به نظر شما اگه با دنده 5باسرعت 90کیلومتر بری به ماشین فشار میاد ؟
به نظر شما اگه با دنده 5باسرعت 90کیلومتر بری به ماشین فشار میاد ؟
راستی من میخوام نوبت ایینترنتی بگیرم واسه سرویس وگارانتی ماشین وقتی شماره شاسی رو واردمیکنم میگه این شماره دربانک اطلاعاتی موجود نیست چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کفی میشه رفت. ولی تو سربالایی ها فشار میاد به ماشین.
پیشنهاد میشه تو دنده 4 و 5 نزارین دور موتور از 2500 پایین تر بیاد. چون به شدت باعث استهلاک و مصرف سوخت میشه.
تو سمند xu7 هم همینطور تا 2500 موردی نداره؟
حالا اگه تو سربالایی بادنده 3رو دور موتور 3الی 3/2حرکت کنی چی فشار میاد یا تو مصرف سوخت تاثیر میذاره .چون من هرروز یه مسیری رو باید برم تقریبا سربالایی اگه با دنده 3برم دور موتور تا حتی 3/5بالا میاد ولی
وقتی دنده رو 4میکنم دو موتور تقریبا میاد رو 2تا 2/5ولی تو سرعت تاثیری نمیذاره فقط صدای موتور کم میشه. اینم بگم که یادنده 3تاسرعت 80میره ولی دور موتور بالا میره که مجبور بشی دنده رو 4کنی اون موقع برعکس میشه دور موتور پایین میاد.
به نظر من توی سربالایی نذار بیاد زیر 2700 والا میشه دنده مرده و برای موتور خیلی ضرر داره( خطر داره حسن) توی این شرایط یا قبل از سربالایی پر کن یا معکوس بده
این یه موضوع کلی هست ربطی به پراید نداره. تو دنده های سبک مثل 4 و 5 وقتی دور موتور میاد پایین عملا نه تنها مصرف سوخت پایین نمیاد (بعضا فکر میکنن اگر با سرعت 80 تا با دنده 5 برن کمترین مصرف سوخت رو دارن که اشتباه فکر میکنن!) فشار زیادی به گیربکس و موتور وارد میشه و مصرف سوخت هم بالاتر میره
بهتره تو سرعت بین 90 تا 110 از دنده 4 و بعد از اون از دنده 5 استفاده بشه.
دور موتور تا 4.5 هم تو ماشین سالم هیچ ایرادی ایجاد نمیکنه (برای زمانهای کوتاه نه 100 کیلومتر!)، مصرف رو میبره بالا ولی تو مسافت های طولانی نه یه سربالایی رفتن.
اگر بعد از دنده عوض کردن به 4 ماشین شتاب میگیره و سرعت زیاد میشه باید به 4 دنده بدین. ولی اگر بعد از دنده 4 سرعت ماشین زیاد نمیشه دارین اصطلاحا دنده مرده میرین و به موتور فشار میارین
مرسی منم دقیقا همینو میخواستم بدونم .چون وقتی با 3میرم ماشین جون داره ودورموتور تا 3/5میره بالا یعنی دقیقا جایی که باید دنده رو زیاد کرد ولی بعد از اضافه کردن دنده شتاب ماشین می افته ودور موتور هم خیلی پایین میاد پس با این شرایط مجبورم با همون دنده 3ولی یه طوری که دور موتور بالای سه نره برم. OK
سلام
دوتا سوال داشتم
1-گارانتی اولیه پراید قبلا از کیلومتر 800 تا 1500 بود ولی حالا شنیدم از کیلومتر4500 تا 5500 هست این موضوع درسته؟ یا اگه اشتباه میکنم گارانتی اولیه پراید رو چه کیلومتریه؟
2-پراید جدیدا مصرف بنزینشون بیشتر از قدیمیا هست؟! چند نفر از تعمیر کارها بهم گفتن ماشینو بیار یه نرم افزار روش نصب کنیم تا مصرف سوخت مثل قبلیا بشه قیمتشم 30000تمن
از دوستان دراین مورد اطلاعاتی دارن آیا کار خوبیه یا نه به ای سی یو صدمه نمی زنه و اگه خوبه چرا خود سایپا این کارو نمی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)