تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 145 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

من عاشق ديالوگهاي اين سريالم- تو اين چند ساله كه تلوزيون نديده بودم اما جمعه شب ها ساعت 10 هر جاشم خودمو به يك تلوزيون ميرسونم

2. 4 کاربر از anahita2002_anahita2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام
    يك سوال مختار براي قيامش از لشكرايران استفاده ميكنه؟ ،آخه هر چي پيش ميره از اين عربها كه آبي گرم نميشه ، يك روز هستند يك روز نيستند دقيقا مثل الان كه نميشه روشون حساب كرد ،
    ايراني ها اون زمان مسلمان شيعه بودند ؟
    يك نكته جالب تر اينكه توي تمام سريال هاي تاريخي كه ساخته شده در همه واقعه هاي مهمش هميشه پاي يك زن درميان است، مثل سريال امام علي كه شهادت امام علي مسبب قطام بود ، سريال امام حسن هم جعده ، حالا اينجا هم براي كشتن مختار خاشعه پيش قدم شده ، زنهاي عرب از مرداشون پيش قدم تر هستند،جالب تر از همه شون شهره لرستاني بود كه يك بار ملت تحريك كرد كه به جنگ نروند و يك بار ديگه سنگ امام حسين به سينه ميزد ،عجب موجوداتي هستند اين عربها

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام
    يك سوال مختار براي قيامش از لشكرايران استفاده ميكنه؟ ،آخه هر چي پيش ميره از اين عربها كه آبي گرم نميشه ، يك روز هستند يك روز نيستند دقيقا مثل الان كه نميشه روشون حساب كرد ،
    ايراني ها اون زمان مسلمان شيعه بودند ؟
    بله. بیشتر یاران مختار از ایرانیان عراق و اون حواشی بود.( مثل مدائن و بصره.)
    نه.اکثر ایرانیانی که داخل کشور زندگی میکردند مسلمان نیز نشده بودند. کلاً از ترس با اعراب کاری نداشتند و عده ای هم به اسلام رو آوردند. ولی به دلیل اینکه فرماندهان جنگ اعراب و ایرانیان از اصحاب حضرت علی نبودند. تا مدت ها ایرانیان مسلمان سنی بودند. ( چون امام علی (ع) معتقد بود که با شمشیر کسی رو نمیشه به دین دعوت کرد. و نه تنها خود در هیچ کدام از کشور گشایی هایی که در زمان خلفای سه گانه حضور نداشتند. بلکه به اصحابشان نیز این اجازه را نمیدادند.)
    با آمدن امام رضا(ع) مردم ایران کم کم با اهل بیت پیامبر آشنا شدند( اگر چه قبل از این هم امام صادق شاگردان ایرانیه زیادی داشت که آنها در ایران تفکرات شیعی را ترویج می کردند) و در زمان پادشاهیه شاه عباس مذهب رسمی شیعه اعلام شد. (حدود 900 سال بعد)
    دیگه بیش از این نمیگم چون احساس میکنم که به این تاپیک مربوط نیست.

5. 7 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قول و قرار بازی در "مختارنامه" هشت سال پیش گذاشته شد

انوشیروان ارجمند بازیگر نقش رفاعه بن شداد در مجموعه "مختارنامه" تاکید کرد وقتی در مجموعه تلویزیونی "معصومیت از دست رفته" بازی می‌کرد با داود میرباقری برای بازی در "مختارنامه" به توافق رسید. به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه تلویزیونی "مختارنامه" به کارگردانی داود میرباقری و تهیه‌کنندگی محمود فلاح جمعه شب‌ها از شبکه یک روی آنتن می‌رود. در این مجموعه که روایتگر زندگی و مبارزات مختار است بازیگران بسیاری ایفای نقش می‌کنند. انوشیروان ارجمند هم ایفاگر نقش رفاعه بن شداد از سران توابین است. به همین دلیل گفتگوی کوتاهی با او داشتیم.
    *خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: در این مجموعه نقش رفاعه بین شداد از سران توابین را بازی می‌کنید. آیا نام میرباقری شما را برای بازی در پروژه "مختارنامه" ترغیب کرد یا خود نقش؟

- انوشیروان ارجمند، بازیگر: وقتی در مجموعه تلویزیونی "معصومیت از دست رفته" بازی می‌کردم با آقای میرباقری قرار گذاشتم زمانی که تولید مجموعه "مختارنامه" شروع شد در خدمت او باشم. بعد از اینکه تولید این پروژه سنگین آغاز شد من هم به قولم عمل کردم و طبق قراری که گذاشته بودیم نقشی را در این مجموعه ایفا کردم.

*یعنی برایتان فرقی نمی‌کرد چه نقشی را بازی می‌کنید؟

- به دلیل اینکه اطلاعاتی درباره تاریخ دارم معمولاً در این نوع آثار هم بازی می‌کنم. از قرار نوع بازی‌ام در این نوع آثار مورد پسند کارگردانان است. برای من انتخاب نقش از درجه اهمیت زیاد برخوردار نیست، بلکه برای ایفای نقش سعی می‌کنم با کارگردانی کار کنم که در قالب‌های مختلف هم سلیقه و همگن باشیم و کارگردان بضاعت صحنه‌ای را برای خلق یک اثر هنری فراهم کند. در واقع این مسئله برایم اهمیت دارد، چون در تاثیرگذاری نقش‌ها هم اثر زیادی دارد.

*معمولاً شما را در آثار تاریخی بیشتر می‌بینیم تا اجتماعی. آیا علاقمند به بازی در آثاریخی هستید؟

- گرچه در این سال‌ها در سریال‌های تاریخی زیادی بازی کردم، ولی این طور نبوده که در آثار دیگر حضور نداشتم. مثلاً در فیلم‌های "محیا"، "دل نمک" و "دوئل" بازی کردم که هر یک از آنها در ژانرهای مختلف بودند و ویژگی‌های خودشان را داشتند. آنچه برایم اهمیت دارد این است که یک قصه خوب را با یک کارگردان خوب کار کنم، فرقی نمی‌کند داستان در زمان گذشته بگذرد یا زمان حال.

سعی می‌کنم با کارگردانی کار کنم که به بازیگران بها می‌دهد تا آنها بتوانند از صمیم قلب نقش را به راحتی ایفا کنند و هنر خودشان را نشان دهند. همیشه به این مسئله در کارهایم توجه کرده‌ام. برای کارهای آتی‌ام هم این تلاش را خواهم کرد.

*قصه مجموعه "مختارنامه" برایتان چه ویژگی‌هایی داشت؟

- این مجموعه روایتگر بخشی از تاریخ صدر اسلام است. وقایعی که بعد از کربلا اتفاق می‌افتد. کارهایی که مختار، توابین و ... انجام می‌دهند و تلاشی که مختار برای برافراشته شدن پرچم حکومت اسلامی می‌کند. نهضت مختار پایدار مانده است. این ویژگی‌ها برایم جذاب بود تا نقش رفاعه بن شداد را بازی کنم.

*با توجه به اینکه در آثار تاریخی مختلف بازی کردید. آیا قبل از بازی در این پروژه مطالعاتی داشتید یا اطلاعات‌تان را به فیلمنامه محدود کردید؟

- ذهن بازیگر مثل کامپیوتر است و طبیعی است وقتی می‌خواهد کار تازه‌ای را شروع کند به مطالعه جدید احتیاج دارد، چرا که در ایفای شخصیتی که برای بازی بر عهده دارد موثر است.

*تاکنون شاهد واکنش‌های متفاوتی به سریال "مختارنامه" بوده‌ایم، اما برخی منتقدان به دیالوگ‌های این مجموعه انتقاد دارند، چرا که از کلماتی استفاده شده که در دهه 80 رایج شده. شما در این باره چه نظری دارید؟

- در اینجا دو نظر وجود دارد. یک نظر این است که از زبان فاخر و یکدست استفاده شود و نظر دیگر آن است که کارگردان با اندکی اغماض و چشم‌پوشی بتواند دین خود را به گونه‌ای ادا کند که بین تماشاگر و تصاویر رابط صمیمانه‌تری برقرار شود. فکر می‌کنم با توجه به نثری که از آقای میرباقری در "امام علی (ع)"، "معصومیت از دست رفته"، "مسافر ری" و ... سراغ داشتم، برای من هم خیلی سخت بود این دیالوگ‌ها را بپذیرم.

فیلمنامه این مجموعه را آقایان بیرانوند و حسن میرباقری نوشتند و آقای میرباقری هم بازنویسی نهایی را انجام داد، شاید داود میرباقری در بازنویسی خواسته به دیدگاه نویسندگان احترام بگذارد و بینندگان هم در این باره با کار ارتباط برقرار کنند. ممکن است برخی هم به این نوع دیالوگ‌ها خرده بگیرند، ولی در مجموع هر دو نظر محترم است.

*تجربه همکاری با داود میرباقری چطور بود؟

- مثل همیشه خوب بود. به نظرم در هر کار تاریخی که انجام می‌شود آقای میرباقری می‌تواند نظری داشته باشد. فکر می‌کنم از نظر افراد صاحب‌نظر در هر کاری می‌توان نهایت استفاده را برد. با توجه به سابقه خوبی که آقای میرباقری دارند می‌توان از نظر او در کارهای تاریخی بهره برد یا در کارهای طنز فاخر از نظر آقای امرالله احمدجو استفاده کرد. افراد صاحب‌نظر وزنه موثری در آثار هستند که می‌توان از تجربه آنها نهایت بهره را برد.

-------------------------------
    گفتگو: فاطمه عودباشی

7. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مختار مگه پسر سردار فاتح ایران نبود؟
    پسر سردار ایرانی کش که در قسمت های اول سریال هم دقیقا همین عبارت در موردش به کار برده شد.
    پس چطور بیشتر یارانش ایرانی بودند و بهش ارادت داشتند؟
    یعنی از پسر کسی که سرزمینشون رو فتح کرده بود و مردانشون رو کشته بود حمایت می کردند؟!

یه نکته دیگه هم اینکه عراق تا زمان حجاج بن یوسف زبان رسمیش فارسی بوده و بسیاری از ساکنانش هم ایرانی بودند کلا قبل از اون بخشی از ایران بوده ولی در سریال همیشه از عبارت عراق عرب استفاده میشه!

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

مختار مگه پسر سردار فاتح ایران نبود؟
    پس چطور بیشتر یارانش ایرانی بودند و بهش ارادت داشتند؟
    یعنی از پسر کسی که سرزمینشون رو فتح کرده بود و مردانشون رو کشته بود حمایت می کردند؟!
    سردار اعراب سعد ابن ابی وقاض ( پدر عمر سعد) بود. و پدر مختار نفر دوم بود.

پسر سردار ایرانی کش که در قسمت های اول سریال هم دقیقا همین عبارت در موردش به کار برده شد.
    تازه خود ابو عبید سقفی(پدر مختار) هم در همین جنگ و توسط ایرانان کشته شده بود. خواهرشم به همین خاطر از ایرانیان متنفر بود.

یه نکته دیگه هم اینکه عراق تا زمان حجاج بن یوسف زبان رسمیش فارسی بوده و بسیاری از ساکنانش هم ایرانی بودند کلا قبل از اون بخشی از ایران بوده ولی در سریال همیشه از عبارت عراق عرب استفاده میشه
    خب منظورشون همینه دیگه! اون منطقه از عراق به مطعلق به اعرابه مد نظره.
    Last edited by molaali; 16-01-2011 at 19:59.

10. 5 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بله. بیشتر یاران مختار از ایرانیان عراق و اون حواشی بود.( مثل مدائن و بصره.)
    نه.اکثر ایرانیانی که داخل کشور زندگی میکردند مسلمان نیز نشده بودند. کلاً از ترس با اعراب کاری نداشتند و عده ای هم به اسلام رو آوردند. ولی به دلیل اینکه فرماندهان جنگ اعراب و ایرانیان از اصحاب حضرت علی نبودند. تا مدت ها ایرانیان مسلمان سنی بودند. ( چون امام علی (ع) معتقد بود که با شمشیر کسی رو نمیشه به دین دعوت کرد. و نه تنها خود در هیچ کدام از کشور گشایی هایی که در زمان خلفای سه گانه حضور نداشتند. بلکه به اصحابشان نیز این اجازه را نمیدادند.)
    با آمدن امام رضا(ع) مردم ایران کم کم با اهل بیت پیامبر آشنا شدند( اگر چه قبل از این هم امام صادق شاگردان ایرانیه زیادی داشت که آنها در ایران تفکرات شیعی را ترویج می کردند) و در زمان پادشاهیه شاه عباس مذهب رسمی شیعه اعلام شد. (حدود 900 سال بعد)
    دیگه بیش از این نمیگم چون احساس میکنم که به این تاپیک مربوط نیست.
    یکی از سخنرانان و مورخین معروف حال حاضر (که احتمالا همگی میشناسینش ولی به جهت احتمال دور شدن از بحث، اسمشو نمیارم) اسناد تاریخی رو آورده بود که در زمان لشگرکشی اعراب به ایران، ایرانیها از قبل با اسلام آشنایی داشتند و قوانین و احکام اسلامی رو به واسطه ی سفرهایی که به عراق انجام میدادند و در بازگشت برای همدیگه بازگو میکردند کاملا میدونستند. از طرفی به خاطر فشارها و جو نسبتا خفقانی که در اواخر دوره ی ساسانی توسط یزدگرد سوم برقرار شده بود، ایرانیها راغب به خلاص شدن از اون وضع از طریق گرویدن به اسلام و تحت پوشش سرزمینهای اسلامی قرار گرفتن نیز بودند. همچنین در زمان دو خلیفه ی اول، سلمان فارسی با کمک حضرت علی (ع) والی شهر مدائن میشه. این انتخاب از اون جهت بوده که سلمان ایرانی بوده و ایرانیهای بسیاری هم در شهر مدائن زندگی میکردند. بدیهیه که سلمان در اون دوره، اسلام ناب و مفهوم شیعه رو تا حدودی برای ایرانیهای مقیم اونجا و با واسطه برای اکثر ایرانیها تبیین میکنه. (خلاصه منظورم اینه که ایرانیها قبل از لشگر کشی اعراب و پس از اون، از طرق دیگه با اسلام و احکامش آشنا بودند). در ادامه ی اسناد این تاریخ نگار معاصر اومده بود که فرمانده هان لشگر عمرخطاب که به ایران میومدند، با کمال تعجب میدیدند که ایرانیها خودشون دارن دسته دسته میان تا اعلام کنند که مسلمون شدن یا میخوان که مسلمون بشن و این در حالیه که در اسلام داریم که از ساکنین غیر مسلمان ساکن در سرزمین اسلامی باید مبلغی پول به طور ماهیانه (یا سالیانه) گرفت و اسم این پول، جزیه هستش و در صورتی که اون گروه نامسلمان، از سرزمینهای اسلامی مهاجرت کنند و بیرون بروند و یا مسلمان شوند، دیگه حکومت اسلامی حق نداره که از اونها جزیه بگیره و از اونجایی که فرماندهان و لشگریان عمرخطاب دنبال پول بودند، به ایرانیها میگفتند که شما لازم نکرده که مسلمون بشید و همون زرتشتی بمونین و به ما جزیه بدین! یعنی منظورش اینه که نه تنها ما ایرانیها در صدر اسلام، دین اسلام رو با اکراه و با زور شمشیر قبول نکردیم، بلکه حتی لشگرکشان و فرماندهان سپاه اعراب هم راضی به مسلمون شدن ایرانیها نبودند چون در باطن و واقعیت دنبال گرفتن پول جزیه از ایرانیها بودند!!
    بنابراین ایرانیها با اعراب کاری نداشتند و از اونها فراری بودند چرا که اعراب به ایرانیها ابتدا انگ نامسلمونی میچسبوندند و بعد میگفتن حالا پول وده

موفق باشین.
    89/10/27

12. 8 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفت‌وگوي فارس با بازيگر نقش «عامر بن مسعود» در سريال مختارنامه؛
    اميري: پيش از اينكه كاهن معبد آمون شوم، حاكم كوفه شدم

خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «عامر بن مسعود» گفت: حضورم در سريال «مختارنامه» به چند سال قبل و پيش از بازي در مجموعه «يوسف پيامبر(ع)» برمي‌گردد.

عباس اميري كه نقش عامر بن مسعود را در مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» به كارگرداني «داوود ميرباقري» ايفا مي‌كند، در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: كار با آقاي ميرباقري لذت‌بخش است و براي من افتخاري است تا در كارهاي خوب ايشان حضور داشته باشم.
    وي ادامه داد: نقش «عامر بن مسعود» پيشنهاد آقاي ميرباقري به من بود كه پذيرفتم و براي ايجاد شناخت كافي از اين شخصيت، صحبت‌هايي با آقاي ميرباقري داشتم و با كمك او به آگاهي لازم رسيديم.
    اميري درباره استقلال بازيگران در ارائه ديالوگ‌ها نيز اظهارداشت: «مختارنامه» ديالوگ‌هاي بسيار خوبي دارد. اصولا در كارهاي تاريخي، براي نگارش ديالوگ‌ها تحقيقات بسياري انجام مي‌شود و نظرات صاحب‌نظران در آنها اعمال شده و ما كاملا مطابق نظر آقاي ميرباقري كار كرديم.
    او كه پيش از اين بازي در نقش كاهن معبد آمون در سريال يوسف پيامبر(ع) را در كارنامه خود دارد، درباره ديالوگ‌هاي سريال كه تلفيقي از ادبيات كتابي و ادبيات عامي است، تصريح كرد: پيرامون چنين مساله‌اي، خود آقاي ميرباقري نظرات جامع‌تري نسبت به مساله دارد و خودش صاحب‌نظر است، حتما او صلاح ديده كه ديالوگ‌هااين طور باشد.
    وي با بيان اينكه من در دو قسمت سريال «مختارنامه» حضور داشتم كه يك قسمت آن باقي مانده است، عنوان داشت: ابتدا يك نقش ديگر پيشنهاد شده بود كه با نظر آقاي ميرباقري عوض شد. اين كار خيلي قديمي است و پيش از سريال يوسف پيامبر در آن بازي كرده‌ام. مدت زيادي گذشته بود و جزيات كارم يادم رفته بود كه با ديدن قسمت هفته جاري خاطراتش برايم زنده شد.
    اميري همچنين در پاسخ به اين سوال كه بازيگران معروف و چهره علاقه دارند در نقش‌هاي طولاني ديده شوند، چرا «مختارنامه» فاقد اين ويژگي است و جمع كثيري از بازيگران شاخص سينما و تلويزيون در آن حضور يافته‌اند؟ گفت: «مختارنامه» اثر بسيار خوبي است و همه كارهاي آقاي ميرباقري خوب هستند، بازيگران خوبي نيز در آن حضور دارند.نقش‌هاي كوتاه كليدي هستند و ديده مي‌شوند و واقعا نقش هستند. آقاي ميرباقري نيز بر اين امر اصرار دارند و در نتيجه كار موفق مي‌شود. خلاف بقيه كارها كه براي نقش‌هاي كوتاه از بازيگران معمولي استفاده مي‌كنند كه ضربه بزرگي به كار مي‌زند، اما آقاي ميرباقري هيچ وقت از اين اشتباه‌ها نمي‌كند.
    وي درباره ترجيحش براي حضور در آثار تاريخي يا اجتماعي گفت: من فعلا بعد از حضور در كلاه پهلوي و حضور در يك تله فيلم، به دليل نامساعدي حالم در حال استراحت هستم ولي انتخاب نقش‌هايم بستگي به نوع كار دارد، كارهاي خوب تاريخي را مي‌پذيرم اما به دليل بالا رفتن سن و سختي حضور در آثار تاريخي، اخيرا كمي به سمت آثار اجتماعي متمايل شده‌ام.

14. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

16 هزار نفر عكس‌هاي «مختارنامه» را تماشا كردند

نمايشگاه عكس مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» با پشت سر گذاشتن 23 روز، ميزبان 15960 بازديدكننده بوده است.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، اين نمايشگاه كه به كوشش مسعود پاكدل ـ عكاس مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» ـ در لابي تالار وحدت و در بخش جنبي اجراي نمايش «يك دامان ماه و ستاره» برپا شده، با ثبت 15960بازديدكننده در 23 روز، شاهد حضور كم‌ نظير علاقمندان و هنرمندان بوده است.
    نمايشگاه عكس «مختارنامه» از چهارم دي ماه در تالار وحدت برپا شده و 72 تابلو عكس از صحنه‌ها و پشت صحنه‌هاي اين مجموعه را دربرمي‌گيرد.
    روابط عمومي و امور بين‌الملل بنياد رودكي گزارش داد: نمايشگاه تا 10 بهمن ماه در تالار وحدت داير و همه روز از ساعت 15 تا 21 ميزبان بازديدكنندگان خواهد بود.

16. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

از این سریال انتظار نداشتم که همچین گافی بده !

یادمه که معلم دین و زندگی ما ( ترجیحا آخوند ! ) یک ظهر گرم و طاقت فرسا سر نماز جمعه گفت که : فلسفه ی اینکه وقتی داریم نماز میخونیم و به آخرش ( سلام ... ) رسیدیم ، موقع سلام دادن ا... اکبر میگیم و سرمون رو به سمت میکنیم ، بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت مخالف میکنیم و بعد یه ا... اکبر دیگه میگیم و سرمون رو به سمت دیگه میکنیم ، منشا این کار صحرای کربلا و هنگامی که امام حسین در هنگام تیر باران دشمن داشت نماز میخوند هست که امام حسین با هر ا... اکبر به اطرافش نگاه میکرد تا تعداد شهدا و مقدار هجوم دشمن رو تخمین بزنه و ببینه که چند نفر زنده موندند ...

و اما گاف سریال !

در قسمت 7 سریال در دقیقه ی 50 ( اونجایی که مسلم بن عقیل نماز جماعت به جا میاره و ... )
    داریم :

عکس یک :

عکس دو :

عکس سه :

حالا سوال اصلی : اون موقع که هنوز امام حسین این کار رو نکرده بود که این کار باب بشه ، چیجوری مسلم این حرکت رو انجام داد ؟

موفق باشید !

18. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •