تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 107 اولاول ... 49899596979899100101102103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اون‌وقت علی چه‌جوری هِی می‌گه «بابا، بابا!»؟!
    دمت گرم هیچکی به این توجه نکرده بود.
    جالبه که گفتن وقتی اون شهید شد تو به دنیا اومدی.

حالا در مورد دانشگاه این خیلی جالبه که چرا اینا اصلا دانشگاه نمی رن. مگه تعطیلات بین ترم چقدره؟

2. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

ديشب گفت از 10 سالگي منتظر بابام بودم

ديشب بود؟ كي بود؟

ولي يادمه گفت!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تنها چیزی که من یکی رو به رسانه به اصطلاح ملی امیدوار می کنه ، همین سریالهای سهیلی زاده هست که خیلی خوش ساخته و بدور از شعار و دارای نکات آموزنده!

به هر حال چیزی که مشخصه اینه که فیلمنامه ای که سرش دعوا هست ، به هر حال فیلنامه قوی و موفقی بوده

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تنها چیزی که من یکی رو به رسانه به اصطلاح ملی امیدوار می کنه ، همین سریالهای سهیلی زاده هست که خیلی خوش ساخته و بدور از شعار و دارای نکات آموزنده!

به هر حال چیزی که مشخصه اینه که فیلمنامه ای که سرش دعوا هست ، به هر حال فیلنامه قوی و موفقی بوده
    شما حالت خوبه داداش؟
    واقعا سر این فیلمنامه دعواست؟
    یا داریم به سوتی هاش میخندیم دور هم؟؟؟

اگه شما به این میگی فیلمنامه ی موفق پس به فیلمنامه ی موفق چی میگی؟

6. 5 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اون‌وقت علی چه‌جوری هِی می‌گه «بابا، بابا!»؟! نکنه اینم از همون امدادای غیبی بوده؟ :‌دی

great idea

8. این کاربر از shir_farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خوب این سریال هم فردا شب تمام میشه ( مثل اون مجموعه خزعبل بی سر و ته و ضعیف شبکه اول که امشب درش تخته شد )
    تا دوستانی که تو این مدت پخش به شدت هر چه تمام تر اذیت شدن و پیر شدن پای سوتی ها و ضعف های این سریال ( بعضی جاها واقعا فاجعه بود ) راحت شن

من به شخصه دلم برای بازی شاهرخ تنگ میشه و خیلی دلم میخواد بدونم کار بعدیش چیه و کی پخش میشه
    کاش بره تو سینما
    این چند قسمت اخیر سکانس هاش زیاد شد و من 6 یا 7 قسمت اخیر رو بیشتر صدا رو گوش میدادم تا دیدن تصویر و فقط سکانس های ایشون رو میدیدم

ولی حقیقت اینه که از 5 شنبه باید با 3 فوق مزخرف از 3 شبکه سیما سر کنیم این 1 ماه اتی رو
    من که در گیر2 سریال دیگه هستم در فصل های 4 و 3 ومشون و فکر نکنم بعد از افطار اصلا پای تی وی بشینم

اینم اخرین پست من بین جماعت همیشه منتقد و شاکی از این سریال
    اون سریال ضعیف بود ؟! هرجور حساب میکنم میبینم از سریال هایی مثل دلنوازان، جومونگ ! و فاصله های یه سر و گردن سر بود !
    شاهرخ استخری رو میگی ؟! مثلا توی این سربال بازی کرده ؟! مثل بچه مونگل ها بود توی این سربال معذرت میخام اما الاغ با اون همه الاغیش اگه یه دفعه از جایی رد بشه بخوره زمین دفعه ی بعد اگه سرشو ببرن از اونجا رد نمیشه اما سعید 6 بار 6 بار گول بیتا رو میخورد ! خنگیه سعید باید توی گینس ثبت میشد
    این یارو بره سینما ! سینما کجا بره ؟
    واسه شما تهرانی ها که بد نشد لاقل یه سریال طنز توی شبکه ی استانیتون دارید ! ما چی بگیم ؟

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------

ديشب گفت از 10 سالگي منتظر بابام بودم

ديشب بود؟ كي بود؟

ولي يادمه گفت!
    راست میگه
    فکر کنم علی از کرم های شاداب کننده ی پوست استفاده میکنه جوون مونده
    گول ظاهرشو نخورید طرف 40 سالشه

10. 9 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آره خوب
    راه و چاه دزدی رو بیتا خانوم خوب آموزش میده
    این از نکات فوق آموزنده ی سریال خارشه هاست

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اون‌وقت علی چه‌جوری هِی می‌گه «بابا، بابا!»؟! نکنه اینم از همون امدادای غیبی بوده؟ :‌دی
    این دیگه قابل توجیه نیست. چون اگه می گفتن مثلا آخر جنگ شهید شده یه کاریش می شد کرد ولی چون گفتن عملیات بیت المقدس دیگه نمیشه کاریش کرد ! چون این عملیات خرداد 61 انجام شده.
    Last edited by mhv_kntu; 11-08-2010 at 02:05.

13. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

هر رفرشي كه تو اين تاپيك ميكنم حداقل 4-5 تا پست پاك ميشه

به نظرم در تاپيك تخته بشه سنگين تريم!

چيزي كه واضح و مبرهنه اينه كه روشننفكران فروم مخالف اين سريال هستند!

بحث الكي نداريم كه! رسانه دولتي ايران (صدا و سيما) هيــــچوقت نميتونه سريالي توليد كنه كه مثل ويكتوريا يا سالوادور و اينا تاثيرگذار باشه!

علتش هم اينه كه ما نه نويسنده درست داريم نه كارگردان درست!

نمونش همين امشب! (من نميخوام شهدا رو نفي كنم.....خدا رحمتشون كنه...براي من و شما جنگيدن.) حداقل 20 دقيقه از فيلم كله ها رو پرچم ايران بود و گريه ميكردن! كاملا هم تابلو بود فيلمنامه به طور ناشيانه دستكاري شده! چند تا سوتي تپل من و ساير دوستان گرفتيم از اين قسمت فيلمنامه!
    ديگه اين چيزا دورش گذشت......كدوم فيلم ايراني يا سريال ايراني رو ديديم كه يه سركي به مسجد و قبرستون و پشت خاكريز نزنه؟!
    آخه جنك كه پشت خاكريز نيوده! همه خسته شدن از اين چيزا!

ديگه شورش در اومده! همينه كه ملت ميرن فارسي1 ميبينن ديگه!

ما هم نصف شب ميايم ميزنيم تو سر و كله همديگه و آخرش هم به جايي نميرسيم و كلي اخطار و بن و .....

بيچاره آكوآ

15. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آخه جنك كه پشت خاكريز نيوده! همه خسته شدن از اين چيزا!
    این رو گفتی یاد یه چیزه دیگه افتادم. این عملیات ها +90% در شب انجام میشده . عملیت بیت المقدس هم که مراحل مختلفی داشت در تاریکی شب شروع میشده و امکان داشت به روز بکشه ولی چون فرهاد اینا جز نیروهای جلو و خط شکن بودن قطعا گروه های اول بودن و بهتر بود مثل فیلم های دیگه که این عملیات ها رو تو شب نشون میدادن این عملیات رو هم تو شب نشون میدادن که اصلا انتظار دقت تو چنین نکته ای از کارگردان و نویسنده این فیلمنامه نمیرفت.

17. 5 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •