تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 99 از 461 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه .Masood.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام . چند روز پیش تلویزیون تبلیغ یه بسته اموزشی برای کنکور رو کرد . یه چیزی تو مایه های گروه ۱۰۰ بود . کسی شماره ای یا سایتی ازش نداره ؟

داره خودمونی میشه gozine2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

منم می خوام با یه برنامه شروع کنم درسو ولی حالشو ندارم الان چی کار کنم که خوب پیش برم؟

در آغاز فعالیت M4dridista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دو پست پیش سوال پرسیدم و الان میخوان دقیق تر برسم امید وارم بتونید کمکم کنید.

گفتم که من سال اول نخوندم زیاد. تابستون رو که اصلا نخوندم. فقط یه کلاس هندسه پایه رفتم. تا دی هم فقط درسای مدرسه رو میخوندم و درکنارش امتحان تافل هم داشتم به اون باید می رسیدم. تا بخودم جنبیدم امتحان های ترم اول بود و اصل درس خوندن رو من از اوایل اسفند شروع کردم. عید عالی نبودم و متوسط خوندم. بعد عید کم کم به درس عادت کرده بودم و اردیبهشت رو میشه گفت نه خیلی عالی ولی خوب خوندم و اصل خوندن من هم همونجا بود. از بعدئ امتحانا یش هم به شدت نا امید شدم و وقتی نمیذاشتم. عمومیهاو تونستم تموم کنم و اختصاصیا هم با کمک حدف یه چیزایی خوندم ولی خب نه رتبم خوب شد نه به چیزی که میخواستم رسیدم. یعنی بیشتر امیدم به کنکور زبان بود که 3000 شده بودم. ولی اونم چون عمومیام پایین زده بودم خوب نشدم و قبولم نشدم.

پارسال فقط یک کلاس دیفرانسیل خوب رفتم و میتونم بگم یه جزوه پربار دارم ولی فقط به همون جزوه اکتفا می کدم و نمیخوندم. موقعی هم که از مدرسه میومدم خونه میخوابیدم و بعدشم همون درسای فردا. اما من پیش 2 رو به خاطر همین غیر حضوری کردم و باعث شد یکمی جلو بیفتم.

آزمون هم گاج میدادم که آزمونای خوبی بود و خیلی هم سخت و تحلیلی بود. ولی ازونجایی که معمولا به بودجه بندی نمیرسیدم برام مفید نبود.

و اما امسال.... تصمیم گرفتم بیشتر بخونم تا بخوام وقتم رو با کلاس ر کنم. یعنی اینطوری راهتماییم کردن. عمومی هارو که خودم میخونم ولی یه سری درسها مثل گسسته یا فیزیک پیش رو مشکل دارم .

سوال من اینه که :
    1- به نظرتون درسایی که ضعف دارم رو کلاس برم یا این که با یه جزوه و کتاب خوب شروع کنم به خوندن. من خودم ازون آدمام که واسه خوندن وقت میزارم ولی مسلما اگه قابل تفهیم باشه و مشکل نداشته باشم. به نظر شما میشه؟

2- به نظر شما آموزشگاه خوب دخترونه تهران کدومها هستند؟ تعریف بعثت و فکور رو زیاد شنیدم ولی دقیقا نمیدونم علت تعریفاشون چیه.

3- تصمیم گرفتم امسال آزمون قلم چی بدم. به نظرتون تصمیم درستیه؟ تا حالا هم اصلا آزمونای قلم چی ندادم. در طول دبیرستان هم گزینه و مرات میدادم.

چهارمم سوالم راجه به کتاب هاست که بعدا میخوام ازوتون بپرسم. باید یه سری اصلاحات تو کتابام انجام بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

سوال من اینه که :
    1- به نظرتون درسایی که ضعف دارم رو کلاس برم یا این که با یه جزوه و کتاب خوب شروع کنم به خوندن. من خودم ازون آدمام که واسه خوندن وقت میزارم ولی مسلما اگه قابل تفهیم باشه و مشکل نداشته باشم. به نظر شما میشه؟

2- به نظر شما آموزشگاه خوب دخترونه تهران کدومها هستند؟ تعریف بعثت و فکور رو زیاد شنیدم ولی دقیقا نمیدونم علت تعریفاشون چیه.

3- تصمیم گرفتم امسال آزمون قلم چی بدم. به نظرتون تصمیم درستیه؟ تا حالا هم اصلا آزمونای قلم چی ندادم. در طول دبیرستان هم گزینه و مرات میدادم.

چهارمم سوالم راجه به کتاب هاست که بعدا میخوام ازوتون بپرسم. باید یه سری اصلاحات تو کتابام انجام بدم.
    1) باید ببینید در چه حدی ضعف دارید، اگه یه مبحثیه که به طور کلی نمی دونید داستان چیه باید کلاس برید ولی اگه میدونی که اگه خودت بخونی میتونی بفهمی و تست بزنی پس لازم نیست با کلاس وقت تلف کنی

2) نمی دونم

3) من خودم از قلمچی راضی بودم. آزموناش سوالای متنوعی داره و به نظرم خوبه. هر چند اگه بتونی یه نگاهی هم به سوالات گزینه دو بندازی بد نیست.

داره خودمونی میشه samijavid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من تعدادی کتاب کنکور نو و دست نو دارم که از پارسال مونده هرکی خواست پخ کنه تا لیستش رو بهش بدم

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام
    من هومنم
    پست اولمه
    خوشحالم كه به جمع شماها پيوستم دوستان!
    راستش من دو سه ماهي ميشه اين تاپيكو خيلي از تاپيكاي ديگرو دنبال ميكنم ولي به صورت سايلنت!

من سال 89-90 پيش بودم ، از بعد عيد استارت شروع رو زدم ،‌ارديبهشت موتورم روشن شد

رتبه كنكورم شد 5000 منطقه 2! رشته رياضي
    ولي من لياقتم زير 200 حداقلشه!
    بچه رشتم!
    رتبه 8 كنكور امسال ،‌دانيال درويش هم كلاسي و رفيق صميمي خودمه!
    از مدرسه پروفسور رضا! پارسال هم رتبه 13 كشور يعني موسي متقي از اسكول ما بود
    البته سعيد مفيديم كاملا ميشناختم ،‌اون تيزهوشان ميدرسيد! در واقع مدير تيزهوشان رشت آقاي ديلمي پروفسور رضارو تاسيس كرد همه دبيراي تيزهوشانم آورد اينجا ،‌يه جورايي تيزهوشان 2ايم
    امسالم همه مشاوره هاي لازمو از دني گرفتم تا پيش كنم به سوي كنكور 91

البته اينم بگم تابستون هيچي نخوندم! ميخوام از مهر با برنامه گزينه 2 برم جلو
    اگه سوالي بود در خدمتم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم می خوام با یه برنامه شروع کنم درسو ولی حالشو ندارم الان چی کار کنم که خوب پیش برم؟

شما سعی کن از الان شروع کنید و با ساعات مطالعه کم و به تدریج ضمن تطبیق خود با شرایط ساعات را بالا ببرید....

---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------

بچه ها امروز نتایج اومدو مردود شدم.
    میخوام بخونم واسه ی سال دیگه.
    صفره صفر نیستم ولی بگم چیزی هم نخوندم. رتبمم خیلی زیاد شد.
    فقط الان نمیدونم دقیقا باید از کجا شروع کنم.
    میشه کمکم کنید؟

ابتدا از دروس پایه و دروسی که در انها ضعف دارید شروع کنید.
    و با داشتن یک برنامه ریزی مستمر تا کنکور راه موفقیت را پیش روید.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام . چند روز پیش تلویزیون تبلیغ یه بسته اموزشی برای کنکور رو کرد . یه چیزی تو مایه های گروه ۱۰۰ بود . کسی شماره ای یا سایتی ازش نداره ؟
    ادرس سایتشون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هستش.
    قیمت های اون هم در سایتش موجود هست
    ولی در مورد کیفیتن اون اطلاعی ندارم ....

در صورتی که خریداری کردید نظر خود را در باره اونها بگذارید تا بقیه هم مطلع شوند.

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام رفقا
    امیدوارم که حال همتون خوب باشه
    من دفعه پیشم این سوال رو پرسیدم ولی بغیر از یکی دو نفر کسی جواب نداد وبا وجود احترامی که برای اون عزیزان قایلم جوابشون واسم خوب بود ولی دو سه موردو جواب ندادن
    (شرمنده اگه بی ادبی کردم)
    اگه براتون زحمت نی یه بار دیگه سوالمو جواب بدین
    واسه حسابان یه کتاب آموزشی عالی سرغ دارین؟(مثلا آموزش خیلی سبز و گاج سبز ونشر الگو و..... شنیدم به نظرتون کدومشون واسه درصد بالای 80مناسبه؟
    کتاب تست چی ؟(گاج سفید و خیلی سبز و نشرالگو.....)
    اگه میشه به ترتیب از ساده به سخت جوابمو بدین
    ضمنا در مورد دیف و کتابای جدید انتشارات مختلف خبر دارین؟ زحمته! اگه میشه اینم بگین
    شرمنده ها
    میسی

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

بچه ها پيغام داديد كه ايميل دنيل رو ميخواين! اولا كه من قبل ده تا پست نميتونم پيغام خصوصي بدم
    دوما كه من ايميلو آيديشو ندارم،ولي فيسبوك مياد
    اگه خواستين ميتونين ادش كنين
    اگرم واستون مقدور نيست تا جايي كه خودم ازش پرسيدمو ميدونم ميتونم بهتون كمك كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •