[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال بنده از سرور باکو همین الان گرفتم![]()
اینم مال بنده از سرور باکو همین الان گرفتم![]()
نگیر آقا جان
من که شاخشون بودم امروز به جان اومدم.سرعت خیلی کم 8-9 -7از ظهر به بعد(حتی 4 هم داشتم)
مرتبا قطعی(چند بار) وارورهای بیخود.
من بیرون داشتم درسته که گرون بود ولی در کل 1 سال شاید دو دفعه به تنظیمات مودم دست زدم.
الان که من 128 دارم نامحدود از داتک اون هم همینطوریه سرعتشبین 14 و 15 هست. می خوام بدونم اتفاق افتاده برای شما که از مخابرات گرفتید سرعتش بیشتر از این هم بشه؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
شما قبلا از ISP دیگه ای هم گرفته بودید؟ اون هم قطعی داشت؟چون من وقتی ISPم رو از شهراد به داتک تغییر دادم مرتبا قطعی داشت که بعد فهمیدم مشکل از من بوده. شاید مال شما هم همینطوری شده باشه
احسان خان ! یه بار گفتم از 14 بالاتر نمیره !
قانونی 16 هستش هاااا
ولی تا 14 تا میره
فقط برای یکی از دوستان اتفاق اتفاده بود که دلیلش هم فکر کنم به خاطر این باشه که مشترکان اون مرکز کم بودند ( مشتکران اینترنت) واسه همین سرعشت زیاد بود حدود 20 تا 34 تا میرفت.
ولی برای من از روز ازل همین 14 تا بوده تف به روی رییس تا ابدارچی و دربونشون.
در مورد ارورها هم عرض شود که من از همه این دوستان ارورهای بیشتری داشتم هر روز یه ارور جدید پستهای قبلی منو بخونی میفهمی دروغ نمیگم ولی با تنظیماتی که بهم دادند تونستم برا ین مسئله راه حل پیدا کنم و مشکلاتمو حل کنم الان هم که مشکلین داره و راحت دانلودشو میکنه.
فقط یه مشکلی هست که اپلود خیل سرعتش پایینه اون هم راه و چاره داره باید با مرورگر اپرا کار کنید .
با اپرا مشکلاتتون حل میشه.
یه بار امتجحان کنید در حالت توربو ببینید چقدر سرعت تغییر میکنه.
Last edited by KING_DESIGNER; 22-05-2010 at 20:18.
نخیر .من از فن آوا داشتم خیلی خیلی کم قطعی داشت مثلا 2بار تو 4 ماه.من هر موقع قطع می شد متوجه می شدم که حجمم تموم شده چون واقعا مشکل دیگه ای نبود
آقا یه پیشنهاد بفروشین بیاین اصفهان ....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ربی جان منم مث توام
برادران ایمانی و ایضا سردار سپاه صحابه:
امروز اخوان سپاه صحابه کلی ما رو سرگرم کردن البته داستان طولانیه ولی بخشی از ماجرا رو از لاگ روتر براتون به ارمغان آوردم که خالی از تفریح نیست ولی مختصر این که زمانی که مودم روشن شد 3 تا آی مختلف که 2 تاش بواسطه بزم برادران سپاه صحابه اینولید بود و مودم مجبور میشد پاک کنه و ریبوت کنه تا آی پی ولید گیر بیاد یکیش با 78 شروع میشد و اون یکی با 80
ایضا با وجود شادمانی مهرداد و اعجاب افزایش سرعت که کارشناسان آنرا در ردیف پرتاب ماهواره بدون سوخت ایران ارزیابی کرده و عقلشان بجایی نرسیده میزان واقعی سرعت در آپدیت آنتی ویروس را به عینه میتوانید مشاهده کنید.
لازم به ذکر است که این حقیر سراپا تقصیر بمصداق قدمت در اشتراک اینترنت پارس آنلاین : السابقون السابقون اولیک المقربون میباشم تا کنون چنین پدیده را ندیده و نه شنیده ام.
جالبه.بعد از اینکه با هزار مکافات رفتم و دوباره مودم رو بریج کردم و کانکشن ppoe ساختم ، ونکته مهم تنظیمات dns رو همونطور که designer گفته بود کردم ، حالا دیگه نوسان سرعت ندارم.
سرعت واستاده رو 13-14 تکونم نمی خوره
یاد اون روزا که با 240 تا دانلود می کردم بخیر.
ای دوست اصفهانی تا می تونی فیلم دانلود کن تا زیر تیغ مخابرات نرفتی.من که تو 2 روز 10-12 تا فیلم زدم تو رگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)