تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 451 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

در مورد بازی ها منم با دوستان موافقم که این لپ تاپ اکثر بازی های روز رو با جرئیات بالا و بدون افت فریم آنچنانی اجرا میکنه. ولی مساله ای که منو نگران میکنه دمای کاریه CPU لپ تاپه. مثلا من امروز World of warcraft - BC رو اجرا میکردم که توی یه رید 30 نفره صدای فن بقدری زیاد شد که مجبور شدم دمای هسته رو چک کنم. دیدم که دوتا از هسته ها به دمای 85 رسیدن و دوتای دیگه هم دماشون 82 درجه شده. در نتیجه گرافیک بازی رو کاملا پایین آوردم تا دما به کمتر از 80 برسه.

حالا سوالم از دوستان اینه که معمولا زمان بازی دمای کاریه سیستمشون چقدره؟ و محدوده دمایی که میتونیم کارکرد طولانی مدت از سیستم تحت اون رو توقع داشته باشیم چقدره؟ یعنی با خیال راحت زمانی که CPU دماش به 85 میرسه به کارمون ادامه بدیم؟

من یه لپ تاپ سامسونگ رو با everest تست پایداری کردم و نهایتا دماش به 55 درجه رسید درحالیکه سیستم خودم دماش به 4-83 درجه میرسه. حالا اونایی که تجربشون بیشتره ممکنه راهنمایی کنن که این لپ تاپ واسه کار کردن تو چه دماهایی طراحی شده؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

در مورد بازی ها منم با دوستان موافقم که این لپ تاپ اکثر بازی های روز رو با جرئیات بالا و بدون افت فریم آنچنانی اجرا میکنه. ولی مساله ای که منو نگران میکنه دمای کاریه CPU لپ تاپه. مثلا من امروز World of warcraft - BC رو اجرا میکردم که توی یه رید 30 نفره صدای فن بقدری زیاد شد که مجبور شدم دمای هسته رو چک کنم. دیدم که دوتا از هسته ها به دمای 85 رسیدن و دوتای دیگه هم دماشون 82 درجه شده. در نتیجه گرافیک بازی رو کاملا پایین آوردم تا دما به کمتر از 80 برسه.

حالا سوالم از دوستان اینه که معمولا زمان بازی دمای کاریه سیستمشون چقدره؟ و محدوده دمایی که میتونیم کارکرد طولانی مدت از سیستم تحت اون رو توقع داشته باشیم چقدره؟ یعنی با خیال راحت زمانی که CPU دماش به 85 میرسه به کارمون ادامه بدیم؟

من یه لپ تاپ سامسونگ رو با everest تست پایداری کردم و نهایتا دماش به 55 درجه رسید درحالیکه سیستم خودم دماش به 4-83 درجه میرسه. حالا اونایی که تجربشون بیشتره ممکنه راهنمایی کنن که این لپ تاپ واسه کار کردن تو چه دماهایی طراحی شده؟
    برای من بالای 70 نرفته تا حالا.

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

بعد دمای عادی cpu های 4 هسته ای 60 درجه هستش

3. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آقا علیرضا VAIOMAN این رو از خود سایت اینتل پرسیده بود،گفته بودن که در خصوص این مدل از CPU دما تا 103 درجه هم عادیه و احتیاجی ب نگرانی ناره ،منم امروز رو فول اچ دی بازی شیفت دمام تا 85 رفت،نگران نباشین طبیعیه،ضمنا این کارت گرافیک هم تا حدود 95 درجه هیچ مشکلی نداره

5. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من بازی های زیادی رو روی n61jq امتحان کردم cod 6 با بهترین کیفیت اجرا شد جوری که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و حتی یک گیر جزئی هم در شلوغ ترین صحنه ها نداشت . ولی cod4 نمی دونم چرا در بعضی از صحنه ها گیر یک ثانیه ای می کرد

snipper هم همینطور ربطی هم به تنظیمات نداشت و در بالاترین حالت و کمترین حالت هم یک جور بود و گیر می کرد . حدسم اینه که اشکال cod4 از directx ویندوز سون باشه اما sniper رو روی sony vaioe1 امتحان کردم این گیر رو نداشت با اینکه ویندوزش سون بود .
    splinter cell conviction به راحتی با بهترین کیفیت اجرا شد اما یکبار در حین بازی سیتم جوری هنگ کرد که مجبور شدم ریست کنم . درسته با بهترین تنظیماتش کمی کندتر میشه اما به نظرم تازه اینجوری طبیعیه و کیفیت پایینش خیلی تنده . اگر کسی از ابتدا با بالاترین تنظیمات بازی کنه اصلا چیزی احساس نمی کنه .
    pes 2010 رو هم با چند لب تاپ مقایسه کردم e1 , e17 کیفیت من واقعا سر تر بود .
    بازی saboteur هم که چند لحظه که بازی می کردی گیر می کرد که در e1 امتحان کردم اونجا هم گیر کرد اما در سیستم شخصی با ویندوز Xp اجرا شد که به این نتیجه رسیدیم که اشکال ویندوز سونه .

اما بازی که دیدم کاملا کم اورد split second بود که وقتی تنظیمات رو روی آخر قرار میدادی کاملا کند می شد . ولی در حالت عادی خوب اجراش می کرد .
    حلا یک سوال از دوستان داشتم اونم اینکه من هنوز درایور جدیدی برای گرافیک آپلود نکردم . با توجه به پست های قبلی و مشکلی که برای یکی از دوستان که درایور نصب کرده بود پیش اومده بود می خواستم بپرسم که با توجه به ریسکش آیا درایور نصب کنم یا نه ؟
    و می خواستم خواهش کنم از اساتید یک نفر لطف کنه و لینک دانلود یا روش دانلود یک درایور معتبر رو برای گرافیک بزاره واقعا ممنون می شم .

7. این کاربر از five star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من گذاشتم در اون حد که میگی کند نشد ولی کند شد. تعداد فریم رفت حول و حوش 25-27
    بله موافقم اونقدر کند نمیشه که نشه بازی کرد اما به هر حال کند میشه یا نه؟؟ خوب این تازه یک بازیه. بازیهای دیگری هم من امتحان کردم که در اخرین رزولوشن اینطور میشه. در پست قبلی هم دوستمون تایید کردند.
    یک بازی دیگر هم که نام بردم بازی باتلفیلد 2 اگر رزولوشن رو تا آخر ببرید بالا جاهایی که سرعت بالاست صفحه از عرض از چندجا از هم جدا میشه. من نمی خوام بگم این لپ تاپ بد هست خودمم گفتم از بسیاری از لپ تاپها بهتر هم هست ولی دیگه باید یک سری چیزها رو پذیرفت. اگر ما بیایم اینجا و بگیم هر بازی رو با آخرین ... خوب مشخصا این حرف درست نیست. ما حتی همه بازیهای جدید رو هم روش تست نکردیم.

البته در مودر گیر چند ثانیه ای برای من هم همینطور بود که در گرافیک پایین هم اتفاق می افته و فکر نمی کنم ربطی به کارت گرافیک داشته باشه احتمالا به خاطر لود از روی هارد باید باشه

در مو رد جوی استیک روی پی سی هم همین بازیها با جوی استیک کار نمی کنند مشکل از لپ تاپ نیست منتها احتمال داره با جوی استیکهای خیلی جدید سازگار ی داشته باشند... (فقط حدس می زنم)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

[RIGHT][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black][FONT=Tahoma]
    حلا یک سوال از دوستان داشتم اونم اینکه من هنوز درایور جدیدی برای گرافیک آپلود نکردم . با توجه به پست های قبلی و مشکلی که برای یکی از دوستان که درایور نصب کرده بود پیش اومده بود می خواستم بپرسم که با توجه به ریسکش آیا درایور نصب کنم یا نه ؟
    و می خواستم خواهش کنم از اساتید یک نفر لطف کنه و لینک دانلود یا روش دانلود یک درایور معتبر رو برای گرافیک بزاره واقعا ممنون می شم .
    عزیز من خودم از اینجا جدیدترین ورژن رو دانلود و نصب کردم،الان هم هیچ مشکلی ندارم
    شما هم همیکنکارو اگه میخوای بکن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان قضیه این مودم وایمکس مدل n61jv چیه؟
    اون موقع که خریدم فروشنده میگفت مودم وایمکس داره؟
    من که چیزی ندیدم!! حالا اگه همچین چیزی هم داشته باشه تو ایران قابل استفاده ست؟
    ممنون میشم یکی که اطلاعات کافی داره یه نوضیحی بده
    Intel® Centrino® Advanced-N+ WiMAX 6250
    وایمکس داره تو خودشه

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

در یه جمله بگم فروشنده چرت گفتن...
    دوست عزیز n61jv وایمکس داره
    قبول دارم فروشنده ها چرن میگن اما همشون نه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

Intel® Centrino® Advanced-N+ WiMAX 6250
    وایمکس داره تو خودشه

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

دوست عزیز n61jv وایمکس داره
    قبول دارم فروشنده ها چرن میگن اما همشون نه
    جدا JV وایمکس داره ؟
    مگه همه چیز JV جز CPU و GRAPHIC مث مال خودمون نیست ؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جدا JV وایمکس داره ؟
    مگه همه چیز JV جز CPU و GRAPHIC مث مال خودمون نیست ؟
    اره تو مشخصاتش که زده وایمکس داره
    فرقایی دارن با هم دیگه

13. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز اون فردی که میگیید من بودم. نه مشکلی از درایور نبود من توقعم از کارت گرافیک بالا بود و بعد که دیدم تو باتلفیلد اینجوری میشه (البته تو حرکتهای سریع ) فکر کردم درایور مشکل داره اما درایور مشکلی نداشت.
    لینکی که دوستمون دادند درست هست.
    می تونی از لینکهای زیر هم بگیری فرق نمیکنه همشون یکیه:
    Full Catalyst Software Suite (Recommended)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by nekooee; 31-07-2010 at 11:39.

15. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •