تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 645 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مرسی ولی چیزی که هست تو کنترل پنل من گزینه ای به اسم bluetooth configuration وجود داره که داخل option اون چیزی که شما فرمودین وجود نداره که من برم تیک بزنم .
    برای سوال باطری هم اگه میشه قیمت باطری مورد استفاده دستگاه من رو هم لطف کنی ممنون میشم .
    اگر XP استفاده میکنید این گزینه ممکنه بخاطر درایور و نرم افزار اختصاصی لپ تاپ یک چیز دیگری باشه ... اما استاندارد XP و Vista همین هست

باتری هم از 850 تا 180 تومان (چینی غیر اصلی > اصلی 6 سلولی > 9 سلولی ) قیمت دارند

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام . میشه بگید که جطور باید روشنایی lcd رو در ویندوز xp در حالتی که به شارژر متصل نیست زیاد کرد مثل زمانی که به شارژر متصل هست . اخه تو ویستا حق انتخاب داشتی که کدام حالت رو انتخاب کنی که شارژ بیشتری مصرف می کرد

راه عادی نیست غیر از اینکه اگر درایور کارت گرافیک رو نصب کردید از تنظیمات اون استفاده کنید

به مسیر زیر برید :

Control Panel > Display > Settings > Advanced

اگر درایور شما کامل باشه (البته بعضی ها مثل nvidia ) میتوانید در بخش کنترل پانل اختصاصی adjust Gamma را تنظیم و نور رو کاهش یا افزایش دهید

راه دیگر استفاده از تب color management هست با دستکاری پروفیلها میتونید contrast / brightness را تنظیم کنید ( من که تست نکردم البته)

بعضی برنامه ها هم کمکتون میکنند مثل برنامه Adobe Gamma که همراه فتوشاپ نصبه ... این یه راه میانبر هست

در غیر این حالت باید درایورهای کلید FN برای XP را نصب کنید و با این کلیدها کار کنید

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

میشه یه درایو دیسک خان به لپتاپ وصل کرد مثلا اگر بلوری درایو بیاد باید چکار کرد؟
    کسی جواب نمیده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نوشته شده توسط torpedo
    سلام

میشه یه درایو دیسک خان به لپتاپ وصل کرد مثلا اگر بلوری درایو بیاد باید چکار کرد؟
    باید درایور اکسترنال اش رو بخری که با USB متصل میشه

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام رجیستر جون
    می خواستم یه قیمت برای بلوتوث xp چون تو دل بلوتوث xp و vista کانفیگ جداگانه داره حالا دست دو xp مال دل 6400 با توجه به اینکه الان دیکه داره xp از رده خارج میشه چند میارزه می خوام یه دونه دست دو بخرم نه می خوام من ضرر کنم نه طرف مقابل ضرر کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی ولی چیزی که هست تو کنترل پنل من گزینه ای به اسم bluetooth configuration وجود داره که داخل option اون چیزی که شما فرمودین وجود نداره که من برم تیک بزنم .
    برای سوال باطری هم اگه میشه قیمت باطری مورد استفاده دستگاه من رو هم لطف کنی ممنون میشم .
    می خوای از روش فریز استفاده کن ببین جواب میده خبرش را به ما هم بده
    برای من 2 ساله داره کار میکنه الان 1:30 نگه می داره برای تو چند سال کار کرده که به این روز افتاده؟ البته برای من 6 سلولی

داره خودمونی میشه zarei175's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    mahshahr

پيش فرض

منم یه سئوال بپرسم...
    وقتی که لپتاپ به برق وصله و روشنه و داریم باهاش کار میکنیم و باطری هم سر جاشه و داره شارژ میشه، اشکالی نداره اگه تو این شرایط یعنی هنگام روشن بودن، باطری رو ار سر جاش در بیاریم؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
    و اگه تو این شرایط از برق بکشمیش چی؟ که یه دفه بره رو فاز استفاده از باطری!؟.. این سئوال فکر کنم مهمتر از اولی باشه!!!
    Last edited by zarei175; 31-07-2008 at 16:18. دليل: سئوال دومی!

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    سيستم من با مشكل جديدي رو به رو شده.

وقتي كه مي خوام سيستم را با باطري يا شارژر روشن كنم و دكمه پاور رو فشار مي دم. دكمه هاي جلوي لپ تاپ ( و لامپ مربوط به پاور) براي چند ثانيه با نور بسيار كم روشن مي شه و بعد بدون اينكه سيستم روشن بشه دوباره چراغ ها خاموش ميشه.

باطري لپ تاپ فكر نكنم مشكلي داشته باشه چون چند ساعت قبل داشتم باهاش بدون هيچ مورد خاصي كار مي كردم. بعد خاموشش كردم و بعد كه دوباره خواستم روشن كنم ديگه روشن نمي شه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام رجیستر جون
    می خواستم یه قیمت برای بلوتوث xp چون تو دل بلوتوث xp و vista کانفیگ جداگانه داره حالا دست دو xp مال دل 6400 با توجه به اینکه الان دیکه داره xp از رده خارج میشه چند میارزه می خوام یه دونه دست دو بخرم نه می خوام من ضرر کنم نه طرف مقابل ضرر کنه
    وعلیکم

یعنی چی ؟ میخوای BT device بخری ؟ نمیدونم توی قیمت قطعه اش نیستم اما روش تعویضش ساده است و توی سایت دل هم دیدمش

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

منم یه سئوال بپرسم...
    وقتی که لپتاپ به برق وصله و روشنه و داریم باهاش کار میکنیم و باطری هم سر جاشه و داره شارژ میشه، اشکالی نداره اگه تو این شرایط یعنی هنگام روشن بودن، باطری رو ار سر جاش در بیاریم؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
    و اگه تو این شرایط از برق بکشمیش چی؟ که یه دفه بره رو فاز استفاده از باطری!؟.. این سئوال فکر کنم مهمتر از اولی باشه!!!
    باتری رو در بیاری ؟ تا حالا موبایل داشتی ؟ اونم اینطوری خاموش می کنی ؟ احتمال داره حتی پاور دستگاهت هم بسوزه

برق کشیدن وقتی باطری داره مهم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •