تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 156 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1557

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

6 جواد نباشد

چون علما و دانشمندان گفته‌اند «فوتبال مساله مرگ و زندگی نیست، بلکه خیلی مهم‌تر از این حرف‌هاست!» و چون الان موسم جام جهانی فوتبال است و چون ما فکر می‌کنیم حق ایران بوده است که در جام جهانی شرکت کند اما به دلیل علی‌آبادی و دایی و مایلی‌کهن و کفاشیان و قطبی و علی بوقی نتوانسته به جام جهانی برود، و چون الان تعدادی از همین دانشمندان داخلی ما رفته‌اند آفریقا که ببینند الان مظنه بلیت و پرچم و ... چند است (چون در جام جهانی گذشته مظنه خیلی بالا بود! باید حساب کتاب کرد و دید که با توجه به این که سهمیه بلیت و اینا در کار نیست، چقدر متضرر شده‌اند) و همه این‌ها به کنار چون یکی از گزارشگران فوتبال استاد جواد خیابانی است، و چون استاد جواد جزو محبوب‌ترین گزارشگران ورزشی است، و چون استاد جواد با تمام توان روی اعصاب بینندگان تلویزیونی رو پایی می‌زند، و چون استاد خودشان گفته‌اند که « من هيچ‌وقت براي روزنامه‌نگارها محبوب نبوده‌ام! تا حالا حتي به يك روزنامه‌نگار زنگ نزده‌ام گلايه كنم. اما آنها دل پرخون دارند كه مي‌گويند ما بنويسيم جواد نباشد. من مي‌گويم به كوري چشم شما، شما بنويسيد من هم هستم.» به همه دلایل فوق، طنز دست‌ساز این هفته را به دست‌سازهای استاد جواد اختصاص دادیم؛

شرح عکس: جواد جوان
    مهم‌ترین جمله قصار استاد خیابانی:
    علی‌آبادی پدر ورزش ایران است. (استاد خیابانی درباره دیگر اعضای خانواده ورزش تا به حال چیزی نگفته است.)

• صد هزار نفری که در استادیوم نشسته اند نشان دهنده امنیتی است که در کشور وجود دارد...
    • شاید در دنیا تنها به اندازه انگشتان یک دست بازیکنی باشه که موقعی که می خواد به توپ ضربه نزنه ، بزنه یا موقعی که نمی خواد ضربه بزنه، بزنه!
    • واقعا عجیبه که در تهران ما هوا گرمه ولی در آفریقا هوا الان کمی سرده!
    • استاد هنگام گزارش بازی پرسپولیس و سایپا فرمایش فرمودند: « کریم انصاری‎فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری‏فرد ندارد، بخصوص با محمدحسن!»
    • ۵ حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه کشورهای دنیاست. (در احوال این جمله کمی دقت کنید!)
    • استاد در یکی از بازي‌های استقلال و پرسپوليس جامعه را مبهوت کرده و به ناگاه فرموده‌اند: «جباری ِ ... چه شوتي مي‌زنه!» (صفت به کار برده به خاطر مغایرت با اصول اخلاق در خانواده و باقی چیزها حذف شد. لطفا خودتان یک صفت جایگزین کنید. البته می‌توانید با جست‌وجوی عین این عبارت در اینترنت فیلم این فرمایش استاد را درباره جباری ببیند.)

شرح عکس: پدر ورزش ایران به نقل از جواد

• نتایج این گروه رو مرور می‌کنیم: پرتغال یک بازی، یک امتیازساحل عاج یک بازی، یک امتیازکره شمالی صفر بازی، صفر امتیاز !برزیل صفر بازی، صفر امتیاز!
    • باران در حال وزیدن است!
    • بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند!
    • با شوت با شوت جواب داده می شه!
    • حملات دو تیم ، حملاتی است که دروازه ها را بدجوری تهدید می کنه و هر دو تیم از گل زدن به مشکل برخوردند!
    • کریمی موقعیتی که خودش برای خودش با پای باقری ساخت، خودش هم خراب کرد خودش....!
    • باقری استپ سینه رو اومد ، ولی نتونست ادامه بده!
    • آتسو با کریمی صحبت می کنه. چیکار می خوان بکنن اونجا؟دارن نقشه اش رو می ریزن اونجا!
    • باز شاهدیم که صندلی های بی گناه ورزشگاه به زمین پرت می شه.
    • صحنه های زشتی که در چنین صحنه هایی اونها رو می بینیم در این صحنه ها!
    • چه 10 دقیقه ای می شه این 10 دقیقه و امیر قلعه نویی پیروز می شه !
    • آفرین علیرضا محمد. آفرین . واقعا یک بار دیگه با صراحت می گم. آفرین علیرضا محمد.
    • تورس می‌فرسته روی دروازه... کسی نیست استفاده کنه... یه نفر دیگه باید سانتر می‌کرد تا تورس می‌زد توی دروازه!
    • یک سانتر بی‌هدف... و گل!
    • از 4 دقیقه وقت تلف شده یک دقیقه تلف شد!
    • شما از روی قطر رون دو بازیکن می تونید بفهمید کدوم قوی‌تره!

شرح عکس: جواد

• يك خبرنگار آمد گفت من فلاني‌ام. گفتم خوشبختم. گفت از تو هميشه بد نوشته‌ام. گفتم بدبختم. گفت يعني برات مهم نيست؟ از جيبم 50 هزار تومان درآوردم دادم گفتم ديگر ننويس. گفت نه. به او ناسزايي گفتم و گفتم برو باز هم بنويس.
    • هوشنگ گلمكاني چند سال پيش گفته بود خياباني چون چاق است نبايد فوتبال گزارش كند. تلفن كردم بهش و گفتم شما نبايد فيلم نقد كني چون عينكي هستي و شايد جنيفر لوپز را دمي مور ببيني. به من گفت خيلي پررويي و شروع كرد به من بد و بيراه گفتن. الان مي‌گويد نه اين حرف‌ها نبوده. خب چرا.
    • در یکی از بازی های بارسلونا، استاد تعویض بازیکن بارسا را به صورت اخراج گزارش فرمودند: "چه اخراجی ، خودش هم باورش نمی شد،عجب تصمیمی، بعد ها داور سر این تصمیم به شدت بازخواست خواهد شد." اما چند لحظه بعد وقتی متوجه شد بازیکن بارسا تعویض شده است نه اخراج، بسیار حکیمانه سکوت فرمودند.
    • استاد جواد خیابانی یک‌بار درباره پرسپولیس گفتند: « پرسپولیس اگر شاهین بوشهر را در تهران نبرد پس چه تیمی را می خواهد ببرد؟» که بعدا مورد تفقد و عنایت شعارهای بوشهری‌ها در ورزشگاه‌ها قرار گرفتند.

در تهیه این گزارش از حافظه طرفدارن استاد و وبلاگستان فارسی استفاده شده است.

منتشرشده در هفته‌نامه‌ی پیک سبز، صفحه‌ی طنز، ستون طنز دست‌ساز، شماره‌ی 322

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوتی مزدک: " بازیکن قشنگ تیم شیلی " یا یه چیز تو این مایه ها گفت درست یادم نیست.

3. 2 کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حرفای جالب مزدک تونیمه اول برزیل شیلی:
    روبازیکن برزیل خطاکردن داورپنالتی نگرفت توصحنه آهسته گفت اگه پاشونزدپس چیوزدبعدگفت البته لوسیویکم چاشنیشوزیادکردانگارتیرخور ده
    ژوان بعدازگلش داشت به دوربین نگاه میکرد وادا واصول درمیاورد مزدک گفت دوربینو کامل میبینه مگه دوربین مخفیه
    گزارش صحنه گل برزیل:یه پاس تک ضرب یه تقه وگل فابیانو

5. 3 کاربر از zookhole بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پرسپولیس اگر شاهین بوشهر را در تهران نبرد پس چه تیمی را می خواهد ببرد؟» که بعدا مورد تفقد و عنایت شعارهای بوشهری‌ها در ورزشگاه‌ها قرار گرفتند.
    همونجا رفتن خرشو چسبیدن که به ... خوردن افتاده بود ، با بوشهری جماعت در نیوفتید

اگه نباشه جاش خالی می مونه humankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلب نـــفـــس

پيش فرض

بازي ايران و كره جنوبي تو مقدماتي جام جهاني نكونام كه گل زد خودشو نشون مي داد بعد خياباني گفت" آره ديگه داره مي گه خودم زدم آره خوده خودم زدم" بعد هم گفت : " در ورزشگاه بارونه خيلي تندي مي وزه"

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

بنده از این تریبون رسما اعلام میکنم اینجانب حاضرم هرکاری رو انجام بدم تا جناب حاج رضایی اینقدر نگه "به واقع" در واقع" "به واقع" در واقع" "به واقع" در واقع" "به واقع" در واقع" "به واقع" در واقع" "به واقع" در واقع"
    "در واقع" "به واقع" "در واقع" "به واقع" "در واقع" "به واقع"
    به واقع در واقع
    Last edited by EhsanEricsson; 29-06-2010 at 00:19.

9. 4 کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

محمد رضا احمدی:
    چه شوت عجیب و غریبی میزنه!؟
    یه ضربه خیلی عجیب و غریب!
    چه پاس عجیب و غریبی داد!
    چه جام عجیب و غریبیه!!

11. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

محمد رضا احمدی:
    چه شوت عجیب و غریبی میزنه!؟
    یه ضربه خیلی عجیب و غریب!
    چه پاس عجیب و غریبی داد!
    چه جام عجیب و غریبیه!!
    چه آدم عجیب وغریبه!!!

13. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronaldinho_bs10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام!
    دیگه جونم به اینجا رسید از دسته این آقایه خیابانی !
    بابا این چرا اینجوریه !
    تا بیایم یه بازیو ببینیم مخمون حلیم میشه!
    بعد از بازیه مکزیک-فرانسه بود گمونم، بعده اون 12 تا بازی گزارش نکرد !
    دلیلش هم که معلومه!
    اطلاعات که نمیده! بده هم در حد اینه که مکزیک ماله آمریکایه جنوبیه!
    بعد اصلا نمیدونه کی باید گزارش کته کی باید اطلاعات بده!
    بازیکنا رفتن دارن گل میزنن داره میگه فلانی فصله خوبیو تو فلانجا داشت E بله مثله اینکه گل میزنه !
    خلاصه یکی به داده ما برسه!

15. 3 کاربر از ronaldinho_bs10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

لطفا پستهای مربوط به آق جواد بیشتر بشه!!

فقط بچه ها نکنه اینا رو نوشتید ما از لذت گزارش جواد و خنده های بعدش محروم شیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •