تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 186 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب! بازی مساوی تموم شد... طبیعتا نمیشه راجع به بازی صحبت کرد (از صدقه سری شبکه سه) اما در کل نتیجه خوبی بود اونم تو خونه حریف... بعد گل خورده، با تعویض ها عملا سه مهاجم تو زمین داشتیم... ولی رونی مثه اینکه عقبتر بازی می کرد... بعد اینکه چیچا گل رو زد، بدجور تحت فشار لیورپول بودیم... خدایی اونا هم خوب بازی کردند... گویا سوآرز عالی بوده... + عجیب بود که لیورپول همه تعویض هاشو انجام نداد... در کل باید منتظر خلاصه بازی باشیم و ببینیم بخاری از استون ویلا بلند میشه یا نه...

2. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لیورپول 1-1 منچستریونایتد؛ مساوی و تمام!
    حساس ترین دیدار این هفته لیگ برتر، با تساوی به پایان رسید

در این دیدار دو تیم در نیمه اول بازی کم افت و خیز و متعادلی را انجام دادند. بهترین موقعیت بازی در نیمه اول را لوئیس سوارس در آخرین دقایق نیمه اول به بیرون زد.

اما در نیمه دوم، دو تیم نمایش بهتری داشتند ابتدا استفن جرارد، کاپیتان قرمزها، در اواسط نیمه دوم، تیمش را پیش انداخت اما این پایان کار نبود و فرگوسن با چند تعویض توانست بازی را به تساوی بکشاند.

خاویر ارناندز که در دقیقه 76 به زمین رفته بود، 5 دقیقه بعد گل تساوی را به ثمر رساند تا مانع از شکست دوباره تیمش در آنفیلد شود.

با این تساوی منچستریونایتد 20 امتیازی شد و همچنان در صدر قرار دارد اما سیتی این فرصت را خواهد داشت تا باپیروزی مقابل استون ویلا به تنهایی در صدر قرار بگیرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن: این گل واقعا پدیده ای در خور هستش!! واسه هر دقیقه یه پست خبری ارسال کرده تو سایتش که بازی رو گزارش کنه!! جای تقدیر داره!

4. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

همون بهتر که بازی رو ندیدید .
    یه بازی سرد و اعصاب خرد کن .
    اون اسمالینگ دیگه منو دیوونه کرد ، فکر کنم اگه آمار پاسهای صحیحشو بذاره 10 % هم نشه .
    نمیدونم اون چه ترکیبی بود که رفت توی زمین !!!!!!!!؟
    احساس کردم فرگوسن زده به سرش ، نانی و رونی و چیچا و اندرسون و والنسیا که بهترین بازیکنای تیمن توی یه همچین بازی مهمی نشستن روی نیمکت اونوقت گیگز که خوب بازی نمیکرد و اسمالینگ که روی مغز من بود باید 90 دقیقه بازی میکردن .
    روی گلی که خوردیم گیگز مقصر اصلی بود .
    الآن اعصابم از دست اینا خرده ، ترجیح میدم بیشتر از این حرف نزنم .

6. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سوآرز خوب بود یه متقلب به تمام معنا هم بود. واقعا خودش بازیشو میبینه؟
    اون ضربه آزاد زمینی هم که جرارد گلش کرد خطا نبود یک دایو کامل بود(چارلی آدام) یعنی باید فیلمشو ببینین.
    در کل من از نتیجه توی آنفیلد راضیم ولی امیدوارم فرگوسن دیگه از این ترکیبها امتحان نکنه.
    حالا که چند بازیکن اصلیمون تا حدودی استراحت کردند باید با تمام قدرت بریم واسه اروپا بعدشم سیتی که بردن این تیم مزه دیگه ای داره.

8. 3 کاربر از flatrish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

همون بهتر که بازی رو ندیدید .
    یه بازی سرد و اعصاب خرد کن .
    اون اسمالینگ دیگه منو دیوونه کرد ، فکر کنم اگه آمار پاسهای صحیحشو بذاره 10 % هم نشه .
    نمیدونم اون چه ترکیبی بود که رفت توی زمین !!!!!!!!؟
    احساس کردم فرگوسن زده به سرش ، نانی و رونی و چیچا و اندرسون و والنسیا که بهترین بازیکنای تیمن توی یه همچین بازی مهمی نشستن روی نیمکت اونوقت گیگز که خوب بازی نمیکرد و اسمالینگ که روی مغز من بود باید 90 دقیقه بازی میکردن .
    روی گلی که خوردیم گیگز مقصر اصلی بود .
    الآن اعصابم از دست اینا خرده ، ترجیح میدم بیشتر از این حرف نزنم .
    سخت نگیر علی رضا
    به نظر من سر الکس ترکیب خوبی چید .. !
    ما هر وقت نیمه اول تو آنفیلد گل خوردیم کارمون سخت شده . با این ترکیب راحت کنترل کردیم بازی رو ... ! می شد ترکیب هجومی تر گذاشت اما ریسکش بالا بود ... ! خوب بودن این ترکیب رو میشه ازونجایی فهمید ک گل اونا از روی خطایی بود ک خطا نبود ( دایوینگ جناب آدام ) و دوما اشتباه مسلم گیگزی .. !
    در کل من که راضیم !

10. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوب شد بازی رو ندیدیم
    آخه اینم شد بازی اگه اول فصل بود باور میکردم ولی الان نیمی از نیم فصل گذشته دیگه چه فرازو نشیب

12. این کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خدا بزنه شبکه 3 رو.
    فکر کنم بازی خوبی نبوده.رونی چرا نبود توی ترکیب اصلی؟چرا هرناندز رو دیر اورده داخل؟چرا این ترکیب؟یعنی اتلل توی جام باشگاه ها حساس تر از این بازی بوده؟
    ولی در کل از این نتیجه من راضیم!سیتی هنوز بازی های سختش رو نکرده.

14. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دانلود گل چیچارویتو با کیفیت پایین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/B]
    هایلایت بازی از شبکه بی بی سی اسپرت+انالیز بازی رو به محض اماده شدن براتون میزارم.

16. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بعد از مدت ها من اومدم
    بازی دیروز....
    ما باید شخصا یه نامه تشکر واسه دهه ا بفرستیم...گزارشگر هی میگفت واندرفول سیو...وات ا سیو!!! داوید دهه ااااااااا....
    واقعا نجاتمون داد....ما موقعیت انچنانی نداشتیم....چون ترکیب ترکیب جالبی نبود...اما 3 تعویض فرگوسن جالب بود...رونی کرنر گرفت...نانی کرنر رو زد....چیچاریتو هم گل رو زد!!!!
    به این میگن تعویض....درگیری اورا با سوارز هم جالب بود....انقدر پاتریس کش داد قضیه رو که داور بهش کارت زرد داد...اگه داور نبود سوارز کتکه رو از اورا خورده بود....
    خیلی لیورپولیا خطا میکردند...همه صحنه ها برخوردای بدی داشتند واسه توپ گرفتن...سوارز که دائما داره با دستش بازیکن حریف رو کنترل میکنه...اورا برای همین عصبانی شد....
    من فکر میکنم اسمالینگ دیشب عالی بود...به جز 2توپ که وقتی تیم عقب بود لو داد بقیه دقایق بازی عالی بود و کاملا سمت راست بیمه شده بود....
    یعنی رو گلی که جرارد زد داوید دهه ا فقط سرش رو نکوبوند به تیرک...هی به گیگز اشاره کرد که به یاره کناریش به دیوار بچسبه...گیگز همین که جرارد ضربه رو زد جا خالی داد!!!!
    گل مفت!
    از خوشحالی جرارد خوشم نیومد...اما چیچا بعد گلش تلافی خوشحالی معنی دار جرارد رو کرد....
    نتیجه عادلانه ای بود...و فکر کنم از این به بعد تو انفیلد باید منتظر سوت ها و هو های [حذف شد] برای اورا باشیم...چون تو این بازی بعد از درگیری هر وقت صاحب توپ میشد تماشاگرا با انگشت وسط و دادو سوت از خجالتش درومدند
    واسه همین بعد گل اورا بیشتر از هرناندز خوشحال شده بود
    فردیناند هم خیلی عصبی هست رو مغز منه!!!
    در کل دوس دارم [حذف شد] رو بازی برگشت تو تئاتر رویاها ببینم که نشون بدیم جهنم جای نمایش نیست...تئاتر جای نمایشهای ماندگاره
    Last edited by pcforlife; 09-01-2012 at 20:44. دليل: بخش حذف شده = توهین به تیم لیورپول

18. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اورا: براي مهاجم جوان ليورپول متاسفم

کاپيتان فرانسوي تيم فوتبال منچستريونايتد مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول را متهم کرد که به او دشنام داده و از عبارات نژاد‌پرستانه استفاده کرده است.

به نقل از کانال پلاس فرانسه، پاتریس اورا عصر روز گذشته پس از خاتمه نبرد دشوار در آنفیلد و کسب تساوی یک بر یک، اظهار داشت: لوئیس سوارز در حین بازی مذکور بیش از 10 مرتبه علیه وی دشنام‌های رکیک و شعارهای نژادپرستانه داده است.
    اورا در این باره گفت: اکنون که بازی به پایان رسیده، بسیار متاسف هستم. متاسف نه از این جهت که نتیجه تساوی شد، بلکه متاسفم به حال سوارز که دشنام می دهد.
    وی ادامه داد: در سال 2011 یعنی زمانی که اکنون ما در حال زندگی هستیم، مردم هیچ‌گاه حرف‌های که سوارز زده، را بر زبان نمی آورند. او می داند چه چیزی گفته است. آنقدر واضح فحش داد که حتی داور نیز فهمید.
    اورا ادامه داد:‌ نمی خواهم حرف‌های بدی که او علیه من زد، بر زبان بیاورم و تکرار کنم، ولی در همین حد می گویم که همه آن فحش‌ها، نژادپرستانه بود.

بازیکن یونایتدها عنوان کرد: برای چنین بازیکن جوانی که می خواهد در لیگ برتر راه پیشرفت را در پیش گیرد، متاسفم. او بیش از 10 مرتبه این کار را در بازی کرد. هدفش هم همین بود که مرا آزار و اذیت کند. هرچند که من واکنشی نشان ندادم، ولی بسیار متاسف شدم.

20. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •