تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 125 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

راستی از کجا بفهمم 14 داره یا فقط 15 ؟
    آخه وزن 14 هم کمتره و شارژ بیشتری هم نگه میداره ( راستی این مقدار چقدره ؟ مثلا نیم ساعت بیشتر نگه میداره یا ... ؟ )
    این هم مطمئنید که 14 بیشتر داغ میکنه ؟
    بازم ممنون به خاطر جواب ها
    آقا این درسته که میگن دل قطعات مرجوعیو درب و داغونش رو میفرسته برای ایران و این کشورها ؟ اینو یه فروشنده میگفت و اصلا دل رو توصیه نمیکرد با این که خودش دل هم میفروخت ! ( رفاقتی اینو توصیه کرد ! )
    یه سوال هم درباره باطری داشتم ، الان باطری دل زده : 6-cell LI (2.6Ah) و باطری یه لپتاپ دیگه : 6Cells : 5200 mAh این یعنی باطری دومی دوبرابر اولی شارژ میده ؟!!
    Last edited by mamadosein; 28-05-2011 at 16:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آره تو کار تخریبن ایشون نمیدونم dell چه هیزم تری بهشون فروخته! چن وقت پیش هم چنین برخوردی با برند asus داشتن. من هم pes میزنم هم fifa هیچ مشکلی ام نداره
    بابا طرف عقده ای هست..تعصب خشک رویه یه برند فکر کنم به خاطره پوله زیادیه که ازش کشیدن!
    فقط بلده با چرت و پرت یه سری کامنت های طول و دراز بذاره که به قول معروف مغلطه کنه!

3. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی از کجا بفهمم 14 داره یا فقط 15 ؟
    آخه وزن 14 هم کمتره و شارژ بیشتری هم نگه میداره ( راستی این مقدار چقدره ؟ مثلا نیم ساعت بیشتر نگه میداره یا ... ؟ )
    این هم مطمئنید که 14 بیشتر داغ میکنه ؟
    بازم ممنون به خاطر جواب ها
    آقا این درسته که میگن دل قطعات مرجوعیو درب و داغونش رو میفرسته برای ایران و این کشورها ؟ اینو یه فروشنده میگفت و اصلا دل رو توصیه نمیکرد با این که خودش دل هم میفروخت ! ( رفاقتی اینو توصیه کرد ! )
    یه سوال هم درباره باطری داشتم ، الان باطری دل زده : 6-cell LI (2.6Ah) و باطری یه لپتاپ دیگه : 6Cells : 5200 mAh این یعنی باطری دومی دوبرابر اولی شارژ میده ؟!!
    کلا" لپ تاپ های کوچیک بیشتر شارژ نگه میدارن چون lcd کوچیکتری دارن.
    این موضوع مرجوعی فقط ماله دل نیست..همه برندهای تو ایران این داستان رو دارن از صدقه معرفت ایرانی ها!!!
    به این لپ تاپ ها ریفورب میگن.البته همه لپ تاپ های تو ایران اینجوری نیست.دیگه شانسیه تقریبا" البته اگه یه چیزایی رو رعایت کنی میتونی اصلیشو بخری

برو به این تاپیک تا بیشتر متوجه بشی...صفحه اول رو بخون بعد هم صفحه 30 تا 33...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این دمای هارد و کارت گرافیک و CPU من بعد از 2.5 ساعت بازی home front روی بالاترین حالت ممکن:

شما هم امتحان کنید...
    Last edited by sami-z; 28-05-2011 at 22:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من یه dell xps l501xخریدم با رم شش گیگ که پایین باطری جای سیم کارت داره.آیا میتونم باهاش به اینترنت وصل بشم یا اینکه فقط جاش رو گذاشتن و باید مودم مخصوص بخریم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من یه dell xps l501xخریدم با رم شش گیگ که پایین باطری جای سیم کارت داره.آیا میتونم باهاش به اینترنت وصل بشم یا اینکه فقط جاش رو گذاشتن و باید مودم مخصوص بخریم؟
    سلام
    من صفحات قبلی این تاپیک رو خوندم و تا اون جا که فهمیدم که اون جا سیم کارت مخصوصی می خوره و نمیشه از سیم های ما استفاده کرد

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من مجبور شدم به دلیلی سیستم رو از دکمه پاورش خاموش کنم بعد که روشن کردم شروع کرد به اسکن کردن یه سری چیز میز که یکم طول کشید توی صفحه سیاه ایا این مشکل ایجاد نمیکنه واسه سیستم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من با هایبرنت این لپ تاپ مشکل دارم، وقتی هایبرنت میکنم دوباره سیستم بلافاصله بوت میشه این مشکل رو کسی داره؟!
    می شه جواب منو بدین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من مجبور شدم به دلیلی سیستم رو از دکمه پاورش خاموش کنم بعد که روشن کردم شروع کرد به اسکن کردن یه سری چیز میز که یکم طول کشید توی صفحه سیاه ایا این مشکل ایجاد نمیکنه واسه سیستم؟
    نه این یه نوع اسکن و تعمیر هست

12. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه م موفق شدم و یک پارتیشن دیگه هم درست کردم فقط سوالی که برام مهمه و خیلی نگرانم کرده اینه
    که اگه من ایمیج کارخونه رو ریستور کنم یعنی همون برنامه dell datasafe رو ایا این پارتیشن پاک میشه و کلا برای سیستم
    چه مشکلاتی ایجاد میشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •