آقا اين عكس رو چطوري گرفته؟!
يعني 3 تاشو با هم بيرون آورده؟
يا كه فتوشاپ هست؟
آقا اين عكس رو چطوري گرفته؟!
يا كه فتوشاپ هست؟
ما بنز سوارا احتیاط نداریم یه بار از رانندگیم تو جاده های دو طرفه فیلم میگیرم میزارم ببینید کف کنیدجان دستت درد نکنه.
جای داره از شما دوستان و رانندگانی که شب و روز تو جاده های آلمان جونتون رو کف دستتون گذاشتین و دارین واسه یه لقمه نون حلال تو این جاده های شلوغ زحمت میکشید سپاسگذاری کنم.
دوستان احتیاط شرط اول رانندگی به خصوص دوستانی که شوفر اسکانیا هستن.
معلومه فتوشاپهآقا اين عكس رو چطوري گرفته؟!
يا كه فتوشاپ هست؟
ولی از نظر قیافه همشون کلاس a هستنتو این تصویر دقت کنیداز سمت راست به چپ کلاس های C ----- B ----- A قرار گرفتند
چطوری میشه فرمون رو تنظیم کرد؟؟؟خب فرمونشون رو تنظیم کن حالش رو ببر هرکدوم رو بستگی به خصوصیتی که داره تنظیم ک
توی منو برو توی تنظیمات برو توی
controller بعد 3 تا گزینه به نام های
ّForce feedback Gaine
Steering sensitivity
Steering non-Linearity
رو با توجه به فرمون های کامیون ها تنظیم کن تا به اون چیزی که میخوای برسی![]()
ایول من نمیدونستم اینو وسطی رو فهمیدو واسه حساسیت فرمون که تو اتوبان باید تنبل تنبل باشه ولی اون دئتا دیگه واسه چیه؟؟؟توی منو برو توی تنظیمات برو توی
controller بعد 3 تا گزینه به نام های
ّForce feedback Gaine
Steering sensitivity
Steering non-Linearity
رو با توجه به فرمون های کامیون ها تنظیم کن تا به اون چیزی که میخوای برسی
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
برای اعمال مد ها از این راه باید استفاده کنید:من مد اسپرتشو دانلود کردم چه جوري بايد اسپرت کنم
باید فایل zipیاrar را باز کنید هر چو توش هست extract to کنید داخل
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator\mod
من هم نمیدونستم امتحان کردم جالب بودایول من نمیدونستم اینو وسطی رو فهمیدو واسه حساسیت فرمون که تو اتوبان باید تنبل تنبل باشه ولی اون دئتا دیگه واسه چیه؟؟؟
پستای اینجا هم که داره به 1000میرسه
کسی پست 1000 دست بزنه خودم میزنم تو دهنش پست 1000مال خودمه![]()
من توی یک سایت که چند صفحه قبل گذاشته بودید مد اتوبوس رو گرفتم الان ولی با اتوبوس هیچ کار خاصی نیمتونم بکنم
یعنی فقط میتونم توی شهر بگردم و این اصلا خوب نیست راهی داره که بشه با اتوبوس کار کرد![]()
نه اون یه مد واسه این که همینجوری باهاش بچرخی ولی بازی هست که مخصوص اتوبوسمن توی یک سایت که چند صفحه قبل گذاشته بودید مد اتوبوس رو گرفتم الان ولی با اتوبوس هیچ کار خاصی نیمتونم بکنم
یعنی فقط میتونم توی شهر بگردم و این اصلا خوب نیست راهی داره که بشه با اتوبوس کار کرد
![]()
ولی این سایت
eurotrucksimulator.org
عجب مد های خفنی داره حیف که بسته هست بهترین مدهای جرمن تراک و یورو ترا توش هست![]()
والا منم نمیدونم ما یک Mod دانلود کردیم این عکسه توش بود
بله همشون با کلاس هستند کاش میشد قدرت و سرعت و کلا تنظیمات خودرو رو دستکاری کرد توی بازی چون کلاس B خوشگلتر از کلاس A هست![]()
ايول...
نميدونستم با موس هم ميشه فرمون رو كنترل كرد!
تا حالا نگفته بودين...
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
اين عكس مربوط به چه بازي اي هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)