در مورد هندلینگ ماشینا با شما موافقم اصلا جالب نیست یه اشاره میکنی کلا میره لاین مخالف![]()
در مورد هندلینگ ماشینا با شما موافقم اصلا جالب نیست یه اشاره میکنی کلا میره لاین مخالف![]()
اگه اشتباه نکنم از تو دفترچه باید محل اداره پلیس رو مشخص کنی و بری اونجا.
رفتم اونجا خبری نبود
شما با این گرافیک داری بازی میکنی یا تو عکس اینجوریه ؟
دوستان من تو مرحله The Studio Secretary Murder گیر کردم اونجا که میره Levine's Liquor Store باید 3 تا سوال بپرسی که برا من فقط 2 تا می پرسه و تموم میشه کسی می دونه مشکل ار جیه؟
کیفیت عکس اینجوریه![]()
نه شهرش مرده بود من میزاشتم رفیقم همش برونه![]()
اگه کسي باشيد که يه مقدار به کارآگاهي و بررسي صحنه جرم و ريط دادن اشيا به هم و اينجور چيزا علاقه داشته باشيد
و خودتونو با بازي همراه کنيد،و صد البته زبان انگليسي رو هم در سطح عالي بلد باشيد و داستان و ديالوگهاي بازي رو خيلي خوب بفهميد،اين بازي يکي از لذت بخش ترين بازيهاي دنيا براتون خواهد بود.ضمنا بعضي وقتا يه سري ديالوگاي خيلي جالب و بامزه هرچند بي ربط به داستان بازي بين کاراکترا رد و بدل ميشه که به جذابيت بازي کمک ميکنن.
هرچند نباید یه سری مشکلاتی که بازی داشت رو هم نادیده گرفت،مثلا کنترل ماشینش زیاد جالب نبود و اون معمای شعر هم دیگه کمی خسته کننده شده بود هی باید از اینجا میرفتی اونجا....
ولی در مجموع بازی واقعا،بازی بی نظیر و زیبایی بود.
Last edited by NIMA 36; 27-11-2011 at 16:48.
منم همینطورنه شهرش مرده بود من میزاشتم رفیقم همش برونه
اگه اینطوری باشیم که همه ی بازیا برامون لذت بخشهزبان انگليسي رو هم در سطح عالي بلد باشيد و داستان و ديالوگهاي بازي رو خيلي خوب بفهميد،اين بازي يکي از لذت بخش ترين بازيهاي دنيا براتون خواهد بود![]()
Last edited by 3Dmajid; 27-11-2011 at 17:58.
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟ اونوخ خارجیا از همه بازیا لذت میبرن حتی از بازیای داغون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)