تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 252 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده، كارشناس باتجربه داوري كشور در مورد شائبه‌هاي داوري در بازي استقلال و شاهين گفت: در اين مسابقه 3 اتفاق در محوطه جريمه دو تيم در نيمه اول رخ داد. در صحنه اول مدافع شاهين بوشهر با يك شارژ ناشيانه، اميدروانخواه را با خطا متوقف كرد كه اين صحنه يك پنالتي واضح و آشكار بود.
    وي ادامه داد: صحنه دوم مربوط به اتفاقي بود كه بين فيليپ آلوز و بازيكن شاهين در محوطه جريمه استقلال رخ داد. در اين صحنه بازيكن شاهين بوشهر مرتكب بي‌احتياطي شد و بازيكن استقلال مرتكب كوچك‌ترين خطايي نشد و ادامه بازي بهترين تصميمي بود كه گرفته شد.
    نصيرزاده افزود: سومين صحنه شاهكار سعيد بخشي‌زاده بود. فرهاد مجيدي هرچند در ابتدا در بيرون محوطه جريمه پيراهنش توسط آل‌نعمه كشيده شد ولي اين صحنه به اصطلاح يك خطاي كش‌دار بود و در اين صحنه‌ها لحظه آخر محاسبه مي‌شود و اين خطا كاملا در درون محوطه به انجام رسيد و اعلام پنالتي صددرصد درست و بدون اشكال بود.
    وي در انتها گفت: من به عنوان يك كارشناس آنچه را كه ديدم و با لحاظ رعايت عدالت و حقيقت گفتم و به برخي از اظهارنظرهاي غيرمسئولانه افراد در هر جايگاهي كه باشند كاري ندارم. سعيد بخشي‌زاده در اين مسابقه حتي كوچك‌ترين اشتباهي را نداشت و به لحاظ امتياز داوري بايد بالاترين نمره داوري به او اختصاص يابد
    پای آلوز تا شونه بازیکن شاهین اومده بالا و عین ضربات تکواندو خورده به طرف...عجیبه این خطا نیست؟!!
    دروازه بان و دفاع استقلال خوردن بهم داور خطای بازیکن شاهین رو گرفت.لابد تو این صحنه بازیکن شاهین از جادو استفاده کرد و اون دو تا رو کوبوند به هم!!!!
    Last edited by وین رونی; 13-11-2010 at 15:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

پای آلوز تا شونه بازیکن شاهین اومده بالا و عین ضربات تکواندو خورده به طرف...عجیبه این خطا نیست؟!!
    دروازه بان و دفاع استقلال خوردن بهم داور خطای بازیکن شاهین رو گرفت.لابد تو این صحنه بازیکن شاهین از جادو استفاده کرد و اون دو تا رو کوبوند به هم!!!!
    ندیدی حل داد؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من بعيد ميدونم نصيرزاده اين حرفارو زده باشه
    چون براي بعضي صحنه ها ديگه نيازي به كارشناس نيست
    اگه اينجوري باشه بايد بگيم كه نصيرزاده خودشو زير سوال برده
    خطاي كشدار رو نفهميدم اين ديگه چه صيغه ايه؟
    بارها ديدم توي بازيهاي بزرگ طرف پيراهن بازيكن رو كشيده 10 متري رفتن بعد داور توپ رو آورده همونجايي كه خطا شروع شده كاشته
    من يه پرسپوليسيم جداي از اين چند بازي كه پرسپوليس از داوري ضربه خورده
    ولي اگه منصف باشيم
    استقلال و پرسپوليس خيلي اوقات به راحتي سر تيماي شهرستاني رو بريدن و آب از آبم تكون نخورده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من بعيد ميدونم نصيرزاده اين حرفارو زده باشه
    چون براي بعضي صحنه ها ديگه نيازي به كارشناس نيست
    اگه اينجوري باشه بايد بگيم كه نصيرزاده خودشو زير سوال برده
    خطاي كشدار رو نفهميدم اين ديگه چه صيغه ايه؟
    البته جناب نصیرزاده اگه بلطف یه سری برنامه های تلویزیونی نبود هرگز به این جایگاه نمیرسید...توی همون برنامه ها هم کم سوتی نمیده!

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

استيلي: پنالتي‌ها روي نتيجه تاثير گذاشت
    خبرگزاري فارس: سرمربي شاهين بوشهر گفت: پنالتي‌هايي كه داور براي استقلال گرفت روي نتيجه تاثير گذاشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از باخت 2 بر يك مقابل استقلال اظهار داشت: يكي از بازي‌هاي خوب ليگ را برگزار كرديم اما متاسفانه داوري روي نتيجه خيلي تاثيرگذار بود. اشتباهات داوري زياد بود. فكر كنم كارشناسان هم گفتند كه پنالتي‌ها درست نبود. يك پنالتي روي امجد شكوه‌مقام در نيمه اول رخ داد. بخشي‌زاده جو بازي را به هم زد اما با اين وجود بازيكنان كوچكترين اعتراضي به او نداشتند.
    وي افزود: در نيمه دوم با دو جابجايي و تغيير تاكتيك به ميدان رفتيم. از فوتبال تيمم خيلي راضي هستم. ما هر هفته همين طور بازي مي‌كنيم و امروز هم مقابل استقلال با اين همه تماشاگر همان طور بوديم.

استيلي تصريح كرد: شرمنده مردم بوشهر هستيم. به شاگردانم هم گفتم 800 كيلومتر آمده‌ايم كه نتيجه بگيريم. معتقدم حق‌مان در اين بازي مساوي هم نبود و بايد مي‌برديم. اميدوارم هفته‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
    استيلي با بيان اينكه برخي از شاگردانش بعد از اين بازي در حال گريه بودند، افزود: شايد در هيچ ليگ برتري چنين چيزهايي نبينيد چون آنها به حق‌شان در فوتبال و حداقل در اين بازي نرسيدند. به مربيان استقلال هم تبريك مي‌گويم و راضي هستيم به رضاي خدا.

سرمربي شاهين در مورد اينكه پرويز مظلومي گفته تقصير مهاجمان شاهين بود كه گل نزدند نه داور،‌ تاكيد كرد: بله درست است اما پنالتي‌هايي كه گرفته شد به داور ربط داشت. اين كه ما گل نزديم مشكل شاهين است اما پنالتي‌ها باعث تاثيرگذاري روي نتيجه شد ضمن اينكه شاهين موقعيت‌هايي كه داشت فقط از خط حمله نبود. خط هافبك ما موقعيت سازي كرد پس همه چيز تقصير خط حمله نيست.
    وي درباره بازي در جام حذفي مقابل استقلال عنوان كرد:‌ اميدوارم در آن بازي بهتر باشيم و ببريم. بازيكنان در اين ديدار تجربه خوبي كسب كردند.
    استيلي در مورد اينكه با اين باخت در لبه تيغ قرار گرفت، گفت: من دست مديران تيم را باز گذاشتم. ما فوتبال خوبي در اين 4 هفته ارائه كرديم ولي من هم از نتيجه‌گيري راضي نيستم. مردم هم ديدند كه تيم من چه طور بازي كرد اما فوتبال ما نتيجه‌گرا است. به هر حال فعلا قرارداد دارم و در اين تيم هستم.

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

با حضور سکو برت مدافع مياني اهل مالي در هيات فوتبال استان تهران قرارداد اين بازيکن با تيم فوتبال پرسپوليس به طور رسمي ثبت شد.

به گزارش ايسنا، بعدازظهر امروز (شنبه) سکو برت پس از انجام جلسه نهايي با حبيب کاشاني، به همراه منصور بيک محمدلو مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس به هيات فوتبال رفت تا قرارداد نهايي خود را با اين باشگاه به ثبت برساند.

به موجب قرارداد ميان باشگاه پرسپوليس و سکو برت، اين بازيکن تا پايان فصل لباس پرسپوليس را به تن خواهد داشت.

برت مي‌تواند در صورت صلاحديد کادر فني پرسپوليس در بازي آينده سرخ پوشان در جام حذفي به ميدان برود.

**پيام تبريك كاشاني به مناسبت نايب قهرماني ذوب آهن

سرپرست باشگاه پرسپوليس در پيامي،‌ كسب عنوان نايب قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را به مدير عامل، مجموعه باشگاه ذوب آهن، مردم اصفهان و فوتبالدوستان ايراني تبريك گفت.

در پيام كاشاني به اصغر دليلي مدير عامل باشگاه ذوب آهن اصفهان آمده است: تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان نماينده‌اي شايسته براي فوتبال ايران در رقابت‌هاي سخت و نفس گير ليگ قهرمانان آسيا بود و نتيجه ديدار فينال،‌ ذره‌اي از شايستگي‌هاي اين تيم نمي‌كاهد.

تلاش قابل تقدير مجموعه باشگاه ذوب آهن از مديريت محترم باشگاه تا كادر فني با دانش اين تيم به رهبري منصور ابراهيم زاده و بازيكنان پرتلاش اين تيم،‌ گواه پيروزي ذوب آهن فارغ از نتيجه به دست آمده در ديدار نهايي است.

اطمينان دارم با درايت جنابعالي و كادر فني اين تيم، ‌ذوب آهن مي‌تواند در آينده‌اي نزديك،‌ به موفقيت‌هاي بيشتري دست يابد.

لازم مي‌دانم از طرف باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس)، هواداران پرشور اين باشگاه،‌ كادر فني و بازيكنان،‌ كسب عنوان نائب قهرماني آسيا را به مجموعه شايسته ذوب آهن، مردم خوب اصفهان و فوتبال‌دوستان ايراني تبريك گفته و آرزوي موفقيت روزافزون برا‌ي‌تان داشته باشم.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

جفت پنالتی ها استقلال درست بود یه پنالتی هم باید برای شاهین می گرفت که نگرفت

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزیز همون طوری که گفتید این میشه خطای کف پا
    پس یه ضربه آزاد غیر مستقیم نه پنالتی
    در ضمن دوستانی که نصیرزاده رو قبول ندارن کدوم کارشناس داوری رو قبول دارن انوقت!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

گل دوم سئونگ نام . تا الان سوراخ شدن كه . ببينيم مي تونن دو گل رو جبران كنن
    وجهه ذوب اهن رو هم ديديم !!!
    3 تا خوردن 4 تا هم نخوردن ..

خلعتبري : خدا امروز با ذوب آهنه !!! پاي دين رو مي كشن تو فوتبال . عرضه دارين با توانايي خودتون تيم كره رو ببريد .

تو ايران پر از لابي بازيه . امسال فدراسيون ببين چه تيمي رو قهرمان مي كنه
    تاپيك رو پر از اسپم‌هاي الكي خودت نكن . اگه مي خواي بحث كني بيا تو پيام خصوصي جوابتو بدم .

اين دو تا شكلك در جواب شكلك هات !!
    همين پست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ناظر انجمن اینترنت و خبر های IT كه بياد بگه ذوب آهن وجهه داره !!! سه تا گل خوردن 4 تا هم نخوردن !! وجهه داره

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------

اون هم قبول مي كني . پشت پرده يه چيز ديگست كه بي خبري
    بعد يه سري ميگن ذوب آهن وجهه داره !!! ذوب آهن اگه رسيده به اينجا توانايي خودش بوده !!

خبر ندارن تو ايران لابي بازي مي شه

ساده لوح ها كه از هيچي خبر ندارن
    ...

تکرار جنجال
    تکرار نوشته نامربوط (حذف)
    تکرار لحن نامناسب

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رعایت کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز همون طوری که گفتید این میشه خطای کف پا
    پس یه ضربه آزاد غیر مستقیم نه پنالتی
    در ضمن دوستانی که نصیرزاده رو قبول ندارن کدوم کارشناس داوری رو قبول دارن انوقت!!!
    دوستمون درست میگه ضربه غیر مستقیم داره نه پنالتی...
    من خودم استقلالیم ولی خدایی حقمون برد نبود!
    آخر بازی اشکشون دراومد!شاهینی ها میگم

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

...

تکرار جنجال
    تکرار نوشته نامربوط (حذف)
    تکرار لحن نامناسب

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رعایت کنید.
    به روي چشم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •