تو صفحات قبل جواب این سوالو دیدم لطفا چک کنید
تو صفحات قبل جواب این سوالو دیدم لطفا چک کنید
سلام
کسی می تونه چرا اصلا هیچ ایمیلی برام تو جی میل نمیاد!!!!!!!!!!!؟
هرکاری می کنم نمیشه!!!!
تا فقط هم با سیستم خودم میتونم وارد جی میل بشم و با سیستم های دیگه نمیشه!!!
نطفا راهنمایی کنید
![]()
سلام . یعنی وقتی بهتون ایمیل میزنن نمیرسه ؟ خودتون از همون جی میل یک ایمیل به خودتون بزنین ببینین میرسه ؟ . در مورد وارد شدن , اگر آی پی عوض بشه , جی میل بهتون شک میکنه که ممکنه هــکر باشین . برای همین ازتون ایمیل جایگزین یا شماره موبایل میخواد .
اره وقتی ایمیل زده میشه به من نمیرسه اصلا!!! هیچ ایمیلی!!!
برا خودمم فرستادم چیزی نیومده!!!!
دوست عزیز با یه اکانت دیگه برا خودتون ایمیل بفرستید و ببینید که چی بر میگرده!... ایا ایمیلی برای اکانت فرستندهی ایمیل میاد؟( شامل دلیور ارور یا همچین چیزایی یا که خیر؟)....
این بسیار مهمه و میتونه هزار دلیل داشته باشه!....
بعدش هم، گوگل یه سیستم یکپارچه نرم افزاری هستش.... شما اگر اکانتت مشکلی نداشته باشه، میتونی توی یوتوب و پلاس و سرچ و کلندر و موبایل و کلی سیستم های دیگه با همین یوزر و پسورد وارد بشی...
میتونی؟؟؟؟ یا نه؟
در نهایت، ممکنه توی تنظیمات ایمیلت کل ایمیل های دریافتی رو فیلتر کرده باشی!.... یه دور برو فیلتر هایی که برای ایمیل ها گذاشتی رو بررسی کن و همچنین پوشهی ترش( اشغالدونی) رو هم بررسی کن....
ولی مهم تر از همه، در مرحلهی اول اینه که پاسخی که برای فرستنده های ایمیل میاد چی هست!....
اگر دوست داشتید، ادرس ایمیلتون رو به من بدین تا براتون ایمیلی بفرستم و تست بکنم ببینم چه اروری برگشت داده میشه....
(اگر هیچ اروری برگشت داده نمیشه):
ایمیل مشکل نداره و سیستم مشکل نداره و تنظیمات خودتون باعث شده که ایمیل ها نخونده پاک بشن!![]()
با اکانت یاهو خودم ، به جی میل فرستادم مسگه فرستاده شد اما خبری نیست!!!
چندتا از دوسام هم برام نیمیل فرستادن اما اصلا چیزی نمیاد!!!
یعنی هیچ برگشتی به اکانت یاهوتون وجود نداره؟؟؟
در این صورت ایمیل به درستی ارسال شده و مشکل از شما هستش که درست نمیبینید....
اولا، ممکنه خنده دار بیاد ولی سایر تب ها رو بررسی کردین که ایمیل به تب دیگهای نرفته باشه؟( من چند نفر رو دیدم که کار کردن با تب های گوگل که چند وقتی هستش اضافه شده رو بلد نبودن و فک میکردن ایمیل نیومده براشون کلا:( )...
بحث فیلتر ها رو که خدمتتون عرض کردم رو بررسی بفرمایید ( روی ارم چرخدنده کلیک بکنین و وارد تنظیمات بشید و در اونجا، دنبال فیلتر ها بگردید و تنظیمات فیلتر های ایجاد شده رو بررسی بفرمایید)....
چک کنید که ایمیل ها خودکار دلیت نشده باشن!![]()
یعنی میخوام از این آدرس واسه من ایمیلی نیاد
سلام چطور میشه از طریق جیمیل تماس تصویری گرفت البته پلاگین گوگل رو از طریق اینترنت دانلود کردم و زدم ولی جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
سلام
من می خواهم از جیمیلم هر ایمیلی که ارسال می کنم ، ایمیل آدرس سایتمان به عنوان فرستنده معرفی بشه . در یاهو تنظیماتش بلد هستم . ممنون می شم جیمیل به من آموزش بدهید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)