تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 100 اولاول ... 49899596979899100 آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این موضوع مثل نسبت گرم به کیلو گرم هست و تبدیل واحد است
    من چی میگم شما چی میگی !!! دوست عزیز مثل اینکه تو باغ نیستی من تبدیل واحدها رو قبل از زمانی که اینترنت اختراع بشه از بر بودم. موضوع بحث چیز دیگه ای بود که سرعت سرویس های نامحدود با تصویب قانون اشتراکی برای هر نفر تقسیم بر ده شده در صورتی که اسم سرویس همون 512 هست، حالا با واحد بیت یا بایت هم حساب کنیم تفاوتی در اصل قضیه نداره...

اینا حتی به قانون مزخرفی که خودشون تصویب کردند هم پایبند نیستد. در تخصیص اشتراکی پهنای باند تنها در صورت استفاده همزمان سایر مشترکین باید اعمال بشه برای مثال سرویس 512 اگه دو نفر آنلاین باشند باید 256 و اگه چهارنفر آنلاین باشند باید 128 باشه در صورتی که مسئولین اومدن چه در زمان خالی بودن و چه در زمان پر بودن پهنای باند سرعت هر نفر رو در سرویس 512 روی 51.2 کیلوبیت بر ثانیه قفل کردند... این در حقیقت چیزی جز دزدی واضح از مشترکین نیست.

من در اولین فرصت نسبت به تعویض اشتراک خودم به سرویسهای حجمی اقدام میکنم. ارزش و اعتبار نام "نامحدود" در این یکماه از بین رفت...

2. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت halgheye_bidast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Isf

پيش فرض

من که راضیه راضیم. 2-3 صفحه قبل هم عکس از سرعت دانلود گذاشتم.
    این شرکت توی اصفهان به قولی شاخ بقیه شرکت هارو شکسته. حتی نامحدودشم سرعت کم نمیشه. من چند وقته 1 مگ نامحدود دارم سرعتم هیچ وقت از 128 پایین نیمده، مگر وقتی که کلا اینترنت داغون میشه و کاری به این شرکتا نداره. یک مگم 3 ماهه گرفتم 81 تومن. الان دیگه باید تمدیدش کنم یک ساله 181 تومن!!!! حتی قیمتاش هم از اون چیزی که سازمان مقررات گفته کمتره، خیلی هم کمتر.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

هیچ وقت یکساله تمدید نکنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه
    من چند روز پیش یه پست دادم ( صفحه قبل) مبنی بر اینکه سرعتم رو از 32 آوردن روی 14 برای قانون FUP ... امشب یه چیز جالب تر دیدم ... ما دلمون خوش بود که لااقل شب ها ساعت 1 تا 7 و پنج شنبه و جمعه ها رایگانه ...
    دیگه نیست
    واقعاً برای شاتل متاسفم ... هیچی نمیتونم بگم ...
    از دوستان خواهشمندم اگه شرکت مناسب بهتری میشناسن که مثل شاتل دزد نباشه اینجا بگم که ما هم دعاشون کنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که راضیه راضیم. 2-3 صفحه قبل هم عکس از سرعت دانلود گذاشتم.
    این شرکت توی اصفهان به قولی شاخ بقیه شرکت هارو شکسته. حتی نامحدودشم سرعت کم نمیشه. من چند وقته 1 مگ نامحدود دارم سرعتم هیچ وقت از 128 پایین نیمده، مگر وقتی که کلا اینترنت داغون میشه و کاری به این شرکتا نداره. یک مگم 3 ماهه گرفتم 81 تومن. الان دیگه باید تمدیدش کنم یک ساله 181 تومن!!!! حتی قیمتاش هم از اون چیزی که سازمان مقررات گفته کمتره، خیلی هم کمتر.
    خب خدا رو شکر که یه کاربر راضی هم پیدا شد !

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من از شركت عصر تلكام اينترنت 1 مگ گرفتم ولي يه مشكلي دارم. شبها كه از ساعت 3 تا 7 مجاني هست سرعت به شدت مياد پايين سرعت دانلودم مي شه 2 كيلو بعضي وقتا انقدر كمه كه كلا هيچ كاري نمي شه كرد.زنگ زدم به شركت اپراتوره گفت چون تو اين ساعت مجانيه اين طبيعيه كه سرعت بياد پايين...
    از كسايي كه از اين شركت اينترنت گرفتن شما هم اين مشكل رو داريد؟؟؟
    ايا اپراتوره راست گفت كه تو اين ساعت طبيعيه يا ضر زده؟؟؟ اگه زنگ بزنم فصش بدم مي تونم سرعتو ببرم بالا تر؟؟؟...

مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا یه سوال دارم ؟
    یعنی ما ازپاکستان بدبخت تریم که هنوزم بعد از هفت سال 128 رو با شگردهای مختلف بهمون میدن؟
    اینترنت تو کل دنیا نامحدوده ؟ ولی اینجا همه فکر پولن !!!!! همه دم از پول حلال میزنن ولی این پولا حلاله؟؟؟؟
    من متاسفم برای این شرکت ها ؟؟؟
    من هم تا حالا محدود نداشتم .
    یه روزی از لایزر 256 نامحدود گرفتم 39 تومن ٰ یک ماه بعد گفتن شده 70 تومن .
    از اووون روز تا حالا این شرکت های درپیت رو تحریم کردم.
    عشق است شرکت مخابرات . که همیشه رو حرفش هست . وقتی میگه ADSL ٰرو 48 ساعته وصل میکنم 24 ساعته وصل کرده . نه مثل شرکت داتک که من برای انتخاب واحدم می خواستم ADSL داشته باشم یک هفته من رو دووندن بعد گفتن فردا نصبه ، فردا هم نصب نشد ، گفتم پس فردا انتخاب واحد دارم گفتم اگه فردا نصب نشه شرمندم قرارداد فسخه گفتن باشه ، فردا نصب نشد رفتم شرکتشون گفتم قرارداد فسخه گفتن باشه پول رو رفتم بگیرم دیدن نه مثل اینکه جدی ه قضیه ، گفتن یه لحظه صبر کنید ما تا چند ساعت دیگه وصلش میکنیم . گفتم وصل کن به عم.. پولمو بده برم با دیال آپ انتخاب واحد کنم راحت .
    پولمو گرفتم و الان یک سال و هفت هشت ماه مخابرات دارم سرعتش عالی نیست ولی بهتر از یه مشت دزده که نامردن .
    سخنم رو کوتاه میکنم و از آسیاتک سال 85 و الان نمیگم فقط وقت کردین یه سر بزنین ببینین پولهای دزدی ( محدودیت و هزینه نصب اولیه ) چه کار کرده اگه سال 85 رفته باشین میفهمید چی میگم .
    ببخشید که سرتون رو درد آوردم ولی این حق ماست که داره پایمال میشه .
    Last edited by ahmadreza12; 16-02-2012 at 21:18.

9. 4 کاربر از ahmadreza12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت d0gholooha's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا ته قضیه رو من بگم:
    چند وقت پیش با ISP مون تماس گرفتیم و این قضیه رو در میون گذاشتیم یارو زد زیر گریه که من دارم ماهی 200 میلیون به مخابرات به خاطر سرویس شبانه رایگانم می پردازم
    و قصهی زندگیش رو تعریف کرد که یه فوق لیسانس دارم محل سگم بهم نمیدن و اینا....
    من بر این عقیده ام که باید روی مخابرات فشار اورد نه ISP ها
    بازم تصمیم با خودتون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز یه کم فونتو بزرگتر انتخاب میکردی شاید هنوز یه چند نفری ندیده باشن چی نوشتی !

بحث ISP و مخابرات و اینا برای ما بحث سر لحاف ملاست ! درسته که همشون در نهایت به فکر سود خودشون هستن ، ولی مهم اینه که ما مردم به اینترنت دسترسی نداشته باشیم.

در غیر اینصورت اگه ISP ها خودشون میتونستن پهنای باندشون رو تهیه کنن همین فضای رقابتی که ایجاد میشد کلی به حل مشکلات یوزرها کمک میکرد ، البته از هر زاویه ای که به قضیه نگاه کنی خانه چنان از پایبست ویران است که دیگه نمیشه کاریش کرد. باید کوبید و ساخت !

12. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shafigh_pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من می خوام نا محدود بگیرم 1 مگ 2 ماهش 82 تومانه اشتراک 1 به 10 هستش قبلا 1 مگ داشتم از مخابرات سرعتم 130 بود حالا که 1 به 10 می خوام بگیرم سرعتش چقدر میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •