آدم باید بعضی جاها خودشو بزنه به اون راه!
قبل از وارد شدن به محیط جدید حتما از قوانین اونجا با خبر بشید تا خدای نکرده دچار مشکل نشید
خوب من تازه وارد یه شغل جدید شده بودم و از هیچ چیز خبر نداشتم.بقیه دوستان هم که خوب چیزی نمیگن!!!!!
تا 1 ماه کارم شده بود سوتی دادن در حالی که میتونستم با سئوال کردن از کارفرما از مقررات آشنا بشم
اینکه میگن یکی دو روز قبل از کنکور دیگه درس نخونید چرته من خودم دیروز کنکور داشتم شب قبلش تا ساعت 2.5 خوندم صبح هم ساعت 5 پاشدم یه نیم ساعت خوندم و یه صبحانه خوردم و رفتم حوزه اتفاقا از همون چیزهایی که صبح خوندم یه سوال اومد و از اون چیزها که شب قبل خونده بودم دوتا تست اومد بود
سلام
بعضی وقتها نمیشه حرفهایِ جدی رو با جدیّت به دیگران گفت بلکه باید در قالبِ شوخی منظورمون رو بیان کنیم .
مثال : پدری که میبینه فرزندش درس نمیخونه , به شوخی و خنده بهش میگه اگر دل به درس ندی و نمره هات بد باشه , از پدریِ تو استعفا میدم و از مسافرت و جایزه و اینها هم خبری نیست .
شما با شوخی و خنده میگین اما فرزندتون متوجه میشه که شما از بی توجهیش به درس ناراضی هستین .
اگر نتیجه ی مثبت نگرفتین , دفعه ی بعد اندکی با جدیت حرف بزنین و یادآوریش کنین با شوخی که این بار دومه .
بعضی اوقات واقعا لازم میشه بیخیال یه سری چیزا بشی و ریسک ترک کردنشونو بپذیری،
ولی تا جایی که میشه باید احتمال ریسک رو پایین بیاری، به نظرم بهترین کارایی که میتونی بکنی اینه که اولا منطقی همه ی جوانبو در نظر بگیری، آیا واقعا خوبیاش بهتر از بدیهاشه؟ دوما اینکه مشورت کنی و اطلاعاتتو در اون زمینه تا جایی که میتونی بالا ببری، شاید داری از شرایط الانت فرار میکنی و این درست نیست! سوما اینکه، بعد از اینکه تصمیم گرفتی، پلهای پشت سرتو خراب نکن، چون تو داری واسه چیزی تصمیم میگیری که هنوز داخلش نشدی!
دیدم که میگم : دی
اگر دوست دارین به عقاید و سلایقتون احترام گذاشته بشه...باید به عقاید و سلایق دیگران هرچند غلط یا مسخره، احترام بذارید.
یادتون یاشه عقاید و سلایق دیگران شاید به نظر شما پیش پا افتاده یا اشتباه بیاد...اما برای خودشون ارزشمنده.
سلام دوستان
این تجربیاتی که بد نیست بدونید
به هیچ کس پول دستی قرض ندید چون تو این دوره زمونه دیگه برگشتش با خداست
رفیقمبه یه بنده خدایی پول قرض دادم قرار بود 2 هفته ای بده شد 6 ماه اونم انقدر التماسش کرد تا آخرش تیکه تیکه داد خواهش می کنم نصیحت منو گوش کنید و به کسی قرض پول قرض ندید الان همه بی پول شدن
در ضمن اسراتون به خصوص رازهایی که خانوادگی هستش رو به کسی نگید حتی به بهترین رفیقاتون
با کسی که خیلی منم منم می کنه رفاقت نکنید چون خیلی خودشون دست بالا می گیرن و توقعشون بالاست در صورتی که هیچی نیستن
تو روابط با دیگران انتظاراتمون رو پائیین بیاریم
یکی از دوستام چند روز پیش اومد خونمون و گفت دستگاه DVDپلیر رو بهش قرض بدم.منم به خاطر دلایلی که داشتم این کار رو انجام ندادم.اون دوستم هم از دستم دلخور شده و چند وقته که زنگ نمیزنه!!!
در رایطه با جنس مخالف احساسات رو کنار بزاریم تا بتونیم راحت تر با شرایط برخورد کنیم
اگه اهل ورزش و باشگاه بدن سازی هستید سعی کنید که حرکت هایی رو که بلد نیستید حتما حتما از خود مربی بپرسید! از هر ننه قمری که میاد نپرسید.اگه دقت کرده باشید هرکی هر حرکتی رو یه جور انجام میده.
یه جاهایی باید رو در وایسی رو بزاری کنار و رک و پوست کنده حرف بزنی
مثلا یه جایی میخوای بری رفیقت هم 3 پیچ شده میخواد بیاد که اون جا مناسب اون شخص نیست دراین مواقع باید طرف رو متقاعدش کنی که نیاد نه این که بپیچونیش بهش بگی دارم میرم یه جای دیگه چون بعدا 100% میفهمه که پیچوندیش(انسان ها همیشه سوتی می دهند)
رفیق های قدیمی تون رو هیچ وقت فراموش نکنید چون هر چی باشند یه زمانی رفیق بودند وممکنه به درد آدم بخورند
برای خرید یه جنس ارزان ومعمولی پا نشید با 5 تا از رفیقاتون برید مغازه و 1 جنس بخرید برگردید می بینید که فروشنده برخورد بدی باهاتون می کنه
همیشه اگر میخواهید تیکه خنده دار بندازید اول از یه کوچیکش شروع کنید ببینید طرف جنبه داره یا حال می کنه یا نه یه دفعه یه تیکه خرکی نندازید طرف ناراحت بشه یا خرابتون بکنه
اگر قصد خرید یه جنس رو دارید و خریدار هستید وارد یه فروشگاه بشید (به خصوص نمایندگی های خاص) وگرنه برای قیمت گرفتن و دیدن اجناس از همین اینترنت هم میشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)