تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 129 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

داره خودمونی میشه estark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

اقا ما همون اول بازی گیر کردیم.اونجایی که باید حواس نگهبان رو که داره چرت میزنه رو پرت کرد.چجوری باید این کار کرد.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

لامصب موزیک بازی خیلی عالیه .. اینقدر استرس وارد میکنه که تو گرفتن مقر دشمنا یهو دستپاچه میکنه آدمو گرافیک هم که دیگه واقعا بالاست .. یه پوستی ازم خواسته نمیدونم کجا باید گیر بیارم .. فرق pig ..boar ..tapir رو نفهمیدم .. کلا تو نقشه دوتا قسمت که آیکونی شبیه خوک داره بیشتر نیست میشه بگید سومی کجاست ؟

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

لامصب موزیک بازی خیلی عالیه .. اینقدر استرس وارد میکنه که تو گرفتن مقر دشمنا یهو دستپاچه میکنه آدمو گرافیک هم که دیگه واقعا بالاست .. یه پوستی ازم خواسته نمیدونم کجا باید گیر بیارم .. فرق pig ..boar ..tapir رو نفهمیدم .. کلا تو نقشه دوتا قسمت که آیکونی شبیه خوک داره بیشتر نیست میشه بگید سومی کجاست ؟
    با فعال کردن برج های رادیویی و آزاد کردن بیشتر نقشه محل حیوان های مختلف هم توی نقشه نشون داده میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا ما همون اول بازی گیر کردیم.اونجایی که باید حواس نگهبان رو که داره چرت میزنه رو پرت کرد.چجوری باید این کار کرد.
    یادم نیست کجا رو میگی ولی واسه پرت کردن حواسشون T رو میزنی تا یه سنگ پرتاب کنه.

اولی مورچه خواره دومی گراز و سومی هم خوک .به مرور که برج های رادیویی رو روشن میکنی نقشه ی بازی کامل تر میشه و میتونی همشون رو تو نقشه پیدا کنی.

5. این کاربر از Ali/sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سنگ بردار پرت کن توی اون سبزه هایی که روبروی نگهبانه هست . ( یه علامت هم روشه ) وقتی نگهبان رسید به سبزه ها به طرف پنجره برو و ...

7. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

موسیقی بازی بد بود؟؟؟؟؟

موزیک بالانسو گوش نواز بود که!! خیلی حال کردم....خب شاید شما سنتی دوس داشته باشی...مثلا "ای ایران" اجرا بشه و شما بری شکار کومودورD

کلا سلیقه ایه دیگه...اما الان این سبک از موسیقی رو بورسه...
    من هم میخواستم بگم خیلی وقت بود بازی به این باحالی نیومده بود ولی چون کلا خیلی بازی نکنم گفتم شاید اومده و من بازی نکردم.
    البته dishonored هم خیلی خوب بود.

فقط خیلی موسیقی بدی داشت. ممکنه خیلی ها خوششون امده باشه مثل این دوستمون که از موسیقی بخش مزرعه مواد مخدرش خیلی خوششون اومده.
    ولی من برعکس خیلی بدم اومد. موسیقیش در حد آزار دهنده بود. مخصوصا بخش مزرعه که رو اعصابم راه میرفت
    سوم شخص و اول شخص برای من مهم نیست. RDR رو که دیگه مبدا تاریخ گیم نوین شده کیه که اسمش رو نشنیده باشه. البته خیلی ها هم متاسفانه مثل من نتونستن بازی کنن چون کنسول ندارم. با این قیمت های جدید هم فکر نکنم بتونم بهش فکر کنم

طوری صحبت میکنید که انگار تمام موسیقی های دنیا به دو بخش سنتی و همین سبک فار کرای تقسیم میشه. خیلی سبک های دیگه هم هست که مناسب شکار کومودو هست. اولین بازی این نیست که همچین قسمت هایی داره.
    البه شما درست میگی سلیقه ای هست.
    اون موسیقی مزرعه مواد مخدرا که منو هم واقعا آزار میداد... تمومم نمیشد آخه !!!
    ولی در کل موسیقی بازی خیلی معمولی و متوسط بود. یعنی اصلا تو ذهن من نمونده !!! ولی با این سبک میشد خیلی موزیکای عمیق تری میذاشتن...

9. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من ی مشکل دارم
    من نصف بیشتر بازیو رفته بودم و بازیو سیو کرده بودم امروز اومدم ادامه بدم دیدم اصن بازی سیو نیس کلا از نو اومده بود
    کلی اعصابم ریخته بهم
    چی کار کنم؟ تا اون مرحله ای که باید تو اون غار بی صدا جلو بری رفته بودم. 20 تا از 34 تا مقرو هم آزاد کرده بودم
    سوزش داره خدایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان من ی مشکل دارم
    من نصف بیشتر بازیو رفته بودم و بازیو سیو کرده بودم امروز اومدم ادامه بدم دیدم اصن بازی سیو نیس کلا از نو اومده بود
    کلی اعصابم ریخته بهم
    چی کار کنم؟ تا اون مرحله ای که باید تو اون غار بی صدا جلو بری رفته بودم. 20 تا از 34 تا مقرو هم آزاد کرده بودم
    سوزش داره خدایی
    اگه به نتیجه نرسیدی سیو برو بکس رو بگیر بزار برو برای ادامه بازی.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

12. این کاربر از turtleback بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه به نتیجه نرسیدی سیو برو بکس رو بگیر بزار برو برای ادامه بازی.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
    خب اگه بچه ها سیو بازیو دارن بدن ممنون میشم چون اینجوری کسل کنندس
    من تا اون مرحله رفتم ک باید ساکت بری تو اون غاره
    ممنون از لطفتون
    فقط چجوری باید این سیو هارو وارد بازی کنم اینم بگین دیگه منو اسیر خودتون میکنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

1/5 روزه تموم شد که کجاش سخت بود آخه

مرحله آخر دوتا گزینه بهت میده که دوستاتو بکشی یا نگهشون داری کسی نکشتشون ؟ 3 هفتست درگیر اینم که اگه بکشیشون چی میشه هیچ سیوی هم نکردم نمیشه دوباره برگردم یکی بگه خیلی درگیرم :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •