تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 860 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Harvest_Moon_Iman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

7

تازه ما که همین 1 شهر رو ندیدیم ولی آقا ایمان مگه 6 شهر رو دهکده روستا داره تازه 3 تاش هم دیده
    البته خونه ی دوستش
    من كي گفتم خونه دوستم ديدم در زمن من رفتم ولي سيو من پاك شده

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

10

harvest moon 2 عزيز اينم رنگي همون كه گذاشته بودي !!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

سلام من امدم

خوب اينهمه تايپ چي كه مي دين از افراد باسابقه بعيده شما ابروي كهنه كارارو دارين مي...

و اين بازي شهر داره و منم رفتم و اگه به پستهاي گذشته مراجعه كني مي بيني

از آقاي هاروست من 2 اين سوال رو دارو من اگه 10 تا كرم به دليل اين بود كه اگه كسي بخاد از كارگرا استفاده نكنه بتونه تا 10 روز تمام بشه

از كساني كه تازه به اين انجمن وارد ميشن خوش آمد گوي و اول قانون انجمن و بعد سوال درباره موضوع و سوم سوال وازه و كامل باشه تا بچه ها بتونن سوال رو درست جواب بدن

اينم پست جديد تراينر من
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاگرد همه شما ايمان
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 15-06-2007 at 12:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خوب من اومدم اينجا به شايعات پايان بدم !
    هشتاد درصد كساني كه نشستن اين بازي رو بازي كردن تو فكر اينن كه يه جوري به شهر برن حالا چرا اين افتاده تو ذهن بازي بازي هاي ايراني فقط به اين دليله كه اكثر بازي بازها از اين دفترچه رمز هاي ملي مي خرن و تو يكي از اين دفترچه ها اومده بود كه شما تو اين بازي آخر به شهر مي ريد و بازي تموم مي شه !!

من رفتم هر چي استراتژي بود از انواع اقسام سايت هاي چيت ورداشتم و تو شون كلمه city رو سرچ كردم تو هيچ كدوم اصلا اين كلمه به كار نرفته بود و مطمئنا اين بازي انتهاش به شهر نمي رسه و يه چيزي مثل سيمز كه ابتدا بازي آدم شديدا سرگرم مي شه و بعد يواش يواش بازي خسته كننده و تكراري مي شه ! البته مزيت هاروست مون نسبت به سيمز اينه كه آدم دير تر از بازي خسته مي شه !

در آخر پيشنهاد مي كنم شما هم يه نگاهي به استراتژي هاي موجود خارجي براي اين بازي بندازيد !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    منم حرفت رو قبول دارم و همین کاری که شما کردید رو کردم ولی موندم چی رو سرچ کنم اخه ممکنه اسم
    اون CITY نباشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

غذا بايد 100 % باشه تا شما برين شهر .همه كارارو درست ميكنين ولي غذا كامل نيست و به همين دليل نميتونين برين شهر و البته اينم هست كه تمام ماهيهاي قدرتي رو بگيرين
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 15-06-2007 at 10:22.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام من امدم

خوب اينهمه تايپ چي كه مي دين از افراد باسابقه بعيده شما ابروي كهنه كارارو دارين مي...

و اين بازي شهر داره و منم رفتم و اگه به پستهاي گذشته مراجعه كني مي بيني

از آقاي هاروست من 2 اين سوال رو دارو من اگه 10 تا كرم به دليل اين بود كه اگه كسي بخاد از كارگرا استفاده نكنه بتونه تا 10 روز تمام بشه

از كساني كه تازه به اين انجمن وارد ميشن خوش آمد گوي و اول قانون انجمن و بعد سوال درباره موضوع و سوم سوال وازه و كامل باشه تا بچه ها بتونن سوال رو درست جواب بدن

شاگرد همه شما ايمان
    دوست عزيز .

من با توجه به شواهد موجود در سايت هاي خارجي گفتم چيزي به نام شهر وجود نداره كلي فورم خارجي هم رفتم ديدم تو هيچ كدوم بحثي در مورد شهر نبود و فقط تو سايت ها و فورم هاي ايراني اين بحث شده ! هر كي هم به من گفته كه شهر داره اينجوري گفته مثلا من پسر خاله دوستم گفته رفته شهر ولي دوستم نديده !!!!!! شما اولين كسي هستي كه مي گي شهر رفتي و شهرشو ديدي !!!

من قصد توهين به كسي رو ندارم و نداشتم و نخواهم داشت بارها اينو گفتم .... لطفا از من رنجيده خاطر نشيد.

در ضمن پيغام خصوصيتون غيرفعال بود وگرنه اونجا مطرح مي كرد !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

5 در باره گرفتن درست ماهي

در تابستان يك ماهي در اقيانوس پرت كنيد و سعي كنيد با تير كمان ماهيگيري ماهي بگيريد تا Squid را بدست
    آوريد.

ماهيگير Angler: در زمستان بين ساعتهاي 10 شب تا 6 صبح از دريا ماهي بگيريد.

گربه ماهي: گربه ماهي را زمستان در حوضچه زير زميني معدن با هر ابزار ماهيگيري بگيريد.

Char: بعد از آنكه غذاي Sashimi و Grilled Fish و Sushirecipe را پختيد با تير كمان در آبشار يا رودخانه ماهي بگيريد.

ماهي سيمي: بيشتر از200 ماهي بفروشيد. بعد با تير كمان ماهيگيري كنيد، بجز زمستان.

ماهي چينه دان: پس از اينكه تمام ماهيهاي افسانه اي را گرفتيد در تپه مادر با تير كمان ماهيگيري كنيد.

Rumors: 7 تا 10 شب در اسكله ماهيگيري كنيد تا آن را بدست آوريد. سپس Greg آمده و در باره ماهي غول پيكر صحبت ميكند و ميخواهد آنرا به قيمت 250000 سكه از شما بخرد. آن ماهي خيلي بزرگ است و در دستان شما قرار نميگيرد.

من اينارو اينجوري مي گيرم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

5 طرز صحيح بازي و بدست آوردن اشياء و ساكنان مخفي در بازي:

