حذف شود.......................
حذف شود.......................
برای پاک کردن صفحه نمایش LED از چی استفاده کنم.؟با آب خالی و دستماله فابریکش یا از این پک های پاک کننده ی مارشال؟!
اگر گرد و غبار گرفته و چربی نگرفته نیاز به پاک کننده نیست همون دستمال ابریشمی مرطوب کفایت می کنه.
اگه لکه چربی گرفته بود چطور!؟ میشه با این پک مارشال پاک کرد یا به led آسیب میرسونه؟
دقیقا نمی دونم. اگر اسپری مخصوص ال سی دی باشه نباید مشکلی باشه.
سلام.
از بانه میخوام46 Samsung led D8880 بگیرم.
سینمای خانوادگی همراهش هست ؟؟؟
عینک داره ؟
چه قیمتی الان بخرم خوبه ؟؟؟؟
کسی نی راهنماییی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
من تمام این 99 صفحه رو خوندم دریغ از یه مدیر که راهنمایی و مدیریت کنه این صفحه ها رو فقط یه ناظم چند تا پست زده بود اونم فکر کنم ماله این بخش نبود ، بقیه همش تجربیات دوستان بود تو این صفحه ها و دیگر هیچ ....
سلام.من مدتیه led E 5560 رو خریدم.وقتی که روشنه اما چیزی بهش وصل نیست(مثلا dvdیا ما.ه.وا.ره خاموشه) اونجایی که میزنه که چیزی موجود نیست رنگ فونتش تیره هست اما وقتی که بهش چیزی وصل میشه همون نوشته یهو روشن و با کیفیت میشه یا وقتی که عکسی رو از طریق فلشم به نمایش میزاریم اگه سایزش کوچیک باشه تصویر رو تیره و سیاه تر از اون چیزی که تو گوشیم یا کامپیوترم دیدم نشون میده و رنگ منوها و همچنین فونت نوشته هاش هم تیره تر وسیاهتر از حالت عادیش میشه ولی وقتی تصویره بعدیش سایز بالا مثلا در سایز فول اچ باشه رنگ منوها یهو روشنتر وعادی میشه. اینها طبیعیه یا مشکلی هستش؟ راهنماییم کنید!
(اگه این سوال یخورده تکراری و قبلا پرسیدم ببخشید ولی جوابشو کامل نگرفتم)
برو توی منوی قسمت تنظیمات تصویر -> تنظیمات پیشرفته -> جزئیات سایه. بعدش مقدارش رو بذار رو حداکثر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)