تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 136 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم مال بنده از سرور باکو همین الان گرفتم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عحب پینگی رکورد جهانیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پس دوستان میگن نگیریم!من دانلود زیاد دارم در حد 24 ساعت. الان سرعت دانلودم متوسط 15عه با 128. 30 تومن داریم میدیم واسه نامحدود، حداقل اگه مال مخابرات خوبه هزینه یک سوم میشه. بگیریم یا نگیرم در آخر؟

نگیر آقا جان

من که شاخشون بودم امروز به جان اومدم.سرعت خیلی کم 8-9 -7از ظهر به بعد(حتی 4 هم داشتم)

مرتبا قطعی(چند بار) وارورهای بیخود.

من بیرون داشتم درسته که گرون بود ولی در کل 1 سال شاید دو دفعه به تنظیمات مودم دست زدم.

4. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان که من 128 دارم نامحدود از داتک اون هم همینطوریه سرعتشبین 14 و 15 هست. می خوام بدونم اتفاق افتاده برای شما که از مخابرات گرفتید سرعتش بیشتر از این هم بشه؟

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

نگیر آقا جان

من که شاخشون بودم امروز به جان اومدم.سرعت خیلی کم 8-9 -7از ظهر به بعد(حتی 4 هم داشتم)

مرتبا قطعی(چند بار) وارورهای بیخود.

من بیرون داشتم درسته که گرون بود ولی در کل 1 سال شاید دو دفعه به تنظیمات مودم دست زدم.
    شما قبلا از ISP دیگه ای هم گرفته بودید؟ اون هم قطعی داشت؟چون من وقتی ISPم رو از شهراد به داتک تغییر دادم مرتبا قطعی داشت که بعد فهمیدم مشکل از من بوده. شاید مال شما هم همینطوری شده باشه

6. این کاربر از Ehsanpark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

احسان خان ! یه بار گفتم از 14 بالاتر نمیره !
    قانونی 16 هستش هاااا
    ولی تا 14 تا میره
    فقط برای یکی از دوستان اتفاق اتفاده بود که دلیلش هم فکر کنم به خاطر این باشه که مشترکان اون مرکز کم بودند ( مشتکران اینترنت) واسه همین سرعشت زیاد بود حدود 20 تا 34 تا میرفت.
    ولی برای من از روز ازل همین 14 تا بوده تف به روی رییس تا ابدارچی و دربونشون.

در مورد ارورها هم عرض شود که من از همه این دوستان ارورهای بیشتری داشتم هر روز یه ارور جدید پستهای قبلی منو بخونی میفهمی دروغ نمیگم ولی با تنظیماتی که بهم دادند تونستم برا ین مسئله راه حل پیدا کنم و مشکلاتمو حل کنم الان هم که مشکلین داره و راحت دانلودشو میکنه.
    فقط یه مشکلی هست که اپلود خیل سرعتش پایینه اون هم راه و چاره داره باید با مرورگر اپرا کار کنید .
    با اپرا مشکلاتتون حل میشه.
    یه بار امتجحان کنید در حالت توربو ببینید چقدر سرعت تغییر میکنه.
    Last edited by KING_DESIGNER; 22-05-2010 at 20:18.

8. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

الان که من 128 دارم نامحدود از داتک اون هم همینطوریه سرعتشبین 14 و 15 هست. می خوام بدونم اتفاق افتاده برای شما که از مخابرات گرفتید سرعتش بیشتر از این هم بشه؟

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

شما قبلا از ISP دیگه ای هم گرفته بودید؟ اون هم قطعی داشت؟چون من وقتی ISPم رو از شهراد به داتک تغییر دادم مرتبا قطعی داشت که بعد فهمیدم مشکل از من بوده. شاید مال شما هم همینطوری شده باشه

نخیر .من از فن آوا داشتم خیلی خیلی کم قطعی داشت مثلا 2بار تو 4 ماه.من هر موقع قطع می شد متوجه می شدم که حجمم تموم شده چون واقعا مشکل دیگه ای نبود

10. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادران ایمانی و ایضا سردار سپاه صحابه:
    امروز اخوان سپاه صحابه کلی ما رو سرگرم کردن البته داستان طولانیه ولی بخشی از ماجرا رو از لاگ روتر براتون به ارمغان آوردم که خالی از تفریح نیست ولی مختصر این که زمانی که مودم روشن شد 3 تا آی مختلف که 2 تاش بواسطه بزم برادران سپاه صحابه اینولید بود و مودم مجبور میشد پاک کنه و ریبوت کنه تا آی پی ولید گیر بیاد یکیش با 78 شروع میشد و اون یکی با 80
    ایضا با وجود شادمانی مهرداد و اعجاب افزایش سرعت که کارشناسان آنرا در ردیف پرتاب ماهواره بدون سوخت ایران ارزیابی کرده و عقلشان بجایی نرسیده میزان واقعی سرعت در آپدیت آنتی ویروس را به عینه میتوانید مشاهده کنید.
    لازم به ذکر است که این حقیر سراپا تقصیر بمصداق قدمت در اشتراک اینترنت پارس آنلاین : السابقون السابقون اولیک المقربون میباشم تا کنون چنین پدیده را ندیده و نه شنیده ام.

15. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جالبه.بعد از اینکه با هزار مکافات رفتم و دوباره مودم رو بریج کردم و کانکشن ppoe ساختم ، ونکته مهم تنظیمات dns رو همونطور که designer گفته بود کردم ، حالا دیگه نوسان سرعت ندارم.

سرعت واستاده رو 13-14 تکونم نمی خوره

یاد اون روزا که با 240 تا دانلود می کردم بخیر.

ای دوست اصفهانی تا می تونی فیلم دانلود کن تا زیر تیغ مخابرات نرفتی.من که تو 2 روز 10-12 تا فیلم زدم تو رگ

17. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

reb

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •