آقا یکی جواب ما رو هم بده
مرسی
آقا یکی جواب ما رو هم بده
مرسی
من اون دو تا اولی رو گرفتم ... آخه یکی گفته بود اون مِیسه 54 تا دمیج داره . مال ِ من 28 تاس
بعد این تاکتیک ها رو میزنم ، ولی منظورم اینه که مثل ِ DA:O یا DA2 نیست که وقتی خودت رو قوی کنی حسابی و آمور و سلاح خوب داشته باشی بتونی درو کنی همه رو
امروز تو جنگل راه میرفتم 6-7 تا جادوگر ریختن سرم!مونده بودم چیکار کنم یهو دلو زدم به دریا شوتِ Call Dragon رو زدم!
این یارو اژدهاـه اومد زد همشونو کشت،توی اون لحظه ای که همشون مردن اینقد کیف کردم!
با تیرکمون راحت میمیرن(با 1 یا 2 تا تیر.)من یه Glass Bow دارم و وقتی مخفیانه میزنم 3 برابر خون ازشون کم میکنه........وقتی هم حمله میکنن بهم اون mace خفنه(آقا من از چند تا Falmer میمیرم بعضی وقتا ، شما هم همینطوری هستید ؟ زورم میگیره![]()
اصلا" احساس ِ اینکه موجود ِ گولاخی هستم نمیکنم)با Ebony War Axe رو میگیرم که با 2-3 ضربه میمیرن........
من بودم!من اون دو تا اولی رو گرفتم ... آخه یکی گفته بود اون مِیسه 54 تا دمیج داره . مال ِ من 28 تاس
احتمالا شما پرک به قسمت one handed ندادی.بصورت عادی 44 دمیج داشت که وقتی آپگریدش کردم دمیجش شده 54...........
Last edited by Leon-117; 18-11-2011 at 13:41.
من الان لِول ِ وان هنددم 51 هست . 5-6 تا هم بهش پرک دادم . همه ش چقدر پِرک میده که آدم ..........![]()
راستی ، شما Skeleton Key رو برگردوندید یا نگه ش داشتید ؟
من برگردوندمش...........راستی ، شما Skeleton Key رو برگردوندید یا نگه ش داشتید ؟
از دور با تیر کمون بزنش اومد طرفت فرار کنآقا این دراگون رو چطوری باید کشت من سر همون اولی گیر کردم.
با اون جادو بابا برقی بزنیش راحت تری![]()
دوستان کوئست های اصلی تموم شه می شه فرعی ها رو رفت ؟
عجب بازیه !!!
با اینکه خیلی دوست دارم ببینم اخرش چی می شه اما دلم نمی یاد ساید کوئست ها رو نرم![]()
بچه ها من یه اصلحه گرفتم Sanguine's Rose خیلی عالیه(از مرحله ی که میری پیش Sam Guinevere ایستک !!میخوریم بعد که بیهوش میشیم.........)..همون گل رز..وقتی میزنی یه مقدار از majicka کم میکنه بعد یه Daedric Artifact ظاهر میشه برای 60 ثانیه..مثل خر میزنه..دمیج بالایی میده و اگرم بمیره دوباره میتونی ظاهرش کنی..همه ی اینارو گفتم که بگم چرا برام مهمه..حالا نمیدونم چی شده الان نیست تو اینونتوریم..هیچ جا نیست اعصابم خورد شده..حالا میخوام ببینم..مثل اصلحه های دیگه جای دیگه پیدا میشه..یا نه؟ برم از اول بازی کنم
![]()
باید بازی قشنگی باشه
رفتم تو کار خریدش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)