چیزی تو لینک نیست.خرابه
چیزی تو لینک نیست.خرابه
تو گوگل میزدی میاورد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایه این شایعات فکر کنم از یک ایمیل شروع شده باشه
ولی چند روز پیش من تو آرشیو مستنداتم یه مستندی دیدم در مورد مایاها، فکر می کنم مال 4 یا 5 سال پیش بود که من در آن زمان خریده بودم مال کانال هیستوری، تاریخ انتشار این مستند یادم نیست
که دقیقا تقویم این قوم و پیش بینی پایان دنیا را درست در همین تاریخ مورد بحث نشان می داد
نمیدونم شاید یه مشکل یا بحث فرهنگی باشه
یا سیاه یا سفید
حد میانه برای ما وجود نداره
یا کلا موضوع را با برچسب هایی مثل افسانه،شایعه،غیر علمی بودن،توطعه و غیره از رده خارج می کنیم
یا چشم بسته قبولش می کنیم
ولی خیلی از این مستندات در مورد کیسی یا نوستراداموس یا بیگانگان فضایی که توسط شبکه های معروفی تهیه شده، به برسی موضوع با یه رویکرد منطقی می پردازه و بیشتر روایتگر است تا منتقد یا منکر یا قبول کننده
حداقل یه حد میانه در مطبوعات و رسانه های اینها دیده می شه ولی ما یا 0 یا 100 و حد میانه ای برایمان نیست
به نظرتان مشکل از کجاست؟
اصلاح شد.......................
سلام
من که زدم خیر اما یه معلم داریم بدجور اعتقاد داره . همونو دیوونه کرده اینقدر میگه آخر آذر میمیریم و فلان ......
البته خوبه چون اینقدر مهربون شده ، دیگه هم زیاد گیر نمیده فقط میاد از اجدادش مایاها تعریف میکنه .
خدا بیامرزتش .
سلام
پس بالاخره متن فارسي اين خبر منتشر شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-05-2012, 21:57
راستی یکی از دوستام یه چیزی میگفت راجع به اینکه نوستروداموس گفته سه دجال قرار بوده دنیا رو نابود کنن.اولی که ناپلئون بوده ونتونسته ودومی هم که هیتلر بوده واونم نتونسته
حالا کاندیدا ها برای نابودی دنیا اینان:رییس جمهور آمریکا،رییس جمهور چین ویکی دیگه که نابود شد و شکست خوردو نتونست اونم صدام حسین(نفربعدی روهم به خاطر مسائل امنیتی
نمینویسم.)همچین حرفی زدی این آقا یا نه ؟
خبرناگوار در سطح جهانی همیشه از سوی سازمان ها تکذیب میشه.
الف)در صورت درست بودن ; مقامات بدلیل جلوگیری از تشویش و شورش عمومی این کار رو میکنند.
ب)در صورت واقعیت نداشتن هم همینطور.
1-اگر شخصی دارای امکان پویش کامل فضای گرداگرد این سیاره بجهت ردیابی اجرام متقرب هست ;
2-یا دانش کاملا مسلط بر دینامیک کهکشانی داره ;
3-و یا سازنده تقویم مذکور رو میشناسه
بسم الله. بیاد و بطور صد درصد رد و یا صد درصد تایید کنه.
صدام و هیتلر و بقیه ی بروبچ یک چشم بودن؟ تا اونجایی که گفته شده دجال یک چشمه
دومندش اینجور بحثا مربوط به تالار های سیاسی و مذهبی و اینجور چیزا میشه که میتونید تو تالارهاشون بحث کنید.این اپیک به نظر میاد فقط رو بعده علمی متمرکزه
بابا این یه چشم بودن که تابلویه منظور چیه!
نکنه شما توقع دارن یه آدم یه چشم بیاد این کارها رو انجام بده؟
-------------------
یالا حذف کنین دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)