من قبلا با روزانه با ۲۳۰ دانلود میکردم ولی الان بیشتر از ۶۰ نمی شه
برای چی اینطوری شده؟ جالبه هنوز downstream خطم رو ۲ مگابیته ولی سرعتم بیشتر از۰ ۶ نمیشه.
آیا دلیل خاصی داره؟
من قبلا با روزانه با ۲۳۰ دانلود میکردم ولی الان بیشتر از ۶۰ نمی شه
برای چی اینطوری شده؟ جالبه هنوز downstream خطم رو ۲ مگابیته ولی سرعتم بیشتر از۰ ۶ نمیشه.
آیا دلیل خاصی داره؟
اگه بخواد درست بشه تا چند روز دیگه میشه. این چیزا رو هم میگن بلکه چند تا مشتری وسوسه بشن و از صبا نرن!!
باور نکنید![]()
آقا از قدیم گفتند سزای گران فروش نخریدن هست حالا سزای حقه باز نخریدن هست من که الان چند روز هست جمع کردم رفت پی کارش خلاص این isp همه را مسخره خودش کرده الان در کل چند وقت بود البته چند وقت که چه ارز کنم مثلا پارسال آمدند شارژ 3 ماه را اجباری کرد بعد هم یک قانون دیگر هم پیاده کرده بودند که شما اگر 1 هفته از سرویس استفاده نمی کردید خط را جمع می کردند این آخری ها هم که همیشه قطعی داشت سرعت روزانه هم که نصف شده بود شبانه هم که ... توش رفت حالا به فرض هم شبانه درست شود که نمی شود خدا می داند دوباره چه حقه بازی کنند من این را برای آن دسته از دوستانی که برای جمع آوری خط خود در شک و تردید هستند گفتم چون خودم هم الان نزدیک 6 ماه بود که می خواستم جمع کنم اما دودل بودم جمع کردم و خلاص.
آقا من اصلا دی سی نمی کنم و راس ساعت 7:3 قطع میشه
کی میگه تا 4 بعد از ظهر وصله
بچه گیر آوردیااااا![]()
بجاش از کجا اینترنت گرفتی شما؟
مسخره لعنتی چرا درست نمیشی
کلی اکانت رپید هات و.. خریدم نمی تونم دانلود کنم زمانشم داره تموم میشه
دوباره کارت --- را باید راه بندازم
کی میگه?!؟ من میگم! فقط امیدوارم کارمند صبانت نباشی که همینم ازمون بگیری!
اینم مدرک
چون مال شما قطع میشه پس مال همه باید قطع شه?!؟
Last edited by Penryn; 30-09-2010 at 06:03.
بابا کارمند صبانت چیه؟
همشون نوکر من هستن
به منم تو pm بگو دمت گرم
از خرس یه مو هم کندن باز غنیمته
منتطرما
یا بیا تو یاهو behrooz_noble
مرسی
راست گفتی!درست سر 24 ساعت قطع شد!
---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
گفتم ارزش برقی که مصرف میشه و سیستمت که مستهلک میشه خیلی بیشتره.اینکارم کردم محض فقط امتحان.گفتم که.... با سرعت 8-10 اصلاً ارزش ندارهاز خرس یه مو هم کندن باز غنیمت
بابا جان من نوت بوک دارم همیشه 24 ساعته روشنهاستهلاک برای نوت بوک معنی ندارد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)