در ابتداي بازي تبر و داس و شخم زن خود را به بيرون از خانه آورده و سپس علفهاي هرز را با داس بچينيد، چوبهاي كوچك را با تبر تكه تكه كرده و زمين را به نحو درست شخم بزنيد و با پولي كه در دسترس داريد بذر بخريد. در بهار بهترين بذر Turnip (شلغم) و Cucumber (خيار) ميباشد. در ابتدا سنگهاي معدن را ميتوانيد جمع آوري كرده و بفروش برسانيد. در قسمت منطقه حمام كدوهاي تنبل هندي را جمع آوري كرده بفروش برسانيد. علفهاي سبز رنگ كه شبيه گل هستند را بفروشيد و يا در معدن گنجهاي طلايي را كه هر كدام 10 سكه هستند، بدست آورده بفروشيد. در ابتدا شما بايد براي بدست آوردن اشياء مخفي تلاش كنيد. در ابتدا به طبقه سوم به بعد معدن پشت آبشار رفته و زمين را شخم بزنيد تا توت فرنگي اول را كسب كنيد. توت فرنگي بعدي را با ضربه زدن به درخت سدر بدست آوريد. با چوب ماهيگيري از اسكله، توت فرنگي ديگر قدرتي را بدست آوريد. به معدن رفته و سنگ معدن آبي را با 5000 سكه به آهنگري برده و درجه ابزار خود را بالا ببريد. به مرغ و گوسفندان و گاوهايتان برسيد و به آنها غذا بدهيد. در يكي از روزهاي بهار به غير از دوشنبه به گاوداري رفته و اسب را از Barly تحويل گرفته و براي او نامگذاري كنيد. براي اينكه زين براي او بگيريد بايد به مزرعه خود برسيد و انواع و اقسام ميوه هاي فصل حاضر را در مزرعه كاشته و به خوبي رشد كرده باشند، در اين موقع Barly پيش شما آمده و اسب را با خود ميبرد. بعد از چند روز اسب را با زين به شما تحويل ميدهد و ميتوانيد در روز هفدهم بهار در مسابقه اسبدواني شركت كرده و مدال را بدست بياوريد و از شهردار شهر توت فرنگي قدرتي بگيريد. شما ميتوانيد در جشن تشكر از خدايان شركت كرده و به دختران در اين روز هديه بدهيد و يا در فستيوال Harvest Cooking شركت كرده و يك غذا به همراه خود ببريد و در ديگ بزرگ در بالاي نردبان بيندازيد تا يك شيريني بسيار مطلوب ميل كنيد. در بالاي ديگ بزرگ بدون آنكه زمان بگذرد ميتوانيد ماهيگيري كنيد و انواع مختلفي از ماهيها صيد كنيد. بتدريج كه گاو و گوسفندها بزرگ شدند ميتوانيد از آهنگري قيچي خريده و پشم گوسفندان را بچينيد. به گاوداري رفته و داروي حاملگي را براي گاو و گوسفندان خريده و روي آنها استفاده كرده تا بعد از بيست و يك روز بچه دار شوند. با جمع كردن پول و چوب كافي به سراغ نجار رفته و در باره بزرگ كردن مرغداري و خانه و گاوداري با او صحبت كنيد. در روزهاي شنبه ميتوانيد به برنامه جالب T.V Shopping از تلويزيون نگاه كرده و وسايلي كه دريافت ميكنيد را با رفتن به رستوران و تلفن زدن و صحبت در اين مورد آنرا بخريد و بتدريج وسايل آشپزخانه خود را كامل كنيد. بعد از اتمام وسايل آشپزخانه ميتوانيد از برنامه تلويزيون يك توت فرنگي قدرتي كسب كنيد. اگر تعداد گاو و گوسفندانتان زياد شد، از گاو داري زنگوله (Bell) خريداري كنيد تا بتوانيد آنها را بخوبي كنترل كنيد. حالا كه تعداد محصولاتتان زياد شده است، بهتر است پنج محصول خود را جمع آوري كرده و به پشت آبشار برويد و آنها را يك به يك داخل آبشار بيندازيد تا هر دفعه الهه زندگي بيرون آمده و از شما شكر كند و در آخر به شما يك توت فرنگي قدرتي بدهد. حالا كار ديگري كه بايد انجام دهيد، نزديك بيست محصول ديگر جمع آوري كرده و داخل آبشار بيندازيد تا چوب سحر آميز را دريافت كنيد. اما قبل از آن در باره زن خود با الهه زندگي صحبت كنيد و جواب مثبت بدهيد تا زني كه دوست داريد پيش شما بيايد. به حمام رفته و بيرون بياييد تا دوباره زن خود را ملاقات كنيد و چوب سحر آميز را بدست آوريد و آنرا به Gotz بدهيد تا او دوست شما شود. در يكي از روزهاي بهار در ساعت 10/3 بعد از ظهر به كلبه هفت كوتوله برويد و با يكي از آنها صحبت كنيد و به هر كدام هديه اي بدهيد تا در جشن چاي سحر آميز شركت كرده و كيسه چاي سحر آميز را بدست بياوريد. اگر در مسابقه شنا برنده شويد يك توت فرنگي قدرتي ديگر بدست مي آوريد. به دختران دهكده نيز هديه بدهيد. حالا بهتر است ماهيگيري كنيد و ماهيهاي زيادي بدست آوريد. غذاي ماهي خريده و ماهيها را داخل حوضچه ماهي خود بيندازيد و هر روز به آنها غذا بدهيد تا آنها بزرگ شوند و توليد مثل كنند. تعداد آنها را به پنجاه برسانيد تا در يكي از روزها Greg ماهيگير پيش شما آمده و به شما يك قلاب ماهيگيري جديد بدهد. در اين موقع بهتر است بيش از دويست نوع ماهي بفروش برسانيد و سعي كنيد با چوب ماهيگيري جديد از درياچه ماهيگيري كنيد تا يك كاغذ پرينت شده فرشتگان را بدست آوريد. از اسكله نيز ماهيگيري كنيد تا كاغذ ديگر پرينت شده فرشتگان را بدست آوريد. در روز اول بهار بهتر است به اسكله رفته و در مسابقه شنا برنده شويد تا توت فرنگي قدرتي ديگر را بدست آوريد. روز مسابقه جنگ مرغها، بهترين مرغ خود را به ميدان مسابقه برده و بازي را شروع كنيد. در مسابقه، موقعي كه مرغ حريف جيغ ميزند، سريعاً دكمه ضربدر را زده تا مرغ شما نيز جيغ زده و او را فراري دهد. سه مرتبه اين كار را تكرار كنيد تا مرغ شما نشان طلايي بگيرد. حالا در روزهاي سه شنبه به برنامه آشپزي نگاه كرده و با اجراي آنها درجه آشپزي خود را بالا ببريد. اگر قلب دختر مورد نظر خود را قرمز و خانه خود را براي بار دوم بزرگ كرده و پر آبي رنگ را در اختيار داريد، عجله كنيد و با پر آبي رنگ به پيش دختر مورد نظر رفته و از او خواستگاري كنيد. او جواب مثبت به شما ميدهد و بعد از يك هفته به كليسا ميرويد و با او ازدواج ميكنيد. حالا در خانه خود هستيد و بايد به سئوال او پاسخ دهيد. نوشته دوم ( Honey) را انتخاب كنيد تا او خوشحال شود. حالا بهتر است به پيش Won رفته و يكي از گلهاي تابستان را خريده و در مزرعه تان بكاريد. هر روز به آن آب بدهيد تا آن خوب رشد كند. در يكي از روزها زنبوري بطرف درخت كنار حوضچه ميرود و كندوي عسل ميگذارد. از اين به بعد هر روز عسل داريد. بهتر است يكي از عسلها را در روز بعد پيش Louis كه در باره زنبورها تحقيق ميكند و در كلبه نجار اقامت دارد ببريد و به او بدهيد. سعي كنيد هر روز به او عسل بدهيد تا درجه فروش عسلها از 50 به 60 برسد. حالا كار شما بسيار زياد شده است و به تنهايي از عهده آنها برنمي آييد. بهتر است پيش كوتوله ها رفته و با هر كدام پنج مرتبه صحبت كنيد و از آنها براي كار در مزرعه كمك بگيريد. بايد به آنها هر روز