تعريف من از جامعه آزاد، جامعهاي است که بتواني در آن نامحبوب باشي ولي احساس امنيت بکني.
آدلاي استيونسن
تعريف من از جامعه آزاد، جامعهاي است که بتواني در آن نامحبوب باشي ولي احساس امنيت بکني.
آدلاي استيونسن
-هرگز چهار چیز را در زندگی نشکن:
اعتماد-قول-ارتباط-قلب
زیرا زمانیکه اینها شکسته بشند صدا ندارند ولی دردشان شدید است.
چالز
-در این دنیا خودت را با هیچ کس مقایسه نکن
اگر اینکار را بکنی خودت را خوار می شماری.
آلن استرایک
-بردن به این معنی نیست که تو همیشه اول باشی
بردن به این معنی است که تو بهتر از قبلت باشی .
بونی بلایر
-هر شخصی به تغییر جهان فکر می کند
اما هیچ کس به تغییر خودش فکر نمی کند.
لئو تولستوی
خدایا به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.(دکتر علی شریعتی)
دوست واقعی شما کسی است که هیچ احتیاجی به شما ندارد اما باز دوست شماست.(کین هوبارد)
عشق در يك نگاه را آسان میشود فهميد؛ چيزی كه معجزه است عشق بين دو آدمیزادیست كه يك عمر به هم نگاه كردهاند
اِيمی بلوم (نویسنده)
جوانی که فراموش می کند شاخه گلی به محبوبش بدهد
سرانجام وی را از دست خواهد داد
Paulo Coelho
ترجيح ميدم روي موتورسيكلتم باشم و به خدا فكر كنم تا اينكه تو كليسا باشم و به موتورسيكلتم فكر كنم - مارلون براندو
در دنیا جای کافی برای همه هست.پس به جای آنکه جای کسی را بگیری سعی کن جای خودت را پیدا کنی.(چارلی چاپلین)
Last edited by Ghorbat22; 21-09-2008 at 21:51.
وقتی بدی می کنی زود از یاد می بری ،اماکسی که به او بدی کرده ای ، هیچ گاه آن را فراموش نمی کند.
خوبی هایی را که به دیگران می کنی وبدی هایی که دیگران در حق تو می کنند را فراموش کن.
شاعران کسانی نیستند که شعر می نویسند بلکه آنانی هستند که از روح مقدس شعر سرشارند !
تلخ ترین اشک هایی که بر مزار رفتگان می ریزیم ، به خاطر حرفهای ناگفته و کارهای ناکرده است !
هر چیز زیبایی خوب نیست ، ولی خوبی همیشه زیباست !
وقتي فكر مي كنيد كه كار نشدني است، فكرتان در پي دلايلي مي گردد كه اين مطلب را اثبات كنيد، ولي وقتي ايمان داشته باشيد، ايماني حقيقي كه كار شدني است، فكرتان راههاي انجام آن را مي يابد. (دكتر شوارتز)
سریع ترین راه دریافت عشق بخشیدن آن به دیگران است. (آلبرت انیشتین)
وقتی بدی می کنی زود از یاد می بری ،اماکسی که به او بدی کرده ای ، هیچ گاه آن را فراموش نمی کند.
خوبی هایی را که به دیگران می کنی وبدی هایی که دیگران در حق تو می کنند را فراموش کن.
شاعران کسانی نیستند که شعر می نویسند بلکه آنانی هستند که از روح مقدس شعر سرشارند !
تلخ ترین اشک هایی که بر مزار رفتگان می ریزیم ، به خاطر حرفهای ناگفته و کارهای ناکرده است !
هر چیز زیبایی خوب نیست ، ولی خوبی همیشه زیباست !
وقتي فكر مي كنيد كه كار نشدني است، فكرتان در پي دلايلي مي گردد كه اين مطلب را اثبات كنيد، ولي وقتي ايمان داشته باشيد، ايماني حقيقي كه كار شدني است، فكرتان راههاي انجام آن را مي يابد. (دكتر شوارتز)
سریع ترین راه دریافت عشق بخشیدن آن به دیگران است. (آلبرت انیشتین)
سخاوت، بخشيدن بيشتر از توان است و غرور، ستاندن كمتر از نياز. (جبران خليل جبران)
دوست بداريد كساني را كه به شما پند مي دهند نه مردمي كه شما را ستايش مي كنند. (دور وبل)
شاد ماندن به هنگامي كه انسان درگير و دار كارهاي ملال آور و پرمسئوليت است، هنر كوچكي نيست. (نيچه)
زندگی سرانجام تکه چوبی حکاکی شده است که روزی برگهای سبز پرورشش داده اند
ین لی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)