روی مادربوردت با دقت به خازن ها نگاه کن ببین باد نکرده منظورم اینه که متورم نشده
یکی از دلایل اصلی همچین اتفاقاتی مشکل سخت افزاری مثلا وقتی دکمه پشت پاور رو می زنی بلافاصله سیستم روشن می شه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
روی مادربوردت با دقت به خازن ها نگاه کن ببین باد نکرده منظورم اینه که متورم نشده
یکی از دلایل اصلی همچین اتفاقاتی مشکل سخت افزاری مثلا وقتی دکمه پشت پاور رو می زنی بلافاصله سیستم روشن می شه
Last edited by 3d_boy; 16-05-2012 at 19:47.
آره کاملا محکمه. این مشکلو قبلا هم داشتم که گاهی فریز میشد تصویر گاهی اینجوری . اما از وقتی که به راهنمایی اینجا کارت گرافیکمو تمیز کردم(البته خودم با یه برس) دیگه فریز به جز یکی دو بار هنوز سراغم نیومده اما وقتی بعضی برنامه ها رو اجرا میکنم تصویر اینجوری میشه.
مدل کارت گرافیک شما چی هست و چند وقته که ازش استفاده می کنی?
خیلی قدیمی. گرافیک 64 هست ati 64mb ddr.
حدود 9 ساله.![]()
اقا دم شما گرم چه جوری هنوز داره کار می کنه!
گذشته از شوخی من خودم یه GeForce 128 داشتم یه مشکلی شبیه مشکل شما که هم تصویر تار می کرد و هم یه سری پیکسلها را سبز رنگ نشون می داد بعد فهمیدم نیم سوز شده
راستی فکر کنم شما گفتید که سیستمتون هنگ می کنه بعضی وقتا یکی از دلایلش همین ایراد سخت افزاری گرافیک هستش
سیستمم مثا تراکتور کار میکنه cpu 2ghz
دوستان مشکل هنگ رو تا حد زیادی رفع کردن . می خوام بدونم الان مشکلم واقعا کجاست.
سلام دوست عزیز من وقتی با نرم افزار PROXI FIER کار میکنم وقتی می بندمش یهو بلو اسکرین می شه ری استارت میکنه
بعضی وقت ها هم وقتی نمی بندمش بلو اسکرین می شه و ری استارت میکنه لطفا کمک کنید
![]()
دوستان به دادم برسین امشب داشتم واسه لپ تاپ رفیقم انتی ویروس اویرا رو نصب میکردم.نصبش تمام شد و پیام ریستارت اومد و منم ok زدم و منتظر شدم تا ویندوز بالا بیاد ولی وقتی دسکتاب میخواست لود بشه یهویی رفت تویه یه صفحه ابی و تا 100 پر شد و لپ تاپ ریستارت شد.و در حال حاضر همین مشکل رو داره.در حالت safe mode هم فقط حدود یک دقیقه ویندوز بالا میاد و بعد میپره توی همون صفحه ابیه
حالا باید چیکار کنم؟
این حالتی که شما می گی dump memory هستش به احتمال زیاد سیستم ویروسی بوده و بعد نصب انتی ویروس به ویندوزتون اسیب زده
معمولا قبل از نصب انتی ویروسها برنامه setup یک restore point ایجاد می کنه شما سیستم رو به نزدیک ترین تاریخ برگردون
ممنون دوست عزیز سیستم که ویروسی بود.به همین خاطر میخواستم انتی ویروس نصب کنم.
ولی مشکل اینه که اولا ویندوز بالا نمیاد که بخوام برم توی system restore.اینو با بدبختی تونستم به سیستم ریستور دسترسی پیدا کنم ولی حالا ریستور پوینی وجود نداره.چیکار کنم حالا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)