تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 303 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من با این حرف شما کاملا موافقم
    یه چیز دیگرو میگم میگم که سامسونگ که اومده این تلویزیونارو زده خیلی نامردیه که واسه ایران در اینترنتشو تخته کرده
    من توی یکی از وبسایتاشون خوندم که نوشته بود ممکن است این قابلیت خلاف قوانینن کشور شما باشد یا یه چیزی که این معنیو تداعی میکرد یا توی وبشون بود یا دفترچه راهنما.
    خوب این کار اصلا صحیح نیست اینجا جایی نیست که آدم بخواد از اون حرفا بزنه و بحثو به جاهای دیگه منحرف کنه ولی کسایی که اینو میخونین ببینین سامسونگ داره با چه مسائلی همسویی میکنه
    و اینکه همه میرن توی منو مخفی دلیلش اینه که ماها ایرانی هستیم و کنجکاو و خدا نکنه که بفهمیم یه چیزی قابلیتی داره که میشه با کنکاش پیداش کرد دیگه هممونم میشیم "ایندیانا جونز"
    Last edited by nimavao; 22-02-2012 at 22:52.

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از همه اون کسایی که مرا یاری کردند ممنونم
    خودم گشتم تا راه حل پیدا کردن type رو یاد گرفتم فکر کنم برم سام سرویس تست بدم قبول شم
    و اما در مورد اینکه type یا مدل بورد میشه یا فرمولهایی که در سایتهای خارجی موجود بدست آورود فقط چند ساعت از وقتم واسه یه اشتباه کوچیک از دست رفت

3. این کاربر از hameddinga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از همه اون کسایی که مرا یاری کردند ممنونم
    خودم گشتم تا راه حل پیدا کردن type رو یاد گرفتم فکر کنم برم سام سرویس تست بدم قبول شم
    و اما در مورد اینکه type یا مدل بورد میشه یا فرمولهایی که در سایتهای خارجی موجود بدست آورود فقط چند ساعت از وقتم واسه یه اشتباه کوچیک از دست رفت

فدات بشم به ما هم بگو دیگه باور کن یکی از چشام پای تلویزیون مثل خونا شاما سرخ شده دارم ج می خورم
    تاوزیون من UA40C6200UR
    Last edited by sina_expire; 22-02-2012 at 17:36.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من با این حرف شما کاملا موافقم
    یه چیز دیگرو میگم میگم که سامسونگ که اومده این تلویزیونارو زده خیلی نامردیه که واسه ایران در اینترنتشو تخته کرده
    من توی یکی از وبسایتاشون خوندم که نوشته بود ممکن است این قابلیت خلاف قوانینن کشور شما باشد یا یه چیزی که این معنیو تداعی میکرد یا توی وبشون بود یا دفترچه راهنما.
    خوب این کار اصلا صحیح نیست اینجا جایی نیست که آدم بخواد از اون حرفا بزنه و بحثو به جاهای دیگه منحرف کنه ولی شما که اینو میخونین ببینین سامسونگ داره با چه مسائلی همسویی میکنه
    و اینکه همه هم کیرن توی منو مخفی دلیلش اینه که ماها ایرانی هستیم و کنجکاو و خدا نکنه که بفهمیم یه چیزی قابلیتی داره که میشه با کنکاش پیداش کرد دیگه هممونم میشیم "ایندیانا جونز"
    من خودم D6600 دارم، کشورش هم ایران تنظیم شده. هم وب براوزرش کار می کنه، هم سرچ و هم برنامه های فارسی زیادی داره. شاید مشکل شما جای دیگه باشه. کسانی که وارد منوی مخفی میشن بیشتر به دلیل فعال کردن گیرنده دیجیتال و PVR هست وگرنه کشور Smart Hub رو به راحتی و بدون ورود به منوی مخفی میشه عوض کرد و از برنامه های کشورهای دیگه که تو ایران موجود نیست مثل Google Map میشه استفاده کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

9

من خودم D6600 دارم، کشورش هم ایران تنظیم شده. هم وب براوزرش کار می کنه، هم سرچ و هم برنامه های فارسی زیادی داره. شاید مشکل شما جای دیگه باشه. کسانی که وارد منوی مخفی میشن بیشتر به دلیل فعال کردن گیرنده دیجیتال و PVR هست وگرنه کشور Smart Hub رو به راحتی و بدون ورود به منوی مخفی میشه عوض کرد و از برنامه های کشورهای دیگه که تو ایران موجود نیست مثل Google Map میشه استفاده کرد.
    بابا دمت گرم.مرسی
    من 5950 دارم که توی ایران منتاژ میشه شاید دلیلش این باشه
    یعنی شما اینترنت تی وی هم دارین؟
    من pvr دارم عالیه ولی internet tv ندارم

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فدات بشم به ما هم بگو دیگه باور کن یکی از چشام پای تلویزیون مثل خونا شاما سرخ شده دارم ج می خورم
    تاوزیون من UA40C6200UR
    اگه از قسمت type به مشکل برخورد کردی هیچ نگرانی نداره فقط کافیه بشینی تک تک فرمولارو پیدا کنی من تو سایت سامی گو هر چیزی می خواستم رو پیدا کردم
    I
    nch
    Vendor (A:AMLCD, D:CMO, L:AUO, I:CPT)
    Panel frequence (6:50/60Hz, 1:100/120Hz, 2:200/240Hz)
    Panel (A: Anti Glare, T: Twisted Nematic U: Ultra Clear)
    Resolution (F: Full HD, H: HD (ready), U: Ultra High Definition TV)
    Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1...)
    BLU (C:CCFL, L:LED, E:Edge LED)
    مثال : 40A1UF0C این یک تایپ پنل هست که باید ببینی به پنلت می خوره یا نا از طریق فرمولای زیر

40 --- سایز اینچ تی وی هست
    A --- کارخونه ای که تی وی رو سمپل کرده از این طریق ورژن های A S C پیدا کنن >
    Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics
    Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung
    Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO, according to one reader who found yet another MVA panel on his 32''.

1-- مقدار فرکانس هست که چیزه زیادی ازش نفهمیدم ولی برای من 0 هست

U --- نوع پنل که هرچی گشتم منع خاصی پیدا نکردم که دقیقاً چی رو میگه

F --- همون fullHD خودمونه

0 --- اینم هیج کجا ازش چیزی ننوشته بودند چیه ولی همش 0 هست

C --- هم که مدل وسری تی وی هست C:CCFL, L:LED, E:Edge LED

8. 2 کاربر از hameddinga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بابا دمت گرم.مرسی
    من 5950 دارم که توی ایران منتاژ میشه شاید دلیلش این باشه
    یعنی شما اینترنت تی وی هم دارین؟
    من pvr دارم عالیه ولی internet tv ندارم
    توی سری D سامسونگ مدل 6600 یا همو 6960 ایرانی به بالا فقط وب براوزر داره. مدلی های زیر اون اگر اسمارت باشن وب براوزر ندارن و فقط میشه روشون برنامه دانلود کرد. برنامه وب براوزر با دستکاری توی منوی مخفی هم اضافه نمیشه.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

5950 اسمارت هستش. واسه من دو قسمتش مهمه
    1- کانالهای اینترنتی
    2-skype
    وب بروزرش به درد من نمیخوره.
    شما روشی رو بلد نیستین که بشه چیز پی ان مستقیما وارد مودم کرد که لازم نباشه کامپیوتر و تی وی به هم شبکه بشن؟
    من اینو یکی از دوستام انجام داده بوده ولی نه میدونم مودمش چی بود نه دسترسی دارم بهش که بخوام ازش بپرسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من 6960 دارم.
    میشه یه کنترل تو مایه کنترل جادویی LG به سامسونگ اضافه کرد؟؟؟
    سامسونگ کنترل QVERTY نداره؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

5950 اسمارت هستش. واسه من دو قسمتش مهمه
    1- کانالهای اینترنتی
    2-skype
    وب بروزرش به درد من نمیخوره.
    شما روشی رو بلد نیستین که بشه چیز پی ان مستقیما وارد مودم کرد که لازم نباشه کامپیوتر و تی وی به هم شبکه بشن؟
    من اینو یکی از دوستام انجام داده بوده ولی نه میدونم مودمش چی بود نه دسترسی دارم بهش که بخوام ازش بپرسم
    میگم مودم های tp-link چپز پی ان رو میشه توش وارد کرد ولی من خودم ندیدم. skype هم اگر بتونی نصب کنی وبکم و میکروفون می خواد.

سلام دوستان.من 6960 دارم.
    میشه یه کنترل تو مایه کنترل جادویی LG به سامسونگ اضافه کرد؟؟؟
    سامسونگ کنترل QVERTY نداره؟؟
    اولی رو نداره ولی دومی رو داره اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •