باید بسازیم دیگه 400 هزار تومن پول یه بلوری پلیر 300 دلاری دادم حتی از منو هم اینترنت تیوی رو کامل برداشتن بعد تو تبلیغاتش هم زدن داره
باید بسازیم دیگه 400 هزار تومن پول یه بلوری پلیر 300 دلاری دادم حتی از منو هم اینترنت تیوی رو کامل برداشتن بعد تو تبلیغاتش هم زدن داره
Last edited by qazplm; 22-02-2011 at 22:56.
-والا من كه دليلي نميبينم
-اميدوارم مورد ديگه اي باشه و راه ديگري داشته باشه نه اينكه حذف شده باشه
-شاهين جان چيكار كردي شما؟فعال شد؟
سلام ابی جان خوبی؟علتش که کم میام رو خودت بهتر میدونی از وقتی که c7000رو سوزوندم دیگه حتی دنبال آپدیتش هم نمیرم چه برسه به این کارا(اینترنت و وای فای و...)
بله پلیر این قابلیت رو داره ولی یک دونه بیشتر وای فای نداره!اشکالی نداره من که استفاده ای ازش ندارم تا وقتی که یه گوشی سامسونگ بگیرم که از آل شیر پشتیبانی کنه![]()
-مرسي مهدي جان خوبيم خدا روشكر
-هنوز C7000 رو درستش نكردي؟
-ببر رديفش كن حيفه![]()
بله 10روز بعدش درستش کردم چون گارانتی داشت برام مجانی هم در اومد![]()
-خدا رو شكر چه عجب خيري رسيد از گارانتي بالاخره
-اميدوارم گوشي مورد نظرت رو با سيستم مورد نظر تهيه كني ولذتش رو ببري
والا من اومدم تست کنم این روش رو اولش که خانواده داشتن این جومونگ باده ، امپراطوره آهنه چیهاون
رو داشتن می دیدن دیگه اجازه ندادن (بدبختی اینه دیگه کسی اصلا سمت تلویزیون قبلی هم نمیره)
بعدشم که اومدیم انجام بدیدم فوتبال شروع شد بدش گفتم یه لحظه بذارید من یه تست کنم
ریختن روم که بذار یه روز بگذره بعد بزن این تلویزیون رو خرابش کناز این حرفا
حالا فردا یارو هم میخواد از طرف VIP بیاد گفتم بذارم همون فردا اگه یارو گفت نمیشه از این حرفا جلوی خودش همین روش رو انجام بدم
حالا امیدوارم این تیونر کامل حذف نشده باشه چون من حتی 1% هم باکس فکر نکرده بودم![]()
-اميدوارم اينطور نباشهحالا فردا یارو هم میخواد از طرف VIP بیاد گفتم بذارم همون فردا اگه یارو گفت نمیشه از این حرفا جلوی خودش همین روش رو انجام بدم
حالا امیدوارم این تیونر کامل حذف نشده باشه چون من حتی 1% هم باکس فکر نکرده بودم![]()
به نام خدا
سلام دوستان
تلویزیون ال ای دی سامسونگ 46 اینچ که سه بعدی نباشه ولی تیونر دیجیتال داشته باشه رو بهم معرفی کنید مدلش و...
سری 6 6260 یا 6960
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)