آرد و شكر بدهيد تا قلب آنها زياد شود. در فصل بهار اگر خيار كاشته بوديد، چند تا از آنها را نگه داشته و با خود بسمت درياچه در طرف كوهستان ببريد و به جلوي درختاني كه كنار هم مانند دو برادر قرار گرفته اند رفته و آنها را بداخل درياچه بيندازيد. اما قبل از انجام اينكار به كوتوله قرمز رنگ Chef روغن بدهيد و با او صحبت كنيد. در اين موقع Kappa ( الهه عشق ) ظاهر شده و يك توت فرنگي قدرتي ويژه به شما ميدهد. حالا روز هفدهم تابستان فرا رسيده است و بايد پيش Ann دختر رستوراندار رفته و به او هديه تولد بدهيد تا او را دوست خود كنيد. سعي كنيد در فصل بهار چند سنگ كوچك داشته باشيد، چون از آنها براي درست كردن غذا ميتوانيد استفاده كنيد. اگر قلب تمام دختران دهكده را قرمز كرده باشيد آنها براي شما هدايايي مي آورند. براي مثال Elli اگر بسمت بيمارستان برويد، با شما صحبت كرده و شما بايد نوشته دوم Fun را انتخاب كنيد. سپس داخل بيمارستان شده و با او صحبت كنيد و نوشته دوم را انتخاب كنيد تا يك چسب زخم بگيريد. آنرا بسمت خانه مادر بزرگ Ellen ببريد و به Stu بدهيد و وقتي خواهر او Elli آمد، نوشته Because I mo.k را انتخاب كنيد. همچنين Mary پيش شما مي آيد و به شما يك كتاب ميدهد. آنرا با دقت بخوانيد و سپس پيش او ببريد و كتاب را به او بدهيد، به سئوالات او پاسخ داده و نوشته دوم را انتخاب كنيد، همچنين Elli پيش شما آمده و به شما سه روز در ساعت 1 بعد از ظهر غذا ميدهد. همچنين Karen براي شما يك گل بسيار زيبا Flower Moon Drop مي آورد و ميتوانيد آنرا بكاريد. حالا به فصل پاييز ميرسيم و بايد محصولات فصل تابستان را چيده باشيد. در اين فصل بهترين غذاها را ميتوانيد درست كنيد. در اين فصل ميتوانيد انگور وحشي، قارچ جنگلي و قارچ عادي را جمع آوري و گلهاي بسيار زيبا را بدست آوريد. در اين فصل مسابقه فستيوال موسيقي به اجرا در مي آيد و با ساز Orchald بهترين موسيقي را اجرا ميكنيد. سعي كنيد در اين فصل پشم گوسفندان را از ابتداي فصل نچينيد.قلب گوسفندان را به ده برسانيد. ميتوانيد غذاهاي جالب را درست كنيد. بهتر است سه نوع غذاي معروف Grilled Fish- Sushi- Sashimi را درست كرده و با خود در كوله پشتي همراه داشته باشيد و با قلاب ماهيگيري اوليه از رودخانه ماهيگيري كنيد تا يك كاغذ پرينت شده فرشتگان بدست آوريد. حالا سعي كنيد با استفاده از قلاب ماهيگيري جديد از اقيانوس ماهيگيري كنيد تا برگ كاغذ پرينت شده فرشتگان را بدست آوريد. سعي كنيد با قلاب ماهيگيري اوليه ماهيگيري كنيد تا برگ كاغذ ديگر را بدست آوريد. در مسابقه گوسفندان نيز برنده شويد تا گوسفند شما پشم طلايي به ارمغان بياورد. سعي كنيد در اين فصل غذاهاي بيشتري را درست كنيد. در اين فصل بهتر است كه چغندر Sweet Potato در مزرعه تان بكاريد چون فروش خوبي دارد و با داشتن سنگ كوچك غذاي جديدي را درست كنيد. حالا بهتر است چوبهاي هيزم خود را ذخيره كرده و با مقدار كافي پول پيش Gotz نجار برويد و درباره ساخت گلخانه صحبت كنيد. با داشتن گلخانه بايد آنرا براي زمستان آماده كنيد. سعي كنيد درجه غذايتان را به حد بالايي برسانيد، چون بزودي بدردتان ميخورد. حالا به فصل زمستان رسيده ايد و زمين كاملاً سفيد پوش شده است. حالا بسمت درياچه در طرف كوهستان برويد. آبهاي اين درياچه يخ زده و ميتوانيد روي آن راه برويد. در آنجا يك غار زمستاني خواهيد ديد، بداخل رفته و طبقات آنرا جستجو كنيد تا يك توت فرنگي قدرتي ديگر كسب كنيد. پايينتر برويد تا به درياچه غار زمستاني رسيده و با قلاب ماهيگيري كنيد تا برگ كاغذ پرينت شده ديگري از فرشتگان را بدست آوريد. حالا به بيرون از غار آمده و به پشت غار رفته و دكمه ضربدر را بزنيد تا يك توت فرنگي قدرتي ديگر بدست آوريد. در غار زمستاني اشياء و سنگهاي معدني عجيب و بسيار زيبا را نظير سنگ الماس سبز و سنگ نقره اي خاردار را بدست آوريد. با داشتن سنگ الماس سبز و 2000 سكه پول براي سه دفعه پيش آهنگري برويد تا بتوانيد دستگاههايي نظير دستگاه سس درست كني- پنير درست كني- كاموا درست كني را بگيريد. همچنين با در دست داشتن سنگ نقره اي خاردار و مقدار كافي پول و دادن آنها به آهنگري، اشياء قيمتي مانند گردن بند- دستبند و گوشواره را بگيريد. اگر تمام كاغذهاي پرينت شده قبلي فرشتگان را بدست آورده ايد سعي كنيد از درياچه با قلاب ماهيگيري جديد Tools Fishing Pole ماهيگيري كنيد تا آخرين قطعه كاغذ پرينت شده فرشتگان را بدست آوريد. حالا بايد به معدن زمستاني برويد و از طبقه سوم به بعد زمين را شخم بزنيد تا يك نامه بدست آوريد. در يكي از روزها به ميدان شهر برويد، Cliff را خواهيد ديد كه به روي زمين مي افتد، به او كمك كنيد، به شما نامه اي ميدهد، آنرا به رستوران برده تا Ann از دست شما خوشحال شده و قلب او زودتر قرمز شود. بعد از چند روز نامه را به خود او برگردانيد. سعي كنيد هميشه به Cliff خوبي كنيد. براي داشتن بهترين پايانها، نكته هايي در بازي است كه بايد به ترتيب به آنها عمل كنيد:در ابتداي بازي به مرغداري برويد و در ساعت 12 بعد از ظهر Rick و Popuri را خواهيد ديد كه با يكديگر دعوا ميكنند. Popuri قهر كرده و به منطقه حمام ميرود، شما نيز به آنجا رفته و با او صحبت كنيد. نوشته دوم را انتخاب كنيد تا او خوشحال شود. در ساعت 1 بعد از ظهر به سوپر ماركت برويد و شاهد نسيه خريدن Doctor و Duke باشيد. با Duke صحبت كرده و نوشته دوم را انتخاب كنيد تا Karen از اين بابت از شما تشكر كند. در روز بعدي در ساعت 8 صبح به گاوداري رفته و اسب را از Barley بگيريد و سپس در بعد از ظهر اين روز به ميدان شهر برويد تا شاهد صحبتهاي Mary و Gray باشيد، كه در مورد خودشان صحبت ميكنند. و وقتي كه بتدريج قلب دختران زياد ميشود شاهد صحنه هايي از Karen- Elli- Popuri- Elli- Ann- Mary- Elli ( بترتيب خاص خود ) خواهيد بود. سپس در حين بازي شاهد ماجراي دوستي Rick و Karen در پشت كليسا در كنار كلبه هفت كوتوله سحر آميز خواهيد بود و از اين به بعد شاهد دعواي ساكنين شهر در كنار خانه نجار كه از يك چيز عجيب كه يك ميمون ميباشد ميترسند خواهيد بود.
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 15-06-2007 at 10:41. دليل: اينجا ويرايش مي شود وبراي ديدن بيايد .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

5 براي بدست آوردن اشياء مخفي در بازي بايد نكاتي را رعايت كنيد:

الف)- براي آوردن فرشته زندگي Goddess بايد كارهاي زير را انجام داده باشيد:
    1- هيچ خطايي مرتكب نشده باشيد. 2- آن روز هوا خراب نباشد. 3- آن روز مقدس نباشد. 4- پنج محصول مختلف بداخل رودخانه پشت آبشار بيندازيد تا در انتها توت فرنگي قدرتي را كسب كنيد.
    ب)- براي آوردن فرشته عشق Kappa بايد كارهاي زير را انجام دهيد:
    1- با كوتوله قرمز Chef صحبت كرده و به او روغن داده باشيد تا او در باره الهه عشق صحبت كند. 2- سه عدد خيار همراه داشته باشيد و بطرف درياچه در نزديك دو درخت كنار هم ببريد. 3- خيارها را در جلوي دو درخت بداخل درياچه پرت كنيد تا توت فرنگي قدرتي بگيريد.
    پ)- براي آوردن كاغذ پرينت شده Char بايد كارهاي زير را انجام دهيد:
    1- سه غذاي مخصوص را كه قبلاً ذكر شد درست كرده و همراه داشته باشيد. 2- با اين نوع غذاها در رودخانه شروع به ماهيگيري كنيد تا آن را بدست آوريد.
    ت)- براي بدست آوردن كاغذ پرينت شده Angler بايد بيش از دويست ماهي فروخته باشيد. با قلاب Fishing Pole در رودخانه ماهيگيري كنيد تا آنرا بدست آوريد.
    ث)- براي بدست آوردن محصولات مخفي از قبيل توت فرنگي، اسفناج و كلم پيچ بايد از هر محصول تا صد عدد فروخته و سپس در فصل مورد نظر در سوپر ماركت آنها را بخريد.
    ج)- وقتي مادر بزرگ از شما كاموا ميخواهد بايد سريعاً كامواي سفيد- كامواي قرمز- كامواي طلايي رنگ را تهيه و به او بدهيد تا او براي شما يك ژاكت درست كند.
    چ)- براي برنده شدن در فستيوال اسبها كارهاي زير را انجام دهيد:
    1- بليط خريداري كنيد. 2- براي بار اول بالاترين نفر را انتخاب كنيد. 3- براي بار اول نفر متوسط را انتخاب كنيد. 4- براي بار اول كمترين نفر را انتخاب كنيد. 5- براي بارهاي دوم و سوم نيز تمامي يارها را انتخاب كنيد تا مدال را بدست آورده و توت فرنگي قدرتي را كسب كنيد.
    ه)- براي برنده شدن در فستيوال سگها كارهاي زير را انجام دهيد:
    1- قلب سگ خود را به ده عدد رسانده باشيد. 2- دو روز قبل از مسابقه سگ را آموزش دهيد. 3- در حين مسابقه كمي بدويد و كمي بايستيد تا برنده شويد.
    خ)- براي برنده شدن در فستيوال گوسفندان بايد گوسفند شما مريض نباشد. قلب گوسفند ده عدد شده باشد و پشم گوسفند خيلي بلند باشد تا در مسابقه برنده شويد.
    د)- براي برنده شدن در مسابقه غذا پزي، پيتزا Pizza و Shirashi Sushi را درست كنيد.
    ذ)- براي پاك كردن خطاهاي خود به كليسا رفته و بداخل درب كنفرانس برويد. با پدر روحاني صحبت كرده و نوشته مربوط به خطاي خود را انتخاب كنيد.
    ر)- كاغذهاي پرينت شده فرشتگان Anglers- Char- Perfume را بدست آوريد سپس از اسكله حدود ساعت 50/7 شب الي 10 شب ماهيگيري كنيد تا يك ماهي بسيار بزرگ و غول پيكر بدست آوريد.
    ز)- براي آوردن الهه ويراني در آخر هر فصل به دختران، مار- ميمون- روباه و سوسك نشان دهيد تا در پايان سه سال و در آغاز سال چهارم بتوانيد Monkey. J Ruinye را ببينيد.
    ژ)- در اول بهار صندق پست را باز كنيد و محتويات نامه ها را بخوانيد. در نامه آمده است كه به پليس و شهردار شهر سرزده و به آنها هديه داده و سال نو را تبريك بگوييد.
    وقتي كه از اسكله ماهيگيري ميكنيد يك بطري حاوي نامه پيدا خواهيد كرد، آنرا به Kai بدهيد تا به شما معجون عشق Love Potion را بدهد.
    ش)- سعي كنيد بهترين غذاها را درست كرده و به رستوران ببريد و به Dugs كه پدر Ann است بدهيد. اين كار را يك ماه انجام دهيد تا بعد از ازدواج با Ann او براي شما به مدت 15 روز غذاي مجاني بياورد. نكته هاي ديگر در بازي: بهتر است در حين بازي از هركس چيزي را درخواست ميكنيد بيشتر از دوبار با او صحبت نكنيد تا بتوانيد هميشه شخص را با خونسردي ببينيد. اينكار تا پايان سال سوم براي شما آيتم مخفي الهه نور را بهمراه دارد كه آيتم چراغ ( Lightes ) ميباشد و در شب ميتوانيد همه جا را نوراني كنيد. سعي كنيد از وسايل بي استفاده مانند قوطيهاي كنسرو و چكمه ها و نگهداري كنيد و در پايان سال سوم و در آغاز سال چهارم اگر به شهر رفتيد آنها مورد استفاده قرار ميگيرند، بايد درجه آنها را تا X99 برسانيد.
    در روز آخر زمستان بخصوص ساعت 12 نيمه شب به كوهستان رفته و با همه صحبت كنيد، همگي منتظر آمدن نوروز و آغاز فصل بهار هستند و عيد را به يكديگر تبريك ميگويند. با اينكار قلب دختران نيز افزايش مي يابد. سعي كنيد به هر كس چيزي را كه دوست دارد هديه بدهيد. براي مثال به دكتر علف سبز و قرمز و آبي و به ماري، سنگهاي معدني و قارچها و به شهر دار، حيوانات. با اينكار ديگران را دوست خود خواهيد كرد و در مواقع لزوم به شما كمك خواهند كرد. به كوچكترها هم بايد خوبي كنيد. براي مثال وقتي Barley براي سگ شما مي آيد، آنرا به او بدهيد. آنها توليد مثل ميكنند. بچه سگها را به Stu يا May يا Harris Police بدهيد. از آن پس آنها شما را دوست خواهند داشت.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

5 براي آنكه الهه ساكنين شهر شويد بايد كارهاي زير را انجام دهيد.

صحنه الهه زندگي را ببينيد.
    صحنه عصباني بودن Kaven از Rick.
    عصباني بودن Popuri از Rick.
    زخمي شدن دست Stu و دادن چسب زخم به او.
    سگتان بايد بچه دار شود.
    قلب تمام دختران را قرمز نماييد.
    به Elli علف آبي بدهيد.
    به Ann تخم مرغ بدهيد.
    به Karen شربت Wine بدهيد.
    به May كاموا بدهيد.
    در فصل بهار بيش از صد عدد گل بكاريد. وقتي آنها رشد كردند، Ann در يكي از روزها بديدن شما مي آيد و با شما صحبت ميكند. به او اجازه دهيد
    گلهاي مورد علاقه اش را بچيند. او به شما يك توت فرنگي قدرتي خواهد داد.
    وقتي Duke از شما درخواست كمك ميكند، به او جواب مثبت بدهيد. يك ماه براي او كار كنيد تا به شما پول بسيار زيادي بدهد. سپس در يكي از روزها Ann از شما براي ساعت پنج بعد از ظهر هر روز بمدت يك ماه سه عدد تخم مرغ ميخواهد. براي او اين كار را انجام دهيد تا در انتها يك توت فرنگي قدرتي بدست آوريد.
    تمام مسابقات را برنده شويد. سپس در مسابقه Harvest Festival به بالاي نردبان رفته با تير كمان ماهيگيري كنيد تا يك كيسه برنج بدست آوريد.
    سپس اين كيسه برنج را در مزرعه تان بكاريد تا بعد از 19 روز سبز شود. سپس در يكي از روزها Gormet قاضي مسابقه آشپزي پيش شما مي آيد، به او يك كيسه برنج هديه بدهيد تا او به شما 9 نمونه از بهترين غذاها را ياد بدهد. اين غذاها را درست كنيد و همراه خود داشته باشيد. آنها را پشت آبشار بيندازيد تا الهه بدي ظاهر گردد. نوشته دوم را انتخاب كنيد تا Gotz پيش شما بيايد. با او صحبت كنيد تا الهه بدي نابود گردد و Gotz به شما يك تبر جديد بدهد. بعد از اينكه درصد مزرعه تان را به 1000% رسانديد، ميتوانيد شهردار شهر شويد. پيش Mayor Thomas رفته و با او صحبت كنيد. نوشته پنجم را انتخاب كنيد تا او به شما يك كلاه بدهد. كلاه را از او بگيريد تا شما شهر دار شهر شويد.
    نود و نه عسل جمع آوري كرده و هر روز به Louis سه عدد عسل بدهيد تا در پايان تمام شدن عسلها، او به شما يك گل جادويي سبز بدهد. اين گل را در مزرعه تان بكاريد و هر روز به آن آب بدهيد تا بعد از هفت روز آنها رشد كنند. زنبورها زياد ميشوند و يك كندوي بزرگ عسل در كنار درختان درست ميكنند. با اينكار ميتوانيد روزي پنج مرتبه عسل جمع كنيد كه قيمت هر كدام براي فروش 3000 سكه ميباشد، كه با فروش آنها پول زيادي بدست ميآوريد.
    25 كيسه چاي از كوتوله ها دريافت كنيد و تمام اين بيست و پنج كيسه را به الهه زندگي بدهيد تا او به شما يك قيچي باغباني بدهد.
    هنگامي كه ازدواج كرديد، روز سالگرد ازدواج و روز تولد بچه و روز تولد خود و تولد همسرتان را بدانيد تا يك توت فرنگي قدرتي بدست آوريد.
    براي گرفتن عروسك جادويي (magical toy loy) كارهاي زير را بايد انجام دهيد.
    سه مرتبه در مسابقه اسب دواني برنده شويد.
    سه مرتبه در مسابقات سگها برنده شويد.
    سه مرتبه در مسابقات گاوها برنده شويد.
    سه مرتبه در مسابقه جنگ مرغها برنده شويد.
    سه مرتبه در مسابقه گوسفندها برنده شويد.
    سه مرتبه در مسابقه موزيك برنده شويد.
    سه مرتبه در مسابقه غذا درست كني برنده شويد.
    سه عدد گل گربه صورتي همراه داشته باشيد.
    در اينجا استراتژي اين بازي به انتها ميرسد، اما هنوز ميتواند خيلي از نكته ها و زواياي بازي نگفته مانده باشد كه در حين بازي به آنها برخورد كرده و با كمي سعي و دقت موفق به حل آنها خواهيد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •