سلام.
شنیدم کم خونی باعث ریزش مو میشه... این ریزش مو فقط مربوط به سر هست یا تمام بدن؟
همچنین یه سوال دیگه هم داشتم: شامپو ضد شوره ی کلوران اسم خاصی داره؟ قیمتش چقدره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سلام.
شنیدم کم خونی باعث ریزش مو میشه... این ریزش مو فقط مربوط به سر هست یا تمام بدن؟
همچنین یه سوال دیگه هم داشتم: شامپو ضد شوره ی کلوران اسم خاصی داره؟ قیمتش چقدره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سوال دوم بهتره اینجا بپرسین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. بچه ها موهای من نازک و شکنندن..... بعضی روزا ساده میزنمش بالا ولی چون بلنده فرق میشه و حالتشو از دست میده.... بهم گفتن باید از لوسیون و کپسول تقویتی استفاده کنم.... شما موردی رو میشناسین بهم معرفی کنین؟؟
سلام دوستان
قلم رنگِ مو تو ایران هست ؟
اگه بله , بهترین مارکش چیه ؟
و قیمتش چنده ؟
با سلام به دوستان عزیز
ایا شامپوهای ضد ریزش مو واقعا در جلوگیری کردن از ریزش موثر هستند یا بیشتر تبلیغات می باشد؟
دوستان شامپو برند alpecin رو توصیه می کنند؟ ایا با توجه به مدت زمان اندکی که شامپو روی موها می باشد ویتامین ها و پروتنین های موجود در شامپو میتونن مفید فایده باشن ؟
از لطف دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید
سلام . چند ماه پیش تو تلوزیون ایران دیدم یه نفر رو آورده بودند که موهای سرش خیلی پر پشت بود و داروئی برای رویش مو ساخته که باعث رشد مو های ریخته میشه . یه نفر هم گفت موهای جلوی سرش ریخته بود و خرید زد به سرش و موهاش دراومد . اسمش نمیدونم چیه شاید بقیه ی دوستان بدونند اسمش چیه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-12-2013 at 12:34. دليل: تصحیح
فکر کنم طلسم رو میگی
من استفاده کردم بدک نبود ولی اینجوری هم که تو تلویزیون گفت نبود مثلا جلو ریزش رو خوب میگیره ولی اینکه باعث رویش مو بشه من چیزی ندیدم البته دوره مصرفش 6 ماه هست ولی من همون یه بسته رو که زدم دیگه استفاده نکردم در کل ناراضی نیستم
قیمتش هم خیلی بالاست حدود 170 تومن هست فکر کنم
سلام
ممنون از پاسختون
بله اسمش طلسم هست
تو همین سایت هم بعضی از دوستان خریدنش ظاهراً
تویِ گوگل هم میشه سرچ کرد
بنویسید :
من طلسم خریدم موهام
من موهام بعد بلند شدن موج دار میشه یعنی لخت هستش ولی موج دار بودنش باعث بد به نظر رسیدن میشه .
شما چه توصیه ای دارین ؟
سلام
من موهای فر دارم و بعد از حمام همیشه از موس استفاده میکنم.
کسی جایگزینی برای موس پیشنهاد داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)