تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 156 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود
    شما در کامپیوترتون احتیاج به یک کارت شبکه دارید که قابلیت دریافت و فرستادن سیگنالهای وایفای رو داشته باشه
    دارید؟
    مثل همون چیزی که در لبتاپ ها هست.
    شما میتونید با سیستمتون به وایرلس متصل بشید؟
    اون مدمی که شما دارید اگه اشتباه نکنم که وای ذفای روتر باید باشه.
    adsl رو میگیره تبدیل به وایرلس میکنه درسته؟
    مودم من ADSL رو میگیره و تبدیل به wifi میکنه ولی من مودم رو با کابل شبکه به PC وصل کردم
    الان این کارت شبکه ای که گفتید چنده ؟
    مدل usb ش خوب هس ؟
    بعد اینکه من یه سوال فنی هم داشتم . میخواستم بدونم اگه من اینترنت PC رو شیر کنم و داخل PC چیز پی ان connect باشه اینترنتی که شیر میشه بدون محدودیت هست یا نه ؟
    مدل مودم بنده : TP-Link W8101G
    Last edited by abc2; 09-11-2011 at 23:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض نرم افزاري براي تايپ در آيپد

سلام. آيا نرم افزار رايگاني هست كه بتونم در آيپد يك مقاله رو تايپ كنم؟ يعني يك چيزي مثل word . يا اينكه نرم افزاري باشه كه بتونم حداقل فايلهاي pdf متني رو كه روي آيپد دارم يك مقدار ويرايش كنم و جملات را تغيير بدم ...

يك دنيا تشكر

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

مودم من ADSL رو میگیره و تبدیل به wifi میکنه ولی من مودم رو با کابل شبکه به PC وصل کردم
    الان این کارت شبکه ای که گفتید چنده ؟
    مدل usb ش خوب هس ؟
    بعد اینکه من یه سوال فنی هم داشتم . میخواستم بدونم اگه من اینترنت PC رو شیر کنم و داخل PC چیز پی ان connect باشه اینترنتی که شیر میشه بدون محدودیت هست یا نه ؟
    مدل مودم بنده : TP-Link W8101G
    درود
    مدل ام اس آي ٩٠٩٥ رو قيمت دارم ٧٠٠٠٠ راجع به بقيه نمونه ها اطلاعي ندارم چون لبتاپ من خودش د اره .
    نميدون يو اسبي دار هست يا نه ولي ممكنه اكستر نالش باشه
    شما نمي تونيد اين كارو انجام بديد چون فقط ميتونيد يك كانكشن بسازيد كه اون كانكشن فقط قابليت شير كردن يك سرور رو داره!

کاربر فعال انجمن رياضي
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    با توجه به اینکه قراره آیپد 3 بیاد به نظرتون الان توجیه داره آیپد 2 بخرم؟ منظورم اینه که آیپد سه نهایتاً تا کی میاد؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام. آيا نرم افزار رايگاني هست كه بتونم در آيپد يك مقاله رو تايپ كنم؟ يعني يك چيزي مثل word . يا اينكه نرم افزاري باشه كه بتونم حداقل فايلهاي pdf متني رو كه روي آيپد دارم يك مقدار ويرايش كنم و جملات را تغيير بدم ...

يك دنيا تشكر
    goodreader برای تغییر تو pdf عالیه حتما امتحان کن

6. 2 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

با سلام
    با توجه به اینکه قراره آیپد 3 بیاد به نظرتون الان توجیه داره آیپد 2 بخرم؟ منظورم اینه که آیپد سه نهایتاً تا کی میاد؟
    درود بر شما
    بارها و بارها پیرامون این موضوع بحث شده
    هنوز اپل کمپانی به شایعات وجود آیپد 3 پاسخ رسمی نداده و لی چیزی که معلومه و از شایعات بر میاد اینه که در آینده نچندان درور آیپد دیگری در راه خواهد بود .
    به نظر من اگر الان هم آیپد 2 بخرید خوب است .
    چونکه تا بخواد دستگاه دیگری معرفی شود و سپس رلیز شود و بعد معلوم نیست کی به بازار ایران راه پیداکند و بعد که راه پیدا کرد قیمت نجومیو چند ماهی انتظار برای پایین کشیده شدن تب قیمت ووو
    اینها دلایلی هستند که میتونه شمارو ترقیب کنه برای داشتن آیپد2 دوست داشتنی.
    بعید میدونم این اتفاقات بالا زمانی کمتر از 7 الی 8 ماه آینده و حتی بیشتر ببرد !
    خوب نظر شما چیست؟

8. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رياضي
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود بر شما
    بارها و بارها پیرامون این موضوع بحث شده
    هنوز اپل کمپانی به شایعات وجود آیپد 3 پاسخ رسمی نداده و لی چیزی که معلومه و از شایعات بر میاد اینه که در آینده نچندان درور آیپد دیگری در راه خواهد بود .
    به نظر من اگر الان هم آیپد 2 بخرید خوب است .
    چونکه تا بخواد دستگاه دیگری معرفی شود و سپس رلیز شود و بعد معلوم نیست کی به بازار ایران راه پیداکند و بعد که راه پیدا کرد قیمت نجومیو چند ماهی انتظار برای پایین کشیده شدن تب قیمت ووو
    اینها دلایلی هستند که میتونه شمارو ترقیب کنه برای داشتن آیپد2 دوست داشتنی.
    بعید میدونم این اتفاقات بالا زمانی کمتر از 7 الی 8 ماه آینده و حتی بیشتر ببرد !
    خوب نظر شما چیست؟
    ممنون از پاسختون
    البته برای بنده ممکن است که از انگلیس بخرم
    امکانات اضافی آیپد 3 چیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

ممنون از پاسختون
    البته برای بنده ممکن است که از انگلیس بخرم
    امکانات اضافی آیپد 3 چیست؟
    درود
    از کجا باید مطمین بود؟
    شایعات حکایت از یک صفحه نمایش با رزولیشن بیشتر (که کمبودش رو در آیپد2 حس نخواهید کرد البته داشتنش هم خالی از لطف نیست)
    و احتمالا وزن کمتر و همین طور قطر کمتر میکنند.!

11. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان چطوری میتونم لیست ویدئوهارو توی itunes و در قسمت Video داخل ipad پاک کنم . من ویدئو رو پاک میکنم ولی هنوز توی لیست Itunes در قسمت ویدئوی داخل دستگاه هست فقط تیکش برداشته شده . میخوام از اونجا هم حذف بشه چون الکی شلوغ شده چیکار کنم . همین مشکل رو تو قسمت app هم دارم بعضی app هارو کلا میخوام پاک کنم ولی فقط تیکشون برداشته میشه ولی توی itunes که میرم هستن(داخل ipad اپلیکشین حذف میشه ولی تو لیست app ها هست هنوز) نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه چون کلا موضوعش غیر طبیعیه امان از این apple .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوستان چطوری میتونم لیست ویدئوهارو توی itunes و در قسمت Video داخل ipad پاک کنم . من ویدئو رو پاک میکنم ولی هنوز توی لیست Itunes در قسمت ویدئوی داخل دستگاه هست فقط تیکش برداشته شده . میخوام از اونجا هم حذف بشه چون الکی شلوغ شده چیکار کنم . همین مشکل رو تو قسمت app هم دارم بعضی app هارو کلا میخوام پاک کنم ولی فقط تیکشون برداشته میشه ولی توی itunes که میرم هستن(داخل ipad اپلیکشین حذف میشه ولی تو لیست app ها هست هنوز) نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه چون کلا موضوعش غیر طبیعیه امان از این apple .
    درود بر شما
    از لیست سمت چپ گذینه Movie رو انتخاب کنید و از اونجت ویدیو هاتون رو پاک کنید و برای application ها هم گذینه app رو انتخاب کنید و اپلیکیشن مورد نظرتون رو پاک کنید

14. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •