سلام خدمت دوستان عزیز
نظرتون رو در مورد این لینک می خواستم بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه بگید.![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
نظرتون رو در مورد این لینک می خواستم بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه بگید.![]()
سلام یک سوال داشتم من دستگاه رو اپدیت ورژن 4.11کردم دستگاه ام کپی خور بعد بردم اونجای که خریدم گفته 100 هزار تومن میگره درست میکنه .اینا دستگاه چکار میکنند که درست میشه . قیمت دستگاه e3 flasher و downgared چقدر هست؟
خودتون جواب خودتون را دادید دیگه،Downgrade میکنن فریمور دستگاه رو با همون E3.................
قیمتشم هم حدود 150 تومن هست،برای Downgrade هم بیشتر از 50 ندید..........................
سلام
من هارد اکسترنال ندارم،ولی یه فلش 32گیگ دارم. میتونم به جای هارد از فلشم استفاده کنم و بازی هارو روی فلش بریزم و اجرا کنم؟
بله میشه
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هس
سلام به نظرتون تا قبل از عید ه ک میشه یا نه ؟
لطفا جواب دقیق بهم بدید خیلی برام مهمه
با سپاس
هیچ کس چیزی نمیدونه دوست عزیز،تازه شما جواب دقیق هم میخواید؟؟؟
هـکرها اگه مشغول کاری هم باشن نمیگن،اگه کسی حرفی بزنه سونی سریع برخورد میکنه.....................
سلام
من برنامه multimanو cfw رو به درستی نصب کردم (ورژن دستگام 3.55 هستش)....تمام کارایی که توی پست اول تاپیک هست انجام دادم...
اما بازی Hot pursuitرو که روی فلش ریختم با مالتیمن نمیتونم اجرا کنم ... اسکن که میکنم بازی رو نمیشناسه ...
ایراد کجاس ؟
اگه MM اجرا میشه پس تویه هـک کردن دستگاه مشکلی نیست،شما یه بار فایل های بازی رو چک کن به احتمال زیاد مشکل از اونه.......................
بله اشکال از بازی بود.
فراموش کرده بودم بازی رو داخل فولدر GAMEZ بریزم، الان همه چیز روبراهه.
من عاشق سری بازی های NFS هستم،الانم Hot Pursuite دارم بازی میکنم. فقط یه سوال.
اگه فلشو از دستگاه جدا کنم،و بعدا دوباره وصل کنم و بخواهم بازی کنم سیوهای بازی از بین نمیره؟
از بابت راهنمایی هاتون خیلی خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)