اقا ما همون اول بازی گیر کردیم.اونجایی که باید حواس نگهبان رو که داره چرت میزنه رو پرت کرد.چجوری باید این کار کرد.
اقا ما همون اول بازی گیر کردیم.اونجایی که باید حواس نگهبان رو که داره چرت میزنه رو پرت کرد.چجوری باید این کار کرد.
لامصب موزیک بازی خیلی عالیه .. اینقدر استرس وارد میکنه که تو گرفتن مقر دشمنا یهو دستپاچه میکنه آدموگرافیک هم که دیگه واقعا بالاست .. یه پوستی ازم خواسته نمیدونم کجا باید گیر بیارم .. فرق pig ..boar ..tapir رو نفهمیدم .. کلا تو نقشه دوتا قسمت که آیکونی شبیه خوک داره بیشتر نیست میشه بگید سومی کجاست ؟
![]()
با فعال کردن برج های رادیویی و آزاد کردن بیشتر نقشه محل حیوان های مختلف هم توی نقشه نشون داده میشه
یادم نیست کجا رو میگی ولی واسه پرت کردن حواسشون T رو میزنی تا یه سنگ پرتاب کنه.
اولی مورچه خواره دومی گراز و سومی هم خوک .به مرور که برج های رادیویی رو روشن میکنی نقشه ی بازی کامل تر میشه و میتونی همشون رو تو نقشه پیدا کنی.
یه سنگ بردار پرت کن توی اون سبزه هایی که روبروی نگهبانه هست . ( یه علامت هم روشه ) وقتی نگهبان رسید به سبزه ها به طرف پنجره برو و ...
اون موسیقی مزرعه مواد مخدرا که منو هم واقعا آزار میداد... تمومم نمیشد آخه !!!
ولی در کل موسیقی بازی خیلی معمولی و متوسط بود. یعنی اصلا تو ذهن من نمونده !!! ولی با این سبک میشد خیلی موزیکای عمیق تری میذاشتن...
سلام دوستان من ی مشکل دارم
من نصف بیشتر بازیو رفته بودم و بازیو سیو کرده بودم امروز اومدم ادامه بدم دیدم اصن بازی سیو نیس کلا از نو اومده بود
کلی اعصابم ریخته بهم
چی کار کنم؟ تا اون مرحله ای که باید تو اون غار بی صدا جلو بری رفته بودم. 20 تا از 34 تا مقرو هم آزاد کرده بودم
سوزش داره خدایی![]()
اگه به نتیجه نرسیدی سیو برو بکس رو بگیر بزار برو برای ادامه بازی.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
خب اگه بچه ها سیو بازیو دارن بدن ممنون میشم چون اینجوری کسل کنندس
من تا اون مرحله رفتم ک باید ساکت بری تو اون غاره
ممنون از لطفتون
فقط چجوری باید این سیو هارو وارد بازی کنم اینم بگین دیگه منو اسیر خودتون میکنین
1/5 روزه تموم شد که کجاش سخت بود آخه
مرحله آخر دوتا گزینه بهت میده که دوستاتو بکشی یا نگهشون داری کسی نکشتشون ؟ 3 هفتست درگیر اینم که اگه بکشیشون چی میشه هیچ سیوی هم نکردم نمیشه دوباره برگردم یکی بگه خیلی درگیرم :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)