به یاد قدیما تغییر دادیم مپ رو.
خیلیا اعتراض داشتن به مپای جدید. ( تعدادشون کم نیست)
به هر حال امکانش هست روزانه ـش کنیم.
به یاد قدیما تغییر دادیم مپ رو.
خیلیا اعتراض داشتن به مپای جدید. ( تعدادشون کم نیست)
به هر حال امکانش هست روزانه ـش کنیم.
مثلا کیا اعتراض داشتند ؟! تا اونجایی که من می دونم فقط GOOB همیشه می گه بریم XYZ![]()
کودوم سرور؟ ادمین کیه گووب که تیی نمیاد اون fake آقای لاکسر شما جوکری
![]()
تیی دیگه کارش تمومه تماس فرت
من از هر چیزی تیکه تیکه گفتم تیکه اول یعنی این که اصلا سرور ها یکی در میون هستن تو بازی بعدشم لگ دارن تیکه دوم اینه که اصلا گووب تیی نمیاد مگه 1 بار در سال اونم شاید نیادتیکه سوم آقای لاکسر چرا ازت تو بازی میپورسم آیسی پرویی میگی نه تیکه چهارم تیی دیگه کارش تمومه دیگه این که معلومه دیگه مگه این که از بچه های قبل بیان و با خودشون یه نفر بیارن که خودشون به دوستشون بازی یاد بدن
به امید روزی که این آیدی p30 مو مثل قبلیا بلاک نکونن
از ادمین تقاضا دارم سری مپ های Koule رو توی سرور DDRace بزاره.مخصوصا Koule 10 یا X که ما باهاش خیلی خاطره داریم.
ممنون.
koule ها قدیمی شدن. مپ ddrace مثل block نیست آدم ازش خسته میشه.آرین خودت ذهن خلاقتو به کار بگیر مپ بساز بزاریم تو سرور. از اون مپایی که هیچکی نمیاد التماسی میکنی فقط من میام.یعنی عاشقشونم
در ضمن مشکل لگ از سرور نیست از اینترنت سراسریه.
با اولین مپر ایرانی TW درست صحبت کن.
من التماس می کردم؟؟؟؟؟ آره خوب خواهش می کردم.اما سرور هم فول میشد و بکس هم ارادت داشتند و مپ ما رو تو سروراشون می ذاشتن.
اما جدیدا مپ های DDRace جهش دار شدند.یعنی خیلی از لحاظ گرافیکی پیشرفت کردند.فکر کنم توی این یک ساله که نبودم مد جدید برای ساخت مپ اومده.
باز شروع کردیم با این armin به کیک همهآخر سر من موندم و armin ! خوب دیگه ادمینی هم در کار نبود تا از اون سوژه babri استفاده کنم
هر دومون مولتی آوردیم که همدیگه را کیک کنیم که باز نشد
منم دیدم باید کیکش کنم
رفتم سرور block از یکی بچه ها خواستم بیاد سرور dd
که نتیجه معلومه دیگه
![]()
![]()
اون ذهنش پوکیده دیگه ازش فقط خاکستر مونده دنبال یه راه دیگه بگردینآرین خودت ذهن خلاقتو به کار بگیر مپ بساز بزاریم تو سرور.![]()
خوب دنبال سوژه هستم دیگه ! بهم سوژه ندید
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)