من بازی های زیادی رو روی n61jq امتحان کردم cod 6 با بهترین کیفیت اجرا شد جوری که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و حتی یک گیر جزئی هم در شلوغ ترین صحنه ها نداشت . ولی cod4 نمی دونم چرا در بعضی از صحنه ها گیر یک ثانیه ای می کرد
snipper هم همینطور ربطی هم به تنظیمات نداشت و در بالاترین حالت و کمترین حالت هم یک جور بود و گیر می کرد . حدسم اینه که اشکال cod4 از directx ویندوز سون باشه اما sniper رو روی sony vaioe1 امتحان کردم این گیر رو نداشت با اینکه ویندوزش سون بود .
splinter cell conviction به راحتی با بهترین کیفیت اجرا شد اما یکبار در حین بازی سیتم جوری هنگ کرد که مجبور شدم ریست کنم . درسته با بهترین تنظیماتش کمی کندتر میشه اما به نظرم تازه اینجوری طبیعیه و کیفیت پایینش خیلی تنده . اگر کسی از ابتدا با بالاترین تنظیمات بازی کنه اصلا چیزی احساس نمی کنه .
pes 2010 رو هم با چند لب تاپ مقایسه کردم e1 , e17 کیفیت من واقعا سر تر بود ..gif)
بازی saboteur هم که چند لحظه که بازی می کردی گیر می کرد که در e1 امتحان کردم اونجا هم گیر کرد اما در سیستم شخصی با ویندوز Xp اجرا شد که به این نتیجه رسیدیم که اشکال ویندوز سونه .
اما بازی که دیدم کاملا کم اورد split second بود که وقتی تنظیمات رو روی آخر قرار میدادی کاملا کند می شد . ولی در حالت عادی خوب اجراش می کرد .
حلا یک سوال از دوستان داشتم اونم اینکه من هنوز درایور جدیدی برای گرافیک آپلود نکردم . با توجه به پست های قبلی و مشکلی که برای یکی از دوستان که درایور نصب کرده بود پیش اومده بود می خواستم بپرسم که با توجه به ریسکش آیا درایور نصب کنم یا نه ؟
و می خواستم خواهش کنم از اساتید یک نفر لطف کنه و لینک دانلود یا روش دانلود یک درایور معتبر رو برای گرافیک بزاره واقعا ممنون می شم ..gif)