تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 99 از 221 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من میخواستم رو هیکلم یکم کار کنم تا هم وزنم بیشتر بشه هم عضلانی بشه.20 سالم هست قدم 178 و متاسفانه وزنم 56 که خیلی کمه
    حالا میخواستم برم باشگاه بدنسازی ولی واقعا نمیخوام از هورمون و قرص و پودر و این قبیل چیزا مصرف کنم.آیا بدون اینا میشه به نتیجه ای رسید؟

داره خودمونی میشه haniehjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان من میخواستم رو هیکلم یکم کار کنم تا هم وزنم بیشتر بشه هم عضلانی بشه.20 سالم هست قدم 178 و متاسفانه وزنم 56 که خیلی کمه
    حالا میخواستم برم باشگاه بدنسازی ولی واقعا نمیخوام از هورمون و قرص و پودر و این قبیل چیزا مصرف کنم.آیا بدون اینا میشه به نتیجه ای رسید؟
    شما واقعا وزنتون کمه و حتما باید زیادش بکنید. حالا اگه نمیخوایید پودر مصرف کنید کارتون رو سخت میکنه چون تامین کربوهیدرات و پروتین لازم برا افزایش وزن با تغذیه عادی خیلی هزینه بالا و وقتگیرتر و هم اینکه حوصله و معده میخواد
    من به شما پیشنهاد میکنم فعلا با تغذه عادی برو باشگاه و بعدا که تحقیق در مورد این پودرها کردی شروع به مصرفشون بکنی . ظمنا از داروخانه ها تهیه بکن .
    شما باید هر روز در وعده های غذاییت از غذاهای پر کالری استفاده بکن . مثلا سیب زمینی از بهترینهاست از خرما و شیر هم غافل نشو . سعی کن تعداد وعده هاتو زیاد بکنی . مثلا صبحانه رو زودتر بخور تا بتونی وسط صبحا
    نه و ناهار یه وعده اضافه بکنی . و همچنین یه وعده هم بین ناهار و شام . قبل خواب هم یه لیوان شیر با عسل بزن تو رگ
    ببین دوست من اگه بخوام واضحتر بگم شما باید همیشه فکتون کار کنه . سعی کن به غذا خوردن علاقه پیدا بکنی .
    باید شکمو باشی .
    اینطوری من به شما قول میدم وزنتون به حد دلخواهتون میرسه . البته اگه نرسه میخواد چیکار کنه با اینهمه خوردن
    lol

3. این کاربر از haniehjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اگه میشه خودتون رو معرفی بکن برام. چون بهتر و بیشتر میتونم کمکتون کنم . کلا میخوام سن و وزن و قدتون رو بدونم .
    روی دستاتون وایستادن چه کیفی داره اخه . اگه همون بالانس قدرتی منظورتونه که باز خوبه . من که جوون بودم عاشق کارهای قدرتی بودم و همیشه با دوستام رقابت داشتیم . حالا
    من فقط میتونم شبها انلاین باشم . چون بقیه اوقات سر کارم. شما میتونی یاهو ای دی منو داشته باشی تا اونجا هم برام پی ام بدی . من همیشه دوست داشتم به همه کمک کنم. امیدوارم بتونم به شما هم کمک کنم .
    موفق باشی
    یادم رفت یاهو ای دیم رو بدم .

mortezatravians
    من 20 ساله، وزن 60 ، قد 180 یا دوروبراش

من میخوام مثل پارکور کارا یا ایروبیک کارا یه حرکاتی بزنم واسه همین میخوام دستام قدرت داشته باشه که ضعیف نباشم من یکم ضعیفم آخه وزنمو که دیدی کمه و قدرتم هم اونقد نیست. و تصمیم گرفتم دستامو قدرتی کنم.
    شما این لینک رو ببین چه قدرتی رو دستاش داره منم همینو میخوام از یه کلیپ فری راننینگ گرفتمش من چون الان نمیتونم برم باشگاه یونیور میرم به خاطر همینه شاید اگه یونیور نمیرفتم میرفتم باشگاه واسه اینکارا.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مگه شما چند سالته؟! و اون موقع چند سالت بود؟!

اددت کردم.

ممنون دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من 20 ساله، وزن 60 ، قد 180 یا دوروبراش

من میخوام مثل پارکور کارا یا ایروبیک کارا یه حرکاتی بزنم واسه همین میخوام دستام قدرت داشته باشه که ضعیف نباشم من یکم ضعیفم آخه وزنمو که دیدی کمه و قدرتم هم اونقد نیست. و تصمیم گرفتم دستامو قدرتی کنم.
    شما این لینک رو ببین چه قدرتی رو دستاش داره منم همینو میخوام از یه کلیپ فری راننینگ گرفتمش من چون الان نمیتونم برم باشگاه یونیور میرم به خاطر همینه شاید اگه یونیور نمیرفتم میرفتم باشگاه واسه اینکارا.
    کد:
    مگه شما چند سالته؟! و اون موقع چند سالت بود؟!

اددت کردم.

ممنون دوست عزیز
    من 31 سالمه و اونموقع تقریبا هم سن شما بودم .
    من قبلا هم گفتم که این حرکت اسمش بالانس قدرتی نام داره البته اون یارو که تو اون فیلم بود اول بالانس قدرتی رو رفت بعد تبدیلش کرد به تک دست . یادش بخیر من عاشق اون حرکت بودم و این حرکته خیلی رو سرشونه ها فشار میندازه پس باید سرشونه هاتو خیلی تقویت بکنی .
    من میگم شما پرورش اندام رو شروع بکن . چون با این کار چند چیز نصیبت میشه . اول اینکه خوش هیکل میشی . دوم شما قدرت زیادی بدست میاری . سوم وزنت ایده ال و اونی میشه که خودت میخوای .
    قدرتت که بالا بره حتما میتونی حرکتهای خیلی بیشتری مثل اون بالانس قدرتی انجام بدی .
    من شبها انلاینم بعد ساعت 9. با هم بیشتر میحرفیم

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این قرص LSB چجوریاس؟ خوبه بده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه دوره خوب میخوام واسه افزایش وزن و حجم ....
    چ اطلاعاتی باس بدم؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من 31 سالمه و اونموقع تقریبا هم سن شما بودم .
    من قبلا هم گفتم که این حرکت اسمش بالانس قدرتی نام داره البته اون یارو که تو اون فیلم بود اول بالانس قدرتی رو رفت بعد تبدیلش کرد به تک دست . یادش بخیر من عاشق اون حرکت بودم و این حرکته خیلی رو سرشونه ها فشار میندازه پس باید سرشونه هاتو خیلی تقویت بکنی .
    من میگم شما پرورش اندام رو شروع بکن . چون با این کار چند چیز نصیبت میشه . اول اینکه خوش هیکل میشی . دوم شما قدرت زیادی بدست میاری . سوم وزنت ایده ال و اونی میشه که خودت میخوای .
    قدرتت که بالا بره حتما میتونی حرکتهای خیلی بیشتری مثل اون بالانس قدرتی انجام بدی .
    من شبها انلاینم بعد ساعت 9. با هم بیشتر میحرفیم
    مگه الان عاشق اون جرکت نیستی؟ یعنی الان بزرگ شدی نمیتونی بری یا دیگه باهاش حال نمیکنی؟
    شما مثل اینکه میگی برو باشگاه من که الان نمیتونم برم.
    من دمبل دارم میتونم با اینا هم کار کنم تو خونه.

این لینک رو هم ببین این رو دو تا انگشتاش یه لحظه میره اینو یکی از همسایمون تو گوشیش داشت خیلی باحاله. این قدرت انگشتاش در حد المپیکه !
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

یه دوره خوب میخوام واسه افزایش وزن و حجم ....
    چ اطلاعاتی باس بدم؟
    چقد میخواید هزینه کنید؟قد و وزنتون رو بگین دوستان بهتر راهنمایی میکنن

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چقد میخواید هزینه کنید؟قد و وزنتون رو بگین دوستان بهتر راهنمایی میکنن
    قد :165
    وزن : 54
    هزینه ام از 100 تا 300 تومن
    درضمن یه ساله ک کار میکنم ،تو این یه سالم 10 کیلو وزنم بالا رفته اما شیش ماهه ک وزنم اصن بالا نمیره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مگه الان عاشق اون جرکت نیستی؟ یعنی الان بزرگ شدی نمیتونی بری یا دیگه باهاش حال نمیکنی؟
    شما مثل اینکه میگی برو باشگاه من که الان نمیتونم برم.
    من دمبل دارم میتونم با اینا هم کار کنم تو خونه.

این لینک رو هم ببین این رو دو تا انگشتاش یه لحظه میره اینو یکی از همسایمون تو گوشیش داشت خیلی باحاله. این قدرت انگشتاش در حد المپیکه !
    کد:
    سلام . شرمنده . یه مدته که سرم شلوغه و نمیتونم بیام اینجا سر بزنم .
    من اونموقع اون شور و هیجان زدن اون حرکتهارو داشتم ولی حالا برام اصلا حوصله ام اجازه نمیده که از اون کارا بکنم
    دیگه بقول شما حال نمیکنم .
    با دو تا دمبل خیلی حرکتها میشه انجام داد . البته با یه میز مناسب بهتر میشه . از بازوهات گرفته تا ساعد و سرشانه و حتی زیربغل و سینه . ولی ولی نباید انتظار زیادی داشته باشی که بخوای بدن جالبی در بیاری .ولی برا شروع بد نیست
    البته اگه دمبلهات هم خوب باشن . یعنی وزنش کم نباشن .
    اگه بتونی بری باشگاه که عالی میشه . چون اموزش به صورت تئوری سخته و اونجا میتونی تمام حرکتها رو یاد بگیری .
    در مورد شنا بگم که خوبه و میتونی در مورد سینه هات روش حساب بکنی . حتی از دستهاتو نزدیکتر بگیری در پشت بازوهات هم میتونی فشار خوبی ایجاد کنی . از چوب شنا در حالتی استفاده بکن که ارتفاع پاهات از سایر بدنت بالاتر باشه
    کلا کار در خونه بیشتر استقامتت رو بالا میبره تا حجمت و قدرتت . چون باید در خونه از تعداد حرکات بیشتری
    استفاده بکنی تا فشار مناسب حاصل بیاد. من خودم حدود یه سال با چند تا دمبل و وزنه ور رفتم بعدش به باشگاه رفتم .
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •