نمیدونم دقت کردین یا نه ولی در معما های the truth عکس هایی از محمد مصدق و اعتراضات خیابانی ان زمان ایران بر ضد دکتر محمد مصدق در یکی از معما ها هست.
عکس هایی که مثلا نشون میده که شاه به تعدادی افراد پول داده بوده تا ضد مصدق شعار بدن
نمیدونم دقت کردین یا نه ولی در معما های the truth عکس هایی از محمد مصدق و اعتراضات خیابانی ان زمان ایران بر ضد دکتر محمد مصدق در یکی از معما ها هست.
عکس هایی که مثلا نشون میده که شاه به تعدادی افراد پول داده بوده تا ضد مصدق شعار بدن
دوستان اگه بازی به پایان برسه ، من شنیدم دیگه به اساسین ها (نیروهای کمکی)دسترسی نداریم ؟
درسته ؟
یعنی اگه من بخوام بازی رو واسه ادامه دادن ماموریت های فرعی ادامه بدم باید بدون اساسین ها اینکارو کنم ؟
نه. همچین چیزی نیست. اساسین ها رو همچنان دارین.
من این unlocker رو نصب کردم ولی توی نقشه چیزی نشون نمیده.....
من بازی رو تمون کردم توی %45
فکر نمی کردم تموم بشه
حالا چه جوری برم قسمت های که مونده رو بازی کنم + ACB Codex Edition Unlocker ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من اساسین هام مردن چه جوری دوباره میتونم اساسین داشته باشم
خودش میده یا باید کاری انجام بدم تا اساسین داشته باشم
توی نقشه ببین علامتش هست.... روش هم نوشته assasian recuirt یا یه همچین چیزی........ میری اونجا یارو رو از دست مامورا نجات میدی بعدش میاری به دارو دسته خودت.... آموزششون هم میتونی بدی
من تو سکانس 5 مموری گیر کردم نمیدونم چه جوری باید ردش کنم
یه علامت سبز هست که باید برم اونجا وقتی بهش میرسم یهو نصف محوطه نقشه یه دایره بزرگ سبز میشه.
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنین
بعد از اتمام اسامی سازنده ها که میشه رفت سراغ قسمت های باقیمونده. کلی آرم تو نقشه باید باشه...
دید عقاب ( E ) رو فعال کنین.
دوستان من این Codex Edition Unlocker رو نصصب کردم ولی چیز جدیدی تو نقشه نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)