سلام . چند روز پیش تلویزیون تبلیغ یه بسته اموزشی برای کنکور رو کرد . یه چیزی تو مایه های گروه ۱۰۰ بود . کسی شماره ای یا سایتی ازش نداره ؟
سلام . چند روز پیش تلویزیون تبلیغ یه بسته اموزشی برای کنکور رو کرد . یه چیزی تو مایه های گروه ۱۰۰ بود . کسی شماره ای یا سایتی ازش نداره ؟
منم می خوام با یه برنامه شروع کنم درسو ولی حالشو ندارم الان چی کار کنم که خوب پیش برم؟
بچه ها دو پست پیش سوال پرسیدم و الان میخوان دقیق تر برسم امید وارم بتونید کمکم کنید.
گفتم که من سال اول نخوندم زیاد. تابستون رو که اصلا نخوندم. فقط یه کلاس هندسه پایه رفتم. تا دی هم فقط درسای مدرسه رو میخوندم و درکنارش امتحان تافل هم داشتم به اون باید می رسیدم. تا بخودم جنبیدم امتحان های ترم اول بود و اصل درس خوندن رو من از اوایل اسفند شروع کردم. عید عالی نبودم و متوسط خوندم. بعد عید کم کم به درس عادت کرده بودم و اردیبهشت رو میشه گفت نه خیلی عالی ولی خوب خوندم و اصل خوندن من هم همونجا بود. از بعدئ امتحانا یش هم به شدت نا امید شدم و وقتی نمیذاشتم. عمومیهاو تونستم تموم کنم و اختصاصیا هم با کمک حدف یه چیزایی خوندم ولی خب نه رتبم خوب شد نه به چیزی که میخواستم رسیدم. یعنی بیشتر امیدم به کنکور زبان بود که 3000 شده بودم. ولی اونم چون عمومیام پایین زده بودم خوب نشدم و قبولم نشدم.
پارسال فقط یک کلاس دیفرانسیل خوب رفتم و میتونم بگم یه جزوه پربار دارم ولی فقط به همون جزوه اکتفا می کدم و نمیخوندم. موقعی هم که از مدرسه میومدم خونه میخوابیدم و بعدشم همون درسای فردا. اما من پیش 2 رو به خاطر همین غیر حضوری کردم و باعث شد یکمی جلو بیفتم.
آزمون هم گاج میدادم که آزمونای خوبی بود و خیلی هم سخت و تحلیلی بود. ولی ازونجایی که معمولا به بودجه بندی نمیرسیدم برام مفید نبود.
و اما امسال.... تصمیم گرفتم بیشتر بخونم تا بخوام وقتم رو با کلاس ر کنم. یعنی اینطوری راهتماییم کردن. عمومی هارو که خودم میخونم ولی یه سری درسها مثل گسسته یا فیزیک پیش رو مشکل دارم .
سوال من اینه که :
1- به نظرتون درسایی که ضعف دارم رو کلاس برم یا این که با یه جزوه و کتاب خوب شروع کنم به خوندن. من خودم ازون آدمام که واسه خوندن وقت میزارم ولی مسلما اگه قابل تفهیم باشه و مشکل نداشته باشم. به نظر شما میشه؟
2- به نظر شما آموزشگاه خوب دخترونه تهران کدومها هستند؟ تعریف بعثت و فکور رو زیاد شنیدم ولی دقیقا نمیدونم علت تعریفاشون چیه.
3- تصمیم گرفتم امسال آزمون قلم چی بدم. به نظرتون تصمیم درستیه؟ تا حالا هم اصلا آزمونای قلم چی ندادم. در طول دبیرستان هم گزینه و مرات میدادم.
چهارمم سوالم راجه به کتاب هاست که بعدا میخوام ازوتون بپرسم. باید یه سری اصلاحاتتو کتابام انجام بدم.
1) باید ببینید در چه حدی ضعف دارید، اگه یه مبحثیه که به طور کلی نمی دونید داستان چیه باید کلاس برید ولی اگه میدونی که اگه خودت بخونی میتونی بفهمی و تست بزنی پس لازم نیست با کلاس وقت تلف کنی
2) نمی دونم
3) من خودم از قلمچی راضی بودم. آزموناش سوالای متنوعی داره و به نظرم خوبه. هر چند اگه بتونی یه نگاهی هم به سوالات گزینه دو بندازی بد نیست.
دوستان من تعدادی کتاب کنکور نو و دست نو دارم که از پارسال مونده هرکی خواست پخ کنه تا لیستش رو بهش بدم
سلام
من هومنم
پست اولمه
خوشحالم كه به جمع شماها پيوستم دوستان!
راستش من دو سه ماهي ميشه اين تاپيكو خيلي از تاپيكاي ديگرو دنبال ميكنم ولي به صورت سايلنت!
من سال 89-90 پيش بودم ، از بعد عيد استارت شروع رو زدم ،ارديبهشت موتورم روشن شد
رتبه كنكورم شد 5000 منطقه 2! رشته رياضي
ولي من لياقتم زير 200 حداقلشه!
بچه رشتم!
رتبه 8 كنكور امسال ،دانيال درويش هم كلاسي و رفيق صميمي خودمه!
از مدرسه پروفسور رضا! پارسال هم رتبه 13 كشور يعني موسي متقي از اسكول ما بود
البته سعيد مفيديم كاملا ميشناختم ،اون تيزهوشان ميدرسيد! در واقع مدير تيزهوشان رشت آقاي ديلمي پروفسور رضارو تاسيس كرد همه دبيراي تيزهوشانم آورد اينجا ،يه جورايي تيزهوشان 2ايم
امسالم همه مشاوره هاي لازمو از دني گرفتم تا پيش كنم به سوي كنكور 91
البته اينم بگم تابستون هيچي نخوندم! ميخوام از مهر با برنامه گزينه 2 برم جلو
اگه سوالي بود در خدمتم![]()
شما سعی کن از الان شروع کنید و با ساعات مطالعه کم و به تدریج ضمن تطبیق خود با شرایط ساعات را بالا ببرید....
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
ابتدا از دروس پایه و دروسی که در انها ضعف دارید شروع کنید.
و با داشتن یک برنامه ریزی مستمر تا کنکور راه موفقیت را پیش روید.
ادرس سایتشونهستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت های اون هم در سایتش موجود هست
ولی در مورد کیفیتن اون اطلاعی ندارم ....
در صورتی که خریداری کردید نظر خود را در باره اونها بگذارید تا بقیه هم مطلع شوند.
سلام رفقا
امیدوارم که حال همتون خوب باشه
من دفعه پیشم این سوال رو پرسیدم ولی بغیر از یکی دو نفر کسی جواب نداد وبا وجود احترامی که برای اون عزیزان قایلم جوابشون واسم خوب بود ولی دو سه موردو جواب ندادن
(شرمنده اگه بی ادبی کردم)
اگه براتون زحمت نی یه بار دیگه سوالمو جواب بدین
واسه حسابان یه کتاب آموزشی عالی سرغ دارین؟(مثلا آموزش خیلی سبز و گاج سبز ونشر الگو و..... شنیدم به نظرتون کدومشون واسه درصد بالای 80مناسبه؟
کتاب تست چی ؟(گاج سفید و خیلی سبز و نشرالگو.....)
اگه میشه به ترتیب از ساده به سخت جوابمو بدین
ضمنا در مورد دیف و کتابای جدید انتشارات مختلف خبر دارین؟ زحمته! اگه میشه اینم بگین
شرمنده ها
میسی
بچه ها پيغام داديد كه ايميل دنيل رو ميخواين! اولا كه من قبل ده تا پست نميتونم پيغام خصوصي بدم
دوما كه من ايميلو آيديشو ندارم،ولي فيسبوك مياد
اگه خواستين ميتونين ادش كنين
اگرم واستون مقدور نيست تا جايي كه خودم ازش پرسيدمو ميدونم ميتونم بهتون كمك كنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)