عزیز قبلا لود آواتارا لود میشد اما حالا نه .... کل ادد لیستم این مشکلو دارن طرفو با آواتار چکر چک میکنم آواتار داره اما با مسنجرم نمیاد .... تو هر کامپیوتری میرم با ای خودم هیچکی لود نمیشه ... خواهشا کمکم کنید
عزیز قبلا لود آواتارا لود میشد اما حالا نه .... کل ادد لیستم این مشکلو دارن طرفو با آواتار چکر چک میکنم آواتار داره اما با مسنجرم نمیاد .... تو هر کامپیوتری میرم با ای خودم هیچکی لود نمیشه ... خواهشا کمکم کنید
Last edited by boy_kochak; 10-08-2012 at 20:08.
این کار صحیح نیست برا این کار میتونی از سرویسای ارائه دهنده این کار مثل سایت زیر که معرقی میکنم استفاده کنی و به راحتی آواتار طرفتو سیو کنی ، البته هر چند وفت یه بار کش مرورگرو پاک کن تا در مورد نمایش آواتارها موردی بر نخوره ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت های مشابه زیادن سرچ کنی پیدا میکنی .... موفق باشی
شما باید از یک میل سرور استفاده کنید. هیچ راه حل دیگه ای وجود نداره.
سلام خوبین ؟ من نمیتونم برم یاهو مسنجر . ارور میده ! میگه کانکشن اینترنت رو چک کنید ! اما مشکلی نداره !
کسی راه حلی داره ؟
این میل سروها رو از کجا میشه بدست آورد؟ جایی باید حریداری کرد؟ میشه در موردش مقداری توضیح بدید؟
اگر کارتون تبلیغاتی نیست به هیچ وجه توصیه نمیشه. بله می تونید خریداری کنید اما اگر IP valid دارید می تونید از سیستم خودتون به عنوان میل سرور استفاده کنید. در اصل برای میل سرور به یک domain در اینترنت نیاز دارید. البته سرویس های رایگانی هم وجود داره که محدودیت های خودشون رو دارند. اگه اطلاعات کاملتری می خواهید بهتره که در بخش مربوطه بپرسید تا بهتر راهنمایی بشید.
کسی از دوستان نیست که راهنماییم کنه چکار می تونم بکنم تا یاهو این محدودیت رو روی عکسام نزاره و بزاره عکس ها موقع باز شدن ایمیل بدون مشکل وسط نوشته ها بزاره لود بشه؟
سلام ميشه كاري كرد كه يه ميل خودكار براي همه توي ياهو بره ؟
سلام دوستان
موقع ادد کردی یک ای دی این خطا رو میده ....
یاهو مسنجرمم هم اخرین نسخه هستش ...
ولی با ایدی دیگر میشه ادد کرد .
there was an error in the server while trying to add a contact.please try again
اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون میشم ...
سلام دوستان
من یه آی دی جدید تو یاهو ساختم هرکار که میکنم نمیتونم باهاش وارد یاهومسنجر بشم یا پیغام نامعتبربودن پسورد میده و یا آی دی.
آی دی های قبلیمم هم همه رو میگه قفل شده.
has been locked your account!
اینترنتم هم دیال آپ هستش سرعت بالایی ندارم.
ایراد از کجاست از چیه؟
ممنونم جواب بدید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)