من اصلا از این بازی سر در نیووردم
باید با مخفی کاری دشمن و کشت من با گلوله میزنم همشون میاد میزنم ولی امتیاز کسر میکنه چرا؟
من اصلا از این بازی سر در نیووردم
باید با مخفی کاری دشمن و کشت من با گلوله میزنم همشون میاد میزنم ولی امتیاز کسر میکنه چرا؟
بیخیال امتیازا
هر جور دوست داری دشمناتو بکش.مهم اینه که از بازی لذت ببری.حالا میخوای با مخفی بری یا اکشن
ولی در کل بعضی مرحله ها هست که جرات نمیکنی به کسی شلیک کنی..خیلی سخت میشه.
یکی از بهترین بازی هایی بود که توی این سبک کرده بودم.باید دید Splinter cell چی برای گفتن داره.![]()
من لباس دشمن رو برمیدارم بازم میفهمن چیکار کنم مخفی کاری بکشم !!؟؟!
مثلا اگر حریفتون پلیسه لباس پلیس نپوشید،چون که پلیس ها خودشون رو میشناسن.اگر حریفتون خدمتکاره لباس خدمتکار نپوشید.
اگه با پی سی کار میکنید،موقعی که مثلا لباس پلیس میپوشید و میخواید از جلوی پلیس رد شید دکمه کنترل رو نگه دارید،اینجوری دستشو جلوی صورتش میگیره که نشناسنش
البته تا جایی که instinct داشته باشید قابل عمل کردن هستش اینکار
Splinter Cell رو با این مقایسه میکنین؟ اون کجا و این کجا؟ Splinter Cell واسه خودش یه دنیاست با این Hitman اصلا قابل مقایسه نیست.
موافقم . با اینکه اسپلینتر سل رو فقط دیدم اما واقعا قابل مقایسه با هیتمن نیست . هیتمن یه سری ضعفهایی تو سبکش وجود داره که نسبت به بازی های دیگه نمیشه مقایسه اش کرد . مثلا یکی AC رو اومده بود با هیتمن مقایسه کرده بود .
(تاپیک اصلی فعال نیست)بچه ها من بازیو با هزار زحمت با نصب استیم و اپدیت ویندوز (سرویس پک 1 شد)اجرا کردم بعد از چند رور که اومدم بازی کنم هر چی رو ایکون کلیک میکنم هیچی نمیاد.دوباره استیم و ویندوزو اپدیت کردم نشد.یه کرکی با اسم شبیه proper (دقیق یادم نیست ) بود که فکر کنم با اون اجرا شده بود ولی الان ندارمش.ممنون میشم کمک کنید
کرک بازیو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه؟
محتوای مخفی: سایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)