akhoond جان با DSL میشه تا 8 کیلومتر متصل کنی
با کابل UTP Cat 5 میتونی تا 100 متر
در کل بسته به نوع کابل و تکنولوژی اتصال داره. شما بگو کدو نوع مد نظرت هست که بگم
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
akhoond جان با DSL میشه تا 8 کیلومتر متصل کنی
با کابل UTP Cat 5 میتونی تا 100 متر
در کل بسته به نوع کابل و تکنولوژی اتصال داره. شما بگو کدو نوع مد نظرت هست که بگم
ببینید ، مشکل اینه که بعضی دوستان ما ، خط اشون پی سی ام هست ، یا فیبره ، نمی تونن دی اس ال بگیرن ، اگه بره با نزدیک ترین همسایه اش که می تونه دی اس ال بگیره ، صحبت کنه ، اون همسایه دی اس ال بگیره ، از خونه اون همسایه ، بیاره برای خودش ، می خواییم ببینیم بهترین راه ، و به صرفه ترین راه چیه ، یکی بود که با پوینت تو پوینت ، این کار رو کرده بود ، اما پوینت تو پوینت هزینه اش زیاده ، دنبال یه راه خوب ، هم از نظر کیفیت ،هم از نظر هزینه هستیم . شما راهنمایی کن .
( تنها راهی که به ذهنمون رسید همینه ، باز پی سی ام رو می شه کاریش کرد ، اما فیبر رو هیچ کاریش نمی شه کرد )
مرسی از لطف تون![]()
![]()
![]()
یا حق
فاصلتون چقدره؟ از نزدیکترین همسایه تا همون جایی که میخواین. هزینه مطلوبتون چقدره؟ اینارم بگین تا عرض کنم خدمتتون
شما با بنده بودید ؟
حداقل یه کوت می کردید
می شه بیشتر توضیح بدید ؟ تا چند متر می شه با این ریپیتر کار کرد ؟
آیا افت کیفیت و این حرف ها پیش نمیاد ؟
بازم بستگی داره به ریپیترش ولی فکر کنم با یکی کارتون راه بیفته
یعنی 100 متر کابل یه ریپیتر و باز 100 متر کابل دیگه
افت کیفیت که زیاد نه ولی بالاخره یکم کاهش سرعت رو دارین
البته همونطوری که گفتم باید ریپیتر رو وسط راه بزاری
راستش نمی دونم ، عرض کردم ، مشکل دوستان هست ، مشکل من نیست . فاصله هم از کم ممکنه باشه تا زیاد ...
شما راهکار کلی بدید . اصلا می شه ؟ شدنی هست ؟
خب با این حساب شد 200 متر ، و اگه بیشتر بود فاصله چی ؟
و ضمنا ، این ریپیتر چند هست ؟
می شه یه رابطه بین فاصله و هزینه بگید ؟
AKhoond جان Repeater همون Hub , switch هست و الان دیگه چیزی به نام Repeater وجود نداره.
راهکار کلی هم نمیشه داد چون صورت مسئله ناقص. اول اطلاعات رو تکمیل کنید تا بگم.
اوکی
حق با شماست ، شما فرض رو بذار روی 400 متر ، و هزینه رو هم تا جایی که جا داره پایین بگیر ، ما بیشتر از 10 % دیگه افت نداشته باشه . الان صورت مسوله کامله ؟
مرسی
بله. البته 400 متر خیلی زیاده.
ولی 2 تا راه پیشنهاد میدم
1- با کابل کواکسیال کابل بکشید ، سرعت 10 Mb/s هزینه تقریبا 100 تومان البته زیاد روش جالبی نیست
2- وایرلس ، 2تا اکسس پوینت 2 تا رادیو میشه 2 تا 75 تومان 2 تا 55 تومان. این روش بهترین روش با هزینه کم
wow
چه راه پرهزینه ای ...
من دست بالا گرفتم که ماکسیمم دستم بیاد چجوریه اوضاع ....
شما یه لطفی کن ، برای فواصل زیر هم نسخه می پیچی ؟ اون 100 تومان ، یا 2 تا 130 تومان ، هزینه زیادیه ...
تا 200 متر ؟
تا 300 متر ؟
مرسی
Last edited by akhoond; 24-11-2008 at 18:50.
دوستت دو تا خط داره؟
اگر داره نیازش با 128 جواب می ده؟
اگر میده می تونی بهش isdn هم پیشنهاد بدی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)