دوست من واسه صبانت تبلیغ نکن به 2 دلیل امکان نداشته تا صبح 1 گیگ دانلود کنی ........
1.. سرعت همش 0 میشه و در این صورت دانلود قطع میشه و دیگه سیستم دانلود نمیکنه .
2.. تا صبح هر ساعت صبانت قطع میشه .. چطور مال شما قطع نشده .![]()
دوست من واسه صبانت تبلیغ نکن به 2 دلیل امکان نداشته تا صبح 1 گیگ دانلود کنی ........
1.. سرعت همش 0 میشه و در این صورت دانلود قطع میشه و دیگه سیستم دانلود نمیکنه .
2.. تا صبح هر ساعت صبانت قطع میشه .. چطور مال شما قطع نشده .![]()
1- شما احتمالاً یا منطقه ـت خیلی شلوغه یا سروری که ازش دانلود میکنی (معمولاً سرورای سایتای ایرانی آهنگ و فیلم) از فرط دانلود کاربران ایرانی شلوغ شده سرعت نمیده یا از لینکای مستقیم دانلود نمیکنی... با سرورهای مایکروسافت، Opera و softpedia تست کن...
2- خوب کانکشن وقتی قطع میشه به صورت پیشفرض Reconnect میشه و میتونید توی تنظیمات کانکشن بزاریدش روی 1 ثانیه به جای 60 ثانیه... با یه دانلود منیجر مثل IDM دانلود کنید، مشکلی در مورد قطع و وصل شدن پیش نمیاد.. تورنتم که کلاً مشکلی با قطع و وصلی نداره...
منم شبی 1.6 گیگ میتونم دانلود کنم ولی با توجه به وقت تلف کردنم بیشتر از 1.4 دانلود نمیکنم شبی... البته در اینکه کیفیت شبانه پایینه و به خاطر بالا رفتن پینگ ، سایتا دیر باز میشن که شکی نیست...
Last edited by Cleeev; 07-07-2010 at 20:02.
باز شماها ریختین تو این تاپیک؟؟![]()
ببین رفیق اگه چشم نداری دانلود دیگران را ببینی تهمت الکی نزناوکی؟ اصلاً شما که ناراحتی برو پولت را پس بگیر و برو شاتل یا آپولو!
تو همین ماه تا شبی 2.8GB هم دانلود داشتم و تا دیروز 2.2GB دانلود میکردم امشب نمیدونم شد 2 گیگ یا 1.8 دلیلشم دو چیزه یکی اینکه لیست فایلهایی که گذاشته بودم واسه دانلود کم شده بود چون خیلیاشون دانلود شده بودن و فایل جدید اضافه نکرده بودم
یه چیز دیگه واسه من چند روزیه این ترفند 6:45 تا 7:45 کار نمیده.با اینکه 6:42 دیسکانکت میکنه تا حداکثر 7:10 و این حدود میتونه دانلود کنه
صبانت مثل اینکه جلوشو گرفته
Last edited by Contractor; 08-07-2010 at 07:21.
سلام
اگه بخوایم بیایم صبانت، هنوزم باید برای بار نخست سرویس ها رو 3 ماهه بگیریم یا این که باز 1 ماهه شد؟
شاد باشین
دوست من Contractor جان و دیگر دوستان جای من بودید چه میکردین ؟؟؟؟؟؟؟؟
چیه زود به شما برخورد و من از صبانت جدا شدم خدا رو شکر بزودی با پارس آنلاین یا شاتل قرارداد میبندم به چند دلیل
1... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا واسعه این هست که احیانا یوزر و پستون -ه - ک شده هست.به مسئول یا نمایندگی خودتون بسپرید که لوگ شما رو چک کنه.1... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه ؟
بدون شرح !
دوست من 4 مرتبه تماس داشتم با پشتیبانی و مدیریت صبانت و فکس دادم و ایمیل دادم ولی هر کی میرسه میگه ویروسه و میگه دروغ گو هستم و قبول نمیکنه مشکل من رو به بخش مربوطه بده بررسی کنن
و 1 هفته هست از دیال آپ استفاده میکنم و دیشب تا صبح تنها از صبانت تونستم 50 مگ دانلود کنم لعنت بر سرعت شبانه چشم درد گرفتم 50 مگ اگه شارژ روزانه ام رو زود 2 برابر نمیخوردن نیاز نبود با سرعت 4 تا صبح 50 مگابایت دانلود کنم
به قول بعضی حامیان صبانت 1 گیگابایت دانلود دارن ببخشید منطقه شما کجاست
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
دوست من در مورد این توضیح بده و مقدار مصرف رو این 9.6 گیگ نشون میده یا 2.8 گیگ و منظورش از 9.6 و 2.8 گیگ چی هست >
Last edited by t2download; 09-07-2010 at 13:04. دليل: uar
خوب این گراف سند ورسیو اولی در همان روز و دومی رو در 24 ساعت اخیر داره نشون میده.
و اینکه اگه میتونید از مراجع قانونی پیگیری کنید.چون در این صورت کل لوگی که مصرف کردید رو در میارن و اگر هم ه.ک شده باشی اونجا معلوم میشه که میتونید شکایت هم کنید و دخل یارو رو بیارید
دوست من در مورد این توضیح بده و مقدار مصرف رو این 9.6 گیگ نشون میده یا 2.8 گیگ و منظورش از 9.6 و 2.8 گیگ چی هست >
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
تمامی عددها منظورشون چیه ؟ مربوط به چه هستن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)