خوب حالا بچه ها همگی شنیدند که درباره ی صفحه نمایش آرک نمیشه وقتی تصویرش توی زاویه گرفته شده قضاوت کرد والا همه فکر میکردند که افتضاحه![]()
خوب حالا بچه ها همگی شنیدند که درباره ی صفحه نمایش آرک نمیشه وقتی تصویرش توی زاویه گرفته شده قضاوت کرد والا همه فکر میکردند که افتضاحه![]()
من نمیدونم کی میخواد گوشیش رو با زاویه ببینه!! بیاد پیش من دو تا بزنم تو سرش!! ادم گوشی میگیره که از جلو نیگاش کنه!!خوب حالا بچه ها همگی شنیدند که درباره ی صفحه نمایش آرک نمیشه وقتی تصویرش توی زاویه گرفته شده قضاوت کرد والا همه فکر میکردند که افتضاحه![]()
اینا که دیگه کم اوردن نیست....
عکس های گرفته شده،قشنگ نشون میده که تو کار عکاسی،گلکسی هیچ حرفی نداره تو تاریکی!! تو روشنایی هم نداره...هرچی بیشتر عکس های گرفته شده با این گوشی رو میبینم،حس میکنم دلیلی وجود نداره که دوربین کامپکت بخری دیگه!! فقط یه حرفه ای و یه ارک!!
تو همون علادین!! 600 تونم بود نیم پکش،فقط فروشنده خانوم نداشتن نخریدم...چوون دستگاه وزد خراب میشد![]()
Last edited by senaps; 30-04-2011 at 12:42.
به نظر من از زاویه خوب تصویر معلوم نباشه خیلی بهتره.کسی نمیتونه صفحه رو ببینه مخصوصا فضولا که دوست دارن ببینن برا کی داری اس ام اس میدی یا متنشو بخونن![]()
چرا...فقط موقع فيلم ديدن دسته جمعي ممكنه اذيت كنه!من نمیدونم کی میخواد گوشیش رو با زاویه ببینه!! بیاد پیش من دو تا بزنم تو سرش!! ادم گوشی میگیره که از جلو نیگاش کنه!!
اینا که دیگه کم اوردن نیست....
منظورت از گلکسی آرکه یا همون گلکسی؟
آقا کسی قیمت دقیقش رو نمیدونه چند شده 2 هفته اس همه میگن میاد پایین یا میشنوم میگن 590-600 فلان جا ولی خبری نیست.685 تومن فول پکش مناسبه یا زیاد قیمت دادن؟
شنیدم توی شیراز قرار بوده بیارن 590-600 تومن راسته؟کسی دیده؟بوشهر چطور این قیمت ها گبر میاد؟
هر وقت خواستی فیلم ببینی اچ دی ام آی رو بزن به ال سی دیه 42 اینچ حالشو ببر
کابل نداشتی DLNA
DLNA نداشتی .... دیگه هیچی به نظرم نمی رسه
یه ماه بدون گوشی سر کنید قحطی که نیومده .. صبر کنید به قیمت بخرید
زیباترین گوشی هست که تو عمرم دیدم
طراحی فوق العاده ش هوش از سر آدم می بره !!!
ای کاش زودتر حباب قیمتش بترکه تا بتونم بخرم و باش حال کنم![]()
منظورتون اینه چیزهایی که Arc داره به نسبت galaxy s بیشتر به کار میاد ؟! مثلا چه چیزهایی؟
این دوستمون پر بی راه هم نگفته که فقط قیافه و دوربینش بهتره!
قیافش که سلیقه ای هست فقط میمونه دوربینش از نظر من...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این Super amoeld گلکسی اس هم که کلا یه دنیای دیگست طوری که خیلی ها گلکسی اس رو به خاطر همین صفحه ی فوق العادش میخرن!
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)