تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 298 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سپ مایر

سپ مایر (به آلمانی: Sepp Maier) (زادهٔ ۲۸ فوریه ۱۹۴۴ متن,باواریا) بازیکن فوتبال آلمانی است. وی به همراه شاگرد خود الیور کان نام آورترین و موفق‌ترین دروازه‌بانی است که تاریخ این رشته در آلمان به خود دیده است.

او که سال‌ها محافظ دروازه تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ بود،در دوره شانزده ساله فعالیت ورزشی حرفه‌ای خود، به تمامی افتخارهایی که یک بازیکن فوتبال می‌تواند به آنها دست یابد، رسید

زندگی ورزشی

در هشت سالگی شروع به بازی فوتبال کرد. نخست در خط حمله بازی می‌کرد و حتا یکبار در نوجوانی آقای گل مسابقات محلی شد. چهارده ساله بود که در بازی نهایی مسابقات جوانان، با تیم خود اس.فاو.هار در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ قرار گرفت. در آن بازی، دروازه‌بان اصلی تیم او به دلیل آسیب‌دیدگی نتوانست حضور یابد و مربی تیم به ناچار سپ مایر را درون دروازه جای داد.مایر جوان و بی‌تجربه اگر چه نتوانست از شکست ‪ ۱۲‬بر صفر تیم خود در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ جلوگیری کند، اما در آن بازی با پرش‌های شگفت انگیز و حرکات دلیرانه توانست مانع از شکست سنگین‌تر تیم خود شود. بی‌دلیل نبود که در همان بازی مورد توجه مربی تیم بایرن مونیخ قرار گرفت و وی به او پیشنهاد پیوستن به این تیم را کرد. سپ مایر در آن زمان این پیشنهاد را رد کرد و در تیم خود ماند تا همچنان در خط حمله بازی کند. اما هر چه بیشتر می‌گذشت، مربی تیمش از او بیشتر به عنوان دروازه‌بان استفاده می‌کرد و سرانجام در سال ‪ ۱۹۵۹‬به مونیخ رفت

دوران باشگاهی

سپ مایر در سال ‪ ۱۹۶۴‬دروازه‌بان ثابت تیم بایرن مونیخ و جزوی از محور اسطوره‌ای \\\\\\\\\\\\\\\"مایر بکن‌باوئر مولر\\\\\\\\\\\\\\\" شد. با همین بازیکنان بود که باشگاه بایرن مونیخ به دسته اول صعود کرد. پس از آن این باشگاه سیر صعودی بی وقفه خود را در گستره ملی و بعدها در سطح اروپا آغاز کرد.وی در سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۸۰ عضو ثابت تیمش بود و هرگز بایرن را ترک نکرد.او در ۱۵ سال حضور در بایرن مونیخ ۵۳۶ دیدار انجام داد و به تمامی افتخارات ممکنه در عرصه باشگاه دست یافت.

دوران ملی

سپ مایر به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت شد و نخستین بازی خود را به عنوان دروازه‌بان این تیم در سال ‪ ۱۹۶۶‬در دوبلین مقابل ایرلند انجام داد. در آن بازی آلمان با نتیجه چهار بر صفر حریف خود را درهم کوبید.مایر در همان سال، در مسابقات جام جهانی فوتبال در لندن، همراه تیم ملی فوتبال آلمان بود، اگر چه به عنوان دروازه‌بان ذخیره.آلمان در رقابت‌های آن دوره، در بازی نهایی در ورزشگاه ویمبلی و در نتیجه یک گل جنجالی، مقابل تیم ملی فوتبال انگلستان شکست خورد و به مقام دوم رسید.پس از آن دوره از مسابقات، عصر طلایی سپ مایر آغاز شد. او تدریجا با جاگیری‌های تیزبینانه، واکنش‌های سریع، شیرجه‌های شگفت انگیز، پرش‌های تماشایی و حرکات ناگهانی و غیرقابل پیش‌بینی، به دروازه‌بان شماره یک و بی‌چون وچرای آلمان تبدیل شد. دیگر همگان با اشاره به دهستان زادگاه او، از گربه آنتسینگ سخن می‌گفتند.مایر در بازی‌های جام جهانی مکزیک در سال ‪ ۱۹۷۰‬دروازه‌بان شماره یک آلمان بود. آلمان در آن دوره از مسابقات در دیدار یک چهارم نهایی در مقابل انگلستان با نتیجه سه بر دو پیروز شد، اما در بازی نیمه‌نهایی در مقابل تیم ملی فوتبال ایتالیا (در بازی قرن) با نتیجه چهار بر سه شکست خورد و در پایان پس از برزیل و ایتالیا به مقام سوم بسنده کرد. اگر چه این برای مایر افتخار کوچکی نبود، اما دریافت شش گل در آن دو بازی تاریخی ، بسیاری از کارشناسان فوتبال را به این نتیجه رساند که اگر چه تیم ملی آلمان دارای یک دروازه‌بان خوب است، اما این دروازه‌بان هنوز در اندازه‌های جهانی نیست.

هلموت شون مربی تیم ملی فوتبال آلمان، بی‌توجه به منتقدان، همچنان به سپ مایر اعتماد کرد و او نیز در سال‌های بعد شایستگی کامل خود را نشان داد و منتقدان را خاموش ساخت. مایر در سال ‪ ۱۹۷۲‬با تیم ملی فوتبال آلمان در بلژیک به مقام قهرمانی جام ملت‌های اروپا رسید و دو سال بعد در مسابقات جام جهانی فوتبال در آلمان قهرمان جهان شد. مایر را در این دوره، یکی از بزرگ‌ترین و موفق‌ترین دروازه‌بانان جهان لقب دادند.

فرانتس بکن‌بائر "قیصر" فوتبال آلمان، مایر را با فاصله زیاد نسبت به دیگران، بهترین دروازه‌بان تاریخ فوتبال آلمان می‌داند. در ستایش او می‌گفتند: هر گلی که وارد دروازه مایر شود، غیرقابل مهار بوده است! از ویژگی‌های مایر، تمرینات غیرعادی او بود. برای نمونه مرغی را در میدان وسیع فوتبال رها می‌ساخت و سپس با شیرجه‌های تماشایی تلاش می‌کرد پرنده را به چنگ آورد! در انتقاد از قصور بازیکنان خودی صریح بود. حتا زمانی که بکن‌باوئر، بازیکن استثنایی هم‌باشگاهی او در دو بازی پی درپی، اشتباها دو گل وارد دروازه خودی کرد، مایر از مربی تیم خواسته بود که یکی از مدافعان تیم را مامور کنترل بکن‌باوئر کند تا او دوباره به تیم خودی گل نزند!مایر خیال داشت تا چهل سالگی درون دروازه بایستد و به رکورد ‪ ۱۰۰‬بازی برای تیم ملی دست یابد، اما در سال ‪ ۱۹۷۹‬بر اثر یک حادثه سنگین رانندگی که به آسیب‌دیدگی شدید او منجر گردید، به فعالیت خود در میدان‌های ورزشی پایان داد. با این حال وی هنوز از فوتبال دل نکنده و امروز نیز مربی دروازه‌بانان باشگاه بایرن مونیخ است. افتخارات زیادی در کارنامه ورزشی سپ مایر ثبت شده است. وی علاوه بر قهرمانی جهان و اروپا، چهار بار با بایرن مونیخ قهرمان آلمان، سه بار قهرمان باشگاه‌های اروپا و یک بار قهرمان باشگاه‌های جهان شد. مایر سه بار به عنوان بهترین بازیکن آلمان انتخاب گردید و افزون بر آن، کارشناسان فوتبال او را به عنوان بهترین دروازه‌بان تاریخ فوتبال آلمان برگزیدند.نام سپ مایر از طرف فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا)، در رده‌بندی بهترین دروازه‌بانان تاریخ فوتبال جهان، پس از لئویاشین دروازه‌بان افسانه‌ای شوروی سابق ، گوردن بنکس گربه‌چالاک انگلستان و دینو زوف دیوار استوار تیم ملی فوتبال ایتالیا، در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

افتخارها

باشگاهی:
    بایرن مونیخ (بایرن مونیخ)

جام حذفی آلمان: قهرمان ۱۹۶۷،۱۹۶۹،۱۹۷۱
    لیگ قهرمانان اروپا: قهرمان ۱۹۷۴،۱۹۷۵،۱۹۷۶
    بوندسلیگا: قهرمان ۱۹۶۹،۱۹۷۲،۱۹۷۳،۱۹۷۴،۱۹۸۰، ۱۹۸۱
    جام برندگان اروپا: قهرمان ۱۹۷۶
    جام باشگاهای جهان: قهرمان ۱۹۷۶

ملی:
    تیم ملی فوتبال آلمان

جام جهانی فوتبال:

قهرمان ۱۹۷۴
    نائب قهرمان:1966
    سوم:1970

جام ملتهای اروپا:

قهرمان ۱۹۷۲

2. 6 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

از بعد بازی اینتر و بارسا هنوز بازیی که شدیدا آدرنالین خونمو زیاد کنه ندیدم ولی بازی امشب گمونم کلی انرژی بگیره ازم... میترسم این کاکائو جو بگیردش نتونه تمرکز کنه زبون لال آلمان به فنا بره!

من یه عکس کوچیک آلمان نود که ماله 20ساله پیشرو امشب میذارم کنار تی وی شاید شانس بیاره: دی

+
    حیف دیگه نمیشه تگ ادیت کنم: دی

4. 8 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

Heh
    اشکال نداره حسین جان
    بده من برات ادیت می کنم.

+
    اون بازی اینتر و بارسا که جریان خون منو واسه 1Min از کار انداخته بود

6. 2 کاربر از ShayaN3K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آلمانی های عزیز امید وارم که موفق باشین
    چون از اینکه تیمتون خیلی با برنامه بازی میکنه خوشم میاد
    اما بترسید از روزی که انگلستان بیاد بالا و رو در روی هم بازی کنیم.... وای به حالتون
    جان؟
    وای به حال ما؟
    انگلیس؟
    بیاد بالا؟
    بخوره به ما؟
    بابا جون تمام هدف آلمان از شرکت کردن توی جام جهانی قهرمانی است وبس.
    حالا میگی انگلیس؟انگلیس کیه دیگه؟ندیدمش تاحالا...شما دیدیش بگو جام شروع شده بزار زودی بیاد خودش روبرسونه
    برای ما فرقی نمیکنه آرژانتین.برزیل.اسپانیا.منت ب اروپا.منتخب جهان........هرکی بیاد جلو ،سوراخ برمیگرده...شوخی که نداریم با کسی ،آقاجان آلمانه آلمان.

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

از بعد بازی اینتر و بارسا هنوز بازیی که شدیدا آدرنالین خونمو زیاد کنه ندیدم ولی بازی امشب گمونم کلی انرژی بگیره ازم... میترسم این کاکائو جو بگیردش نتونه تمرکز کنه زبون لال آلمان به فنا بره!

من یه عکس کوچیک آلمان نود که ماله 20ساله پیشرو امشب میذارم کنار تی وی شاید شانس بیاره: دی

+
    نگران نباش دوست من،ما توی این بازی نیازی به شانس نداریم.فقط کافیه بچه ها15%انرژی خودشون روبزارن،غنارو مثل قناری پرمیدیم هوا
    تنها چیزی که ممکنه باعث ترس بشه این اتفاقات پیشبینی نشداست.همین.
    چون تجربه ما خیلی پایینه.

8. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نه حسین جان نگران نباش غنا رو به راحتی میزنیم حالا به راحتی نه ولی میزنیم : دی
    خدا کنه اون گومز بی خاصیت رو نیاره تو زمین...
    بادشتوپر رو هم بزاره چپ مطمئنا خراب میکنه... کاش یانسن مصدوم نبود :(
    معلوم نیست چرا تونی کروس رو بازی نمیده... خیلی بازیکن خوبیه

10. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مسوت اوزیل : من و تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی از هیچ حریفی نمی ترسیم

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا مسوت اوزیل هافبک تیم ملی فوتبال آلمان در آستانه بازی حساس مقابل غنا به خبرنگاران گفت : من از هیچ کس ترسی ندارم.
    اوزیل گفت : از عملکرد خود تا این لحظه در جام جهانی راضی هستم ولی می خواهم نشان دهم که توانایی های من بیشتر از این ها است و تلاش خود را می کنم تا با ارئه یک بازی خوب در مقابل غنا شایستگی های خود را نشان دهم و تیمم را به دور بعدی مسابقات ببرم.
    وی گفت : تیم ما از همه نظر آماده بازی مقابل غنا هست و باید بگم که من و تیم آلمان از هیچ حریفی نمی ترسیم.

12. 2 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

امشب وقت پرواز عقاب های اروپاست....
    پیش بسوی قهرمانی

14. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یکشنبه ساعت 18:30 بازی با انگلیسو اوفتادیم انگلیسم آبکش میکنیم میره پی کارش. همون کاری که قراره امشب بکنیم این آمریکا هم عجب شانسی آوردا !!

16. 4 کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوستان دیگه بهتراز این نمیشه........با شکست انگلیس قهرمانی دلچسبتره........
    اصلا ماقهرمانی روبدون شکست انگلیس نمیخوایم.
    پیش بسوی قهرمانی

18. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

شما هم دقیقا ن وضعیتتون مثل ما هست...

ببینم چه کار میکنید امشب

20. 4 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •