آخه می گن با با برنامه kies میشه آپدیت کرد بدون اینکه چیزی پاک بشه! درسته؟
شرمنده بی سوادیم ، این cw, چیه؟؟
در مورد قسمت دوم نظری ندارید؟
آخه می گن با با برنامه kies میشه آپدیت کرد بدون اینکه چیزی پاک بشه! درسته؟
شرمنده بی سوادیم ، این cw, چیه؟؟
در مورد قسمت دوم نظری ندارید؟
منم یه بار با kies گلکسی 551 که 2.2 به به 2.2 که چند ماه بعد اومده بود آپدیت کردم و هیچ چیز پاک نشد.
cwm یا همون clockworkmode یه ریکاوری هست که با جای ریکاوری خود سامسونگ نصب میشه که میتونی باهاش از کل سیستم و غیره بکاپ میگیره، عملیات wipe باتری و دلویک و سیستم و کش رو انجام میده،رم رو پارتیشن بندی میکنه و ...
همچنین میشه باهاش تم هایی که تو UOT میسازین باش نصب کنید.
uot هم که میدونین!
با این سایت واسه گوشیتون تم بسازینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیاز به آپلود 2 3 تا فایل هم هست
قسمت دوم هم نمیدونم شرمنده!
با سلام
من این گوشیو 10 روز پیش از علاء الدین به قیمت 265 هزار تومان خریدم نسبت به قیمتش بهترین گوشی با سیستم عامل آندروید است که میشه خرید .
برای روت کردنش مغازه دارها میگفتن 20 هزار تومان ولی اصلا نیاز به روت نداره با برنامه install manenger میتونید برنامه و بازی هاتونو روی مموری نصب کنید .
اقا من مشکلی که دارم با wifi نمیشه وصل شد،چی کنمش؟؟؟؟؟ اعصابو ریخته بهم
بچه ها من 200 مگ ترافیک دانلود اضافه اوردم فقط امروز وقت داره واسه جیو چی می تونم دانلود کنم؟ فرصت گشتن ندارم فقط 2-3 تا کلیک ممنون می شم کمک کنین
ببخشید برای این گوشی آپدیتی نیومده ؟
2.3 فارسی اومده براش ؟
سلام
چن روز پیش تو یه سفر تو یه میدون دیدم علامت اینترنت اومده تو نوار یادآوری!! همون اینترنتی که کلا کار نمی کرد!
اونجا یکم باهاش کار کردم و همه چی عالی بود. ولی از اونجا که من کلا شاتس تدارم اونم موقتی بود. چون وقتی از اونجا رفتم اینترنت دوباره کار نکرد.دوباره برگشتم همون میدون دیدم دوباره علامت اینترنت اومد!
نظر شما چیه؟
2.3 رسمی اومده که فارسی نداره
ولی کاستوم رام چندتا اومده واسش که با فارسی ساز میتونید فارسیش کنید
توی رام 2.3 مشکل پر شدن حافظشم بر طرف میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دیروز من هر جایی رو گشتم جیو مشکی با گارانتی مایکروتل پیدا نکردم
البته برای کسی میخواستم گفته بود با گارانتی میخواد
میخواستم بدونم دوستانی که دارند با گارانتی دارند یا بدون گارانتی؟
ممننون
چند تا درخواست حل مشكل
1-اگه شماره اي رو بگيرم و بنا به هر دليلي از منوي تماس خارج بشم ( دكمه برگشت اصلي رو بزنم) ديگه به هيچ وجه نميتونم به منوي اصلي تماس كه دكمه قرمز رنگ قطع تماس رو داره برگردم و به همين خاطر يا بايد گوشي رو خاموش كنم يا به اجبار با طرف مقابل صحبت كنم.
حتي با تسك منيجر هم نشد كه منوي تماس رو برگردونم.
2- چه جوري ميشه يه آهنگ رو به عنوان زنگ گوشي قرارداد البته اون روزاي اول كه كل تاپيك روخوندم ميدونم توي يكي از پستها توضيحش داده شده ولي پيداش نمي كنم
3- با هر بار روشن خاموش كردن گوشي ترتيب آيكونهاي برنامه ها به هم ميخوره نميشه ثابتش كرد.
Last edited by رضا; 29-09-2011 at 12:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)