سلام. من نمی تونم از روی pc با کابل روی Wave II چیزی بریزم . هیچ cdای هم نداشته چیکار باید کنم؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
در ضمن می شه روش فارسی نصب کرد؟
سلام. من نمی تونم از روی pc با کابل روی Wave II چیزی بریزم . هیچ cdای هم نداشته چیکار باید کنم؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
در ضمن می شه روش فارسی نصب کرد؟
فریمور بادا 2 برای کشور امارات عریبی با ساپورت زبان فارسی البته فعلا WAVE3 اومده
نماد قدرت ! چه بلوف بزرگ و اغراق آمیزی
برنامه های محدود و پولی ،نصب از اینترنت ، عدم ساپورت زبان فارسی بطور رسمی ، کندی و لگ ....
بنظرم اگه اهل برنامه و گیم هستین و و قتتون براتون اهمیت داره اصلا بهش فکر نکنید حالا هر برندی میخواد باشه
سلام.سلام. من نمی تونم از روی pc با کابل روی Wave II چیزی بریزم .
به روش زیر عمل کنید ببینید میتونید :
settings > connectivity > usb utilities > mass storage
متوجه سوالتون نشدم.هیچ cdای هم نداشته چیکار باید کنم؟
بله،اگه میخواید از بادا 1.2 استفاده کنید میتونید به فریمور jpka1 فلش بزنید.در ضمن می شه روش فارسی نصب کرد؟
اگر هم میخواید از بادا 2 استفاده کنید میتونید به یک فریمور اصلی مثل DDLC2 فلش بزنید و از فایل های فارسی ساز استفاده کنید که در مولتی لودر قرار میدید یا به کاستوم رام فلش بزنید.
تو گوشی من هنگام اتصال برای دانلو از اپس ایمیلی هست که مال من نیست و من رمزشو نمیدونم و میخواهد چیکار بکنم لطفا راهنمایی بکنید .ضروریه
من هرچی میزنم دانلود که میگه نمیشه ..... باید بادا ورژن 2 نصب بشه ..... چیکار کنیم ؟
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
تاریخ ایجاد تاپیک 12-10-2010
خوب دوست عزیز قبلا اون رو خودت زدی که اونجا سیو هست شایدم کسی دیگه زده
اگه چیزی از اون نمی دونی خوب برو از توی تنظیمات اکانت رو پاک کن و یکی جدید بساز
سلام دوست من
ببین شاید ویندوز کامپیوترتان xp است که ویو 2 رو شناسایی نمی کنه
می تونی ازروشی که دوستمون بالا اشاره کرده استفاده کنی
اگه منظورتون بادا هست فقط خوندن روی فریمور های اصلی وگر نه کاستوم رام باید استفاده کنید
بادا 1.2 هم که فارسیش هست
بالاخره این بادا 2 فارسی لعنتی میاد یا نه برای این گوشی؟؟؟؟
هنوز که نیامده
اگه دوست عزیز شما مشکلی دارید و حتمی به فارسی نیاز دارید از کاستوم رام استفاده کنید اگه علاقه داری
من خودم الان از کاستوم رام استفاده می کنم
البته زیاد راضی یستم ولی از هیچی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)