دنی آلوس: رئالی ها برای پیروزی در نوکمپ انگیزه زیادی دارند
دو غول فوتبال اسپانیا در یکی از پربیننده ترین دیدارهای فوتبال جهان روز دوشنبه مقابل هم قرار خواهند گرفت.
سایت گل - دنیل آلوس، مدافع بارسلونا، گفت که در انتظار دیدار هفته آینده تیمش مقابل رئال مادرید در نوکمپ، است و امیدوار است که بتوانند فرم خوب شان را در این دیدار حفظ کنند.
دو غول فوتبال اسپانیا در یکی از پربیننده ترین دیدارهای فوتبال جهان روز دوشنبه مقابل هم قرار خواهند گرفت در حالی که رئال مادرید با برتری یک امتیازی نسبت به رقیب کاتالانی اش در صدر جدول لالیگا قرار دارد.
این مدافع برزیلی از پیروزی شب گذشته تیمش مقابل پاناتیناکوس که موجب صعود آبی و اناری ها به عنوان تیم اول گروه شد، ابراز رضایت کرد اما تاکید کرد که این نتیجه تاثیری در دیدار ال کلاسیکو نخواهد داشت و از هم اکنون باید روی این بازی تمرکز کنند.
"این نتیجه ای بود که به دنبالش بودیم. به حریف فشار زیادی وارد کردیم اما زمانی که به گل رسیدیم، کار آنها تمام شد و بازی پایان یافته بود. هر زمان که بتوانم به تیم کمک کنم، بسیار خوشحال خواهم شد.
دیدار روز دوشنبه بسیار دشوار خواهد بود، یک دیدار بسیار حساس. امیدوارم بتوانیم این شرایط خوب راحفظ کنیم زیرا حریف از انگیزه بالایی برخوردار است اما ما سطح مان را می دانیم و برای رسیدن به اهداف مان اشتیاق زیادی داریم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/25
کریس رونالدو: می توانیم بارسلونا را در نوکمپ شکست دهیم
ستاره پرتغالی در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که فرم کنونی تیمش برای پیروزی در ال کلاسیکو مناسب است.
سایت گل - کریس رونالدو، ستاره تیم رئال مادرید، مطمئن است که تیمش می تواند در دیدار این هفته مقابل بارسلونا در نوکمپ به پیروزی برسد.
در حالی که تنها چهار روز تا این دیدار باقی است ،هر دو تیم در شرایط خوبی به سر می برند. هر دو تیم در دیدارهای هفته گذشته شان در لالیگا یک پیروزی پر گل به دست آوردند و در لیگ قهرمانان نیز به راحتی از سد حریفان گذشتند.
رونالدو در مصاحبه با خبرنگاران ادعا کرد که فرم کنونی تیمش برای پیروزی در ال کلاسیکو مناسب است.
"رئال مادرید کاملا متفاوت با فصل گذشته است. ما این فصل نه در لا لیگا و در لیگ قهرمانان شکست نخورده ایم. ما مقطع فوق العاده ای را سپری می کنیم و این بسیار هیجان انگیز است و من فکر می کنم ما در نوکمپ به پیروزی می رسیم. علاوه بر این، تیم ما بسیار پخته و بالغ است و در بهترین شرایط مقابل بارسا قرار می گیریم."
او همچنین افزود که با هدایت مورینیو، بازیکنان تیم به موفقیتشان ایمان دارند: "او در حال حاضر بهترین مربی دنیاست. او همواره به دنبال پیروزی است و موفقیت ها و جام هایی که به دست آورده، خود به تنهایی گویای همه چیز است.
همه بازیکنان از کار کردن با او لذت می برند. اگرچه او مربی بسیار سخت گیری است اما من وافعا کار کردن با او را دوست دارم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/25