اگر XP استفاده میکنید این گزینه ممکنه بخاطر درایور و نرم افزار اختصاصی لپ تاپ یک چیز دیگری باشه ... اما استاندارد XP و Vista همین هست
باتری هم از 850 تا 180 تومان (چینی غیر اصلی > اصلی 6 سلولی > 9 سلولی ) قیمت دارند
اگر XP استفاده میکنید این گزینه ممکنه بخاطر درایور و نرم افزار اختصاصی لپ تاپ یک چیز دیگری باشه ... اما استاندارد XP و Vista همین هست
باتری هم از 850 تا 180 تومان (چینی غیر اصلی > اصلی 6 سلولی > 9 سلولی ) قیمت دارند
اگر درایور شما کامل باشه (البته بعضی ها مثل nvidia ) میتوانید در بخش کنترل پانل اختصاصی adjust Gamma را تنظیم و نور رو کاهش یا افزایش دهید
راه دیگر استفاده از تب color management هست با دستکاری پروفیلها میتونید contrast / brightness را تنظیم کنید ( من که تست نکردم البته)
باید درایور اکسترنال اش رو بخری که با USB متصل میشهنوشته شده توسط torpedo
سلام
میشه یه درایو دیسک خان به لپتاپ وصل کرد مثلا اگر بلوری درایو بیاد باید چکار کرد؟
سلام رجیستر جون
می خواستم یه قیمت برای بلوتوث xp چون تو دل بلوتوث xp و vista کانفیگ جداگانه داره حالا دست دو xp مال دل 6400 با توجه به اینکه الان دیکه داره xp از رده خارج میشه چند میارزه می خوام یه دونه دست دو بخرم نه می خوام من ضرر کنم نه طرف مقابل ضرر کنه
می خوای از روش فریز استفاده کن ببین جواب میده خبرش را به ما هم بده
برای من 2 ساله داره کار میکنه الان 1:30 نگه می داره برای تو چند سال کار کرده که به این روز افتاده؟ البته برای من 6 سلولی
منم یه سئوال بپرسم...
وقتی که لپتاپ به برق وصله و روشنه و داریم باهاش کار میکنیم و باطری هم سر جاشه و داره شارژ میشه، اشکالی نداره اگه تو این شرایط یعنی هنگام روشن بودن، باطری رو ار سر جاش در بیاریم؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
و اگه تو این شرایط از برق بکشمیش چی؟ که یه دفه بره رو فاز استفاده از باطری!؟.. این سئوال فکر کنم مهمتر از اولی باشه!!!
Last edited by zarei175; 31-07-2008 at 16:18. دليل: سئوال دومی!
سلام
سيستم من با مشكل جديدي رو به رو شده.
وقتي كه مي خوام سيستم را با باطري يا شارژر روشن كنم و دكمه پاور رو فشار مي دم. دكمه هاي جلوي لپ تاپ ( و لامپ مربوط به پاور) براي چند ثانيه با نور بسيار كم روشن مي شه و بعد بدون اينكه سيستم روشن بشه دوباره چراغ ها خاموش ميشه.
باطري لپ تاپ فكر نكنم مشكلي داشته باشه چون چند ساعت قبل داشتم باهاش بدون هيچ مورد خاصي كار مي كردم. بعد خاموشش كردم و بعد كه دوباره خواستم روشن كنم ديگه روشن نمي شه.
وعلیکم
یعنی چی ؟ میخوای BT device بخری ؟ نمیدونم توی قیمت قطعه اش نیستم اما روش تعویضش ساده است و توی سایت دل هم دیدمش
باتری رو در بیاری ؟ تا حالا موبایل داشتی ؟ اونم اینطوری خاموش می کنی ؟ احتمال داره حتی پاور دستگاهت هم بسوزه
برق کشیدن وقتی باطری داره مهم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)