لگ نشون میداد توی این دو برنامه خیلی راحت بدون افت فریم نشون میداد.
    بله کاملا درست می فرمایین..ولی من فیلم 480 رو به راحتی تو mx میتونم ببینم..وباh/wبه خوبی باز میکنه..ولی یه فیلم 720 که 893 Kbps بیت ریتش هست رو با لگ زیاد باز میکنه..و اینکه اصلا هیچ فیلم 1080 رو درست باز نمیکنه...ولی نرم افزار dice به راحتی فیلم اول رو که 720 به راحتی باز میکنه..خیلی روون..ولی 1080 رو نه باز نمیکنه...پس شما میگین پردازش فیلم ربطی به قوی یا ضعیف بودن گرافیک نداره؟پس چرا s2 باز میکنه؟شما میگین چاره ای دیگه نداریم تا فیلم های 1080 یا 720 با کیفیت ببینیم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یعنی چی؟؟؟باید چی کار کرد؟

واس من پیغامش نمیاد!!!
    جداگانه خودتون آپدیت کنین کاری که من کردم
    فایل رام 4.1.1 الان جداگانه برای فلش هست

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بله کاملا درست می فرمایین..ولی من فیلم 480 رو به راحتی تو mx میتونم ببینم..وباh/wبه خوبی باز میکنه..ولی یه فیلم 720 که 893 Kbps بیت ریتش هست رو با لگ زیاد باز میکنه..و اینکه اصلا هیچ فیلم 1080 رو درست باز نمیکنه...ولی نرم افزار dice به راحتی فیلم اول رو که 720 به راحتی باز میکنه..خیلی روون..ولی 1080 رو نه باز نمیکنه...پس شما میگین پردازش فیلم ربطی به قوی یا ضعیف بودن گرافیک نداره؟پس چرا s2 باز میکنه؟شما میگین چاره ای دیگه نداریم تا فیلم های 1080 یا 720 با کیفیت ببینیم؟
    با برنا مه ی

یه امتحانی کن ببین نشون میده...

من الان فیلم های 1080 رو خیلی راحت حتا با پلیر خود گوشی راحت باز میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منظور من توی این گوشی بود اینکه بعضی فیلما با لگ نشون میده دلیل این نیست که گرافیک این گوشی کشش نداره و کم میاره نه اینکه کلا پردازش فیلم ربطی به گرافیک نداره. چون وقتی یه فیلم 720p با بیت ریت 800kbit با لگ نشون میده ولی یه فیلم 1080p با بیت ریت 10 برابر رو به راحتی بدون کوچکترین لگ پخش میکنه این نشون میده مشکل سخت افزاری نیست و نرمافزاریه.یه فیلم 1080p با خود گالری گوشی خیلی روون نشون میداد ولی یه فیلم 1080p دیگه با لگ نشون میداد واقعا نمیدونم مشکل از چی هست .
    با diceplayer انگار نمیشه فیلم 1080p پخش کرد ولی با bsplayer به راحتی پخش میکنه فقط مشکلی که باهاش داشتم زیرنویس فارسی رو نشون نمیداد.

12. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Mobo player چطور؟
    توی XDA هم یک تاپیک توی قسمت General گوشی G nexus بزن

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Mobo player چطور؟
    توی XDA هم یک تاپیک توی قسمت General گوشی G nexus بزن
    همین الان تستش کردم خیلی داغونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •