پای آلوز تا شونه بازیکن شاهین اومده بالا و عین ضربات تکواندو خورده به طرف...عجیبه این خطا نیست؟!!
دروازه بان و دفاع استقلال خوردن بهم داور خطای بازیکن شاهین رو گرفت.لابد تو این صحنه بازیکن شاهین از جادو استفاده کرد و اون دو تا رو کوبوند به هم!!!!
پای آلوز تا شونه بازیکن شاهین اومده بالا و عین ضربات تکواندو خورده به طرف...عجیبه این خطا نیست؟!!
دروازه بان و دفاع استقلال خوردن بهم داور خطای بازیکن شاهین رو گرفت.لابد تو این صحنه بازیکن شاهین از جادو استفاده کرد و اون دو تا رو کوبوند به هم!!!!
Last edited by وین رونی; 13-11-2010 at 15:48.
ندیدی حل داد؟
من بعيد ميدونم نصيرزاده اين حرفارو زده باشه
چون براي بعضي صحنه ها ديگه نيازي به كارشناس نيست
اگه اينجوري باشه بايد بگيم كه نصيرزاده خودشو زير سوال برده
خطاي كشدار رو نفهميدم اين ديگه چه صيغه ايه؟
بارها ديدم توي بازيهاي بزرگ طرف پيراهن بازيكن رو كشيده 10 متري رفتن بعد داور توپ رو آورده همونجايي كه خطا شروع شده كاشته
من يه پرسپوليسيم جداي از اين چند بازي كه پرسپوليس از داوري ضربه خورده
ولي اگه منصف باشيم
استقلال و پرسپوليس خيلي اوقات به راحتي سر تيماي شهرستاني رو بريدن و آب از آبم تكون نخورده
البته جناب نصیرزاده اگه بلطف یه سری برنامه های تلویزیونی نبود هرگز به این جایگاه نمیرسید...توی همون برنامه ها هم کم سوتی نمیده!![]()
استيلي: پنالتيها روي نتيجه تاثير گذاشت
خبرگزاري فارس: سرمربي شاهين بوشهر گفت: پنالتيهايي كه داور براي استقلال گرفت روي نتيجه تاثير گذاشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از باخت 2 بر يك مقابل استقلال اظهار داشت: يكي از بازيهاي خوب ليگ را برگزار كرديم اما متاسفانه داوري روي نتيجه خيلي تاثيرگذار بود. اشتباهات داوري زياد بود. فكر كنم كارشناسان هم گفتند كه پنالتيها درست نبود. يك پنالتي روي امجد شكوهمقام در نيمه اول رخ داد. بخشيزاده جو بازي را به هم زد اما با اين وجود بازيكنان كوچكترين اعتراضي به او نداشتند.
وي افزود: در نيمه دوم با دو جابجايي و تغيير تاكتيك به ميدان رفتيم. از فوتبال تيمم خيلي راضي هستم. ما هر هفته همين طور بازي ميكنيم و امروز هم مقابل استقلال با اين همه تماشاگر همان طور بوديم.
استيلي تصريح كرد: شرمنده مردم بوشهر هستيم. به شاگردانم هم گفتم 800 كيلومتر آمدهايم كه نتيجه بگيريم. معتقدم حقمان در اين بازي مساوي هم نبود و بايد ميبرديم. اميدوارم هفتههاي آينده نتيجه بگيريم.
استيلي با بيان اينكه برخي از شاگردانش بعد از اين بازي در حال گريه بودند، افزود: شايد در هيچ ليگ برتري چنين چيزهايي نبينيد چون آنها به حقشان در فوتبال و حداقل در اين بازي نرسيدند. به مربيان استقلال هم تبريك ميگويم و راضي هستيم به رضاي خدا.
سرمربي شاهين در مورد اينكه پرويز مظلومي گفته تقصير مهاجمان شاهين بود كه گل نزدند نه داور، تاكيد كرد: بله درست است اما پنالتيهايي كه گرفته شد به داور ربط داشت. اين كه ما گل نزديم مشكل شاهين است اما پنالتيها باعث تاثيرگذاري روي نتيجه شد ضمن اينكه شاهين موقعيتهايي كه داشت فقط از خط حمله نبود. خط هافبك ما موقعيت سازي كرد پس همه چيز تقصير خط حمله نيست.
وي درباره بازي در جام حذفي مقابل استقلال عنوان كرد: اميدوارم در آن بازي بهتر باشيم و ببريم. بازيكنان در اين ديدار تجربه خوبي كسب كردند.
استيلي در مورد اينكه با اين باخت در لبه تيغ قرار گرفت، گفت: من دست مديران تيم را باز گذاشتم. ما فوتبال خوبي در اين 4 هفته ارائه كرديم ولي من هم از نتيجهگيري راضي نيستم. مردم هم ديدند كه تيم من چه طور بازي كرد اما فوتبال ما نتيجهگرا است. به هر حال فعلا قرارداد دارم و در اين تيم هستم.
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
با حضور سکو برت مدافع مياني اهل مالي در هيات فوتبال استان تهران قرارداد اين بازيکن با تيم فوتبال پرسپوليس به طور رسمي ثبت شد.
به گزارش ايسنا، بعدازظهر امروز (شنبه) سکو برت پس از انجام جلسه نهايي با حبيب کاشاني، به همراه منصور بيک محمدلو مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس به هيات فوتبال رفت تا قرارداد نهايي خود را با اين باشگاه به ثبت برساند.
به موجب قرارداد ميان باشگاه پرسپوليس و سکو برت، اين بازيکن تا پايان فصل لباس پرسپوليس را به تن خواهد داشت.
برت ميتواند در صورت صلاحديد کادر فني پرسپوليس در بازي آينده سرخ پوشان در جام حذفي به ميدان برود.
**پيام تبريك كاشاني به مناسبت نايب قهرماني ذوب آهن
سرپرست باشگاه پرسپوليس در پيامي، كسب عنوان نايب قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را به مدير عامل، مجموعه باشگاه ذوب آهن، مردم اصفهان و فوتبالدوستان ايراني تبريك گفت.
در پيام كاشاني به اصغر دليلي مدير عامل باشگاه ذوب آهن اصفهان آمده است: تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان نمايندهاي شايسته براي فوتبال ايران در رقابتهاي سخت و نفس گير ليگ قهرمانان آسيا بود و نتيجه ديدار فينال، ذرهاي از شايستگيهاي اين تيم نميكاهد.
تلاش قابل تقدير مجموعه باشگاه ذوب آهن از مديريت محترم باشگاه تا كادر فني با دانش اين تيم به رهبري منصور ابراهيم زاده و بازيكنان پرتلاش اين تيم، گواه پيروزي ذوب آهن فارغ از نتيجه به دست آمده در ديدار نهايي است.
اطمينان دارم با درايت جنابعالي و كادر فني اين تيم، ذوب آهن ميتواند در آيندهاي نزديك، به موفقيتهاي بيشتري دست يابد.
لازم ميدانم از طرف باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس)، هواداران پرشور اين باشگاه، كادر فني و بازيكنان، كسب عنوان نائب قهرماني آسيا را به مجموعه شايسته ذوب آهن، مردم خوب اصفهان و فوتبالدوستان ايراني تبريك گفته و آرزوي موفقيت روزافزون برايتان داشته باشم.
جفت پنالتی ها استقلال درست بود یه پنالتی هم باید برای شاهین می گرفت که نگرفت
دوست عزیز همون طوری که گفتید این میشه خطای کف پا
پس یه ضربه آزاد غیر مستقیم نه پنالتی
در ضمن دوستانی که نصیرزاده رو قبول ندارن کدوم کارشناس داوری رو قبول دارن انوقت!!!
...
تکرار جنجال
تکرار نوشته نامربوط (حذف)
تکرار لحن نامناسب
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رعایت کنید.
دوستمون درست میگه ضربه غیر مستقیم داره نه پنالتی...
من خودم استقلالیم ولی خدایی حقمون برد نبود!
آخر بازی اشکشون دراومد!شاهینی ها میگم
به روي چشم